امتیازات Shift 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

shift2.jpg

اولین امتیازات از Shift 2 در launch trailer بازی که EA امروز منتشر کرد نمایش داده شدند:

OPM : 9/10
OXM : 9/10
EGM : 9/10

نمیدونم چرا کلآ حس NFS به غیر قانونی بودنشه ! اصلآ با نسخه هایی که داخل پیست انجام میشده حال نکردم ! حالا هرچقدر هم که خوب باشن، بازهم به نظرم نمیتونن اون جذابیت مسابقات غیرقانونی رو اعمال کنن !

نمیدونم چرا کلآ حس NFS به غیر قانونی بودنشه ! اصلآ با نسخه هایی که داخل پیست انجام میشده حال نکردم ! حالا هرچقدر هم که خوب باشن، بازهم به نظرم نمیتونن اون جذابیت مسابقات غیرقانونی رو اعمال کنن !
البته حرفتون درسته. ولی شیفت دیگه عملا یه سری جداگانه شده! اسمشم حتی دیگه NFS نداره.
NFS را از اولش برداشتن گذاشتن آخرش :biggrin1:
Shift 2 Unleashed: Need For Speed
:| جدی :دی؟! نمیدونستم اینو فکر میکردم Shift 2: Unleashed ـه :دی!! sry...

آخرین ویرایش:
از نسخه ی اول که بدم اومد!(یه خورده بازی می کردم سر درد می گرفتم! نمی دونم چرا شاید به خاطر gameplay خشکش بوده!)
با این حال بازم منتظر نسخه ی دومم ببینم چی از آب در میاد.امتیازا که بیانگر همه چیز نیست:دی
انصافا امتیازاش خوبن:دی

امتیازات نسخه قبلی هم بالا بود ولی به قدری مضخرف اومد برام که 20 درصد رفته بودم ردش کردم رفت....
دیگه گول این امتیازات رو نمیخورم شما هم نخورید....

uch has been discussed before and criticized. It was not Shift 2 Unleashed reach the realism of direct competitors Forza 3 (Xbox 360) and Gran Turismo 5 (Playstation 3
از هوش مصنوعی بازی و همچنین دمیج بازی هم ایراد گرفته
helmet camera هم به نظر خیلی جالب میاد
بازی تو سه حالت Lunch-Evening وnight هست
صراحی ماشین ها و خصوصا نمای کاکپیت هم یکی از نکات مثبتی هست که این سایت بهش اشاره کرده
از صدا گزاری بازی تعریف کرده(صدای موتور)
نور پزدازی بازی هم به نظر خلی خفن میاد.
Extremely many settings اگه در حد فورزا باشه که عالیه
Extensive tuning options اینم همچنین
بازی اکثر فرمون ها رو هم ساپورت میکنه
گفته منوهای بازی خیلی مضخرفه:d
دمیج مدل گفته دقیق نیست مثل اون 2 تای دیگه:d
drift خیلی تو بازی Common هست و گفته ماشینا خیلی حساس تشریف دارن و باید خیلی دقیق باشید
مسابقات در شب باسه همه جاده ها نیست
تاثیرات آب و هوا و برف و بارون هم خبری نیست
یه نکته منفی جالب گفته ماشینا باید اول آنلاک بشن که به نظر من یکی منفی نیست.
حالا اگه دمیج آنلاک میشد میشه گفت منفی:d
اینم ریز نمرات این سایت
Graphics:8/10 Sound:9/10
Multiplayer:8/10
الان Gameplay کو این وسط؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: r0ss0neri
من الان نقد 1up رو خوندم!
کلا گفته که نسبت به shift قبلی واقعی تر شده اما به forza و GT نمیرسه و هنوز یه حالتی بین آرکید و سیمولوشن داره!
البته منتقدش اینو یه مزیت دونسته و گفته اینکه یه شبیه ساز کاملا دقیق نیست، خوبم هست!!

اینم ماشین جدید پاگانی که خیلی ها منتظرش بودند:

610.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or