امتیازات Sesame Street: Once Upon a Monster

Ezio da Firenze

کاربر سایت
_-Sesame-Street-Once-Upon-a-Monster-Xbox-360-_.jpg

GamingXP : 7.6/10

کاش شفر به جای وقت حروم کردن میومد یه دو تا ادونچر می ساخت. بازی معدلش ده هم بشه یه بازی بچه گونه و از نگاه من مسخره است که بدرد کودکان زیر 5 سال می خوره. ( نکته!: نگفتم بازی بدیه!)

کاش شفر به جای وقت حروم کردن میومد یه دو تا ادونچر می ساخت. بازی معدلش ده هم بشه یه بازی بچه گونه و از نگاه من مسخره است که بدرد کودکان زیر 5 سال می خوره. ( نکته!: نگفتم بازی بدیه!)
دقیقا . ما از تیم شفر به جای این پروژه های چیپ ، انتظار ساخت شاهکارایی مثل Brutal Legend ,Monkey Island Psychonauts رو داریم .

دقیقا . ما از تیم شفر به جای این پروژه های چیپ ، انتظار ساخت شاهکارایی مثل Brutal Legend ,Monkey Island Psychonauts رو داریم .
دقیقا کجاش چیپ و وقت حروم کردن هست؟ :-/ تا دیروز که شفر چپ و راست بازی آرکید (Costume Quest, Stacking, Trenched) می ساخت مشکلی نبود الان یهو همه نگرانش شدن :دی بعد این بازی 7 یا 8 ماه پیش معرفی شد فکر هم نکنم بیشتر از 1 سال واسه ساختش زمان برده باشه، تازه این وسط 2 تا از اون بازی های آرکیدی که نوشتم رو هم ساخته :دی

آخرین ویرایش:
دقیقا کجاش چیپ و وقت حروم کردن هست؟ :-/ تا دیروز که شفر چپ و راست بازی آرکید (Costume Quest, Stacking, Trenched) می ساخت مشکلی نبود الان یهو همه نگرانش شدن :دی

دیگه شفر خودش نمیدونه میخواد چی بسازه بقیه باید براش تصمیم بگیرن ! آره دیگه ! اینجوریاست ! >:d<

دقیقا کجاش چیپ و وقت حروم کردن هست؟ :-/ تا دیروز که شفر چپ و راست بازی آرکید (Costume Quest, Stacking, Trenched) می ساخت مشکلی نبود الان یهو همه نگرانش شدن :دی بعد این بازی 7 یا 8 ماه پیش معرفی شد فکر هم نکنم بیشتر از 1 سال واسه ساختش زمان برده باشه، تازه این وسط 2 تا از اون بازی های آرکیدی که نوشتم رو هم ساخته :دی
Costume Quest, Stacking, Trenched رو تو با این جنگولک بازی مقایسه می کنی؟؟!
خوب اگه می کنی که من دیگه صحبتی ندارم! به شخصه از هر سه تای این بازی ها خوشم میاد و به نظرم جز بهترین بازی های آرکیدی هستن که تا بحال روی این شبکه ها منتشر شدن. البته هنوز نتونستم Trenched رو تجربه کنم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم و تریلراش رو هم دیدم
بعد ساختن بازی برای شبکه های خانگی چه ارتباطی داره به این موضوع که این بازی یه گیم پلی بچگانه داره؟!
دیگه شفر خودش نمیدونه میخواد چی بسازه بقیه باید براش تصمیم بگیرن ! آره دیگه ! اینجوریاست ! >:d<
خواهشا بحث رو به بچه بازی ها و طرفداری های متعصبانه فن بوی گونتون نکشید! من دارم نظرم رو در مورد این بازی می گم و به این دعواهای مضحک فن های کنسولی کاری ندارم.

الان این جنگولک بازی رو خودت تجربه کردی؟
yahoo_7.gif
اتفاقا همین جنگولک بازی اینقدر عالی و جالب درست شد که من با 27 سال سن جلوی کینکت بالا و پایین میپرم
biggrin1.gif
خوب این سلیقه تو هست. منم همون اولش توی پرانتز نوشتم که نمی گم بازی بدیه.
درسته با این سن و سال ماریو بازی می کنم ولی دیگه روم نمی کنه با این هیکل از این حرکت ها وسطه اتاق بزنم!:دی

من جای مایکروسافت بودم بازم با تیم شفر واسه ساخت بازی برای کینکت قرداد می بستم.
همینشم که می بینی از سر ناچاری هست. بعد از فروش ناامیدکننده سایکوناتز و بروچال لجند دابل فاین مجبور شد که به ساخت بازیهای کوچیک رو بیاره که البته به خودی خود بد نیست و اتفاقا بازی های خوبی هم ساخت ولی دیگه به نظرم داره خیلی منحرف میشه و به بازی های ساده و سطحی رو میاره که از یه کسی مثل شفر انتظار نمی ره چون هنوز معتقدم که یکی از بهترین و خوش فکر ترین بازی سازهای دنیاست و حیفه بخاطر مسائل مالی استدیوش، رو به چنین بازی هایی بیاره و دیگه اون سبک قدیمی خودش رو کنار بزاره و فراموش کنه
شفر برعکس اساتیدی که توی سایت ما خیلی با نام استاد صدا می شن یه استاد واقعی بازی سازی هست و فقط مشکل اینجاست که ایده هاش همه کسی رو جذب نمی کنه و یه سری از طرفداران قدیمیش فقط باکارهاش حال می کنن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
خوب اگه می کنی که من دیگه صحبتی ندارم! به شخصه از هر سه تای این بازی ها خوشم میاد و به نظرم جز بهترین بازی های آرکیدی هستن که تا بحال روی این شبکه ها منتشر شدن. البته هنوز نتونستم Trenched رو تجربه کنم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم و تریلراش رو هم دیدم
بعد ساختن بازی برای شبکه های خانگی چه ارتباطی داره به این موضوع که این بازی یه گیم پلی بچگانه داره؟!
الان این جنگولک بازی رو خودت تجربه کردی؟ :-/ اتفاقا همین جنگولک بازی اینقدر عالی و جالب درست شده که من با 27 سال سن جلوی کینکت بالا و پایین میپرم :دی من جای مایکروسافت بودم بازم با تیم شفر واسه ساخت بازی برای کینکت قرداد می بستم.

آخرین ویرایش:
میگین بازی بدی نیست و به سلیقتون نمیخوره.خب پس دیگه چرا ناله میکنین از بازی که نه بده و نه به سلیقتون میخوره؟!

دقیقا کجاش چیپ و وقت حروم کردن هست؟ :-/ تا دیروز که شفر چپ و راست بازی آرکید (Costume Quest, Stacking, Trenched) می ساخت مشکلی نبود الان یهو همه نگرانش شدن :biggrin1: بعد این بازی 7 یا 8 ماه پیش معرفی شد فکر هم نکنم بیشتر از 1 سال واسه ساختش زمان برده باشه، تازه این وسط 2 تا از اون بازی های آرکیدی که نوشتم رو هم ساخته :biggrin1:
stacking و Trenched واقعا متفاوت و عالی بودن چیزی بود که ازش انتظار میرفت . ساخت بازیهای ایندای با پروژه های سالانه برای یه وسیله جانبی خیلی تفاوت داره .

میگین بازی بدی نیست و به سلیقتون نمیخوره.خب پس دیگه چرا ناله میکنین از بازی که نه بده و نه به سلیقتون میخوره؟!
منظور اینه که تیم شفر به جای یه بازی بچه گونه کینکت میتونه روی عنوانهای به مراتب بهتری کار کنه توی این سالها هم با پروژه ها و ایده های فوق العادش ثابت کرده که پتانسیلش رو داره .

• Like
Reactions: Wander
stacking و Trenched واقعا متفاوت و عالی بودن چیزی بود که ازش انتظار میرفت . ساخت بازیهای ایندای با پروژه های سالانه برای یه وسیله جانبی خیلی تفاوت داره .
اتفاقا همین Sesame Streets بین بازیهای کینکت یه عنوان خیلی جالب به حساب میاد، خصوصا طراحی هنری و روند مراحلش که کاملا نشون میده یکی مثل شفر رو بازی کار کرده. در ضمن گفتم که واسه ساخت این بازی زمان زیادی صرف نکرده. من که خیلی دوست دارم بازم واسه کینکت بازی بسازه چون با همین عنوان نشون داد که خیلی خوب میدونه باید چیکار کنه.

همینشم که می بینی از سر ناچاری هست. بعد از فروش ناامیدکننده سایکوناتز و بروچال لجند دابل فاین مجبور شد که به ساخت بازیهای کوچیک رو بیاره که البته به خودی خود بد نیست و اتفاقا بازی های خوبی هم ساخت ولی دیگه به نظرم داره خیلی منحرف میشه و به بازی های ساده و سطحی رو میاره که از یه کسی مثل شفر انتظار نمی ره چون هنوز معتقدم که یکی از بهترین و خوش فکر ترین بازی سازهای دنیاست و حیفه بخاطر مسائل مالی استدیوش، رو به چنین بازی هایی بیاره و دیگه اون سبک قدیمی خودش رو کنار بزاره و فراموش کنه
شفر برعکس اساتیدی که توی سایت ما خیلی با نام استاد صدا می شن یه استاد واقعی بازی سازی هست و فقط مشکل اینجاست که ایده هاش همه کسی رو جذب نمی کنه و یه سری از طرفداران قدیمیش فقط باکارهاش حال می کنن
من نمی توانم سلیقه ـت رو عوض کنم ولی اگه به تیم شفر اعتقاد داری، Sesame Streets رو بازی کن. درسته مخاطب اصلیش بچه ها هستن ولی از همون ابتدای بازی کاملا عاشق بازی میشی
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
[TABLE="class: release"]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[TD]10/14/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]8.5 out of 10[/TD]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD]GameTrailers[/TD]
[TD]10/14/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]8.6 out of 10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamrReview[/TD]
[TD]10/14/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]7.8 out of 10[/TD]
[/TR]
[TD]Official Xbox Magazine UK[/TD]
[TD]10/13/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]8 out of 10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eurogamer[/TD]
[TD]10/13/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]7 out of 10[/TD]
[/TR]
[TD]GamesRadar[/TD]
[TD]10/11/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]8 out of 10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Official Xbox Magazine[/TD]
[TD]10/11/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]8 out of 10[/TD]
[/TR]
[TD]Game Informer[/TD]
[TD]10/11/11[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]8.5 out of 10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
میانگین بازی از 8 Review می باشد : 80.50%

در کل بازیه خفنی می باشد ! :d

خواهشا بحث رو به بچه بازی ها و طرفداری های متعصبانه فن بوی گونتون نکشید! من دارم نظرم رو در مورد این بازی می گم و به این دعواهای مضحک فن های کنسولی کاری ندارم.

خوب این سلیقه تو هست. منم همون اولش توی پرانتز نوشتم که نمی گم بازی بدیه.
درسته با این سن و سال ماریو بازی می کنم ولی دیگه روم نمی کنه با این هیکل از این حرکت ها وسطه اتاق بزنم!:دی

شما کلاً نطرات این مدلیت رو تو تاپیک های این مدلی میدی ! اینجاست که آدم هنگ میکنه شما چرا ساز مخالفت رو تو تاپیکهای این مدلی مینوازی ! تیم شفر میتونست بازی بهتری بسازه ؟ خب میرفت میساخت ! مگه کسی زورش کرده که بیاد این رو بسازه ؟ ساختن همین بازی به قول شما ساده و سطحی هم کار هر کسی نیست ! درسته برای بچه ها بازی ساخته ولی این دلیل نمیشه بازی ساختن برای بچه ها کار راحتی باشه ! اگر انقدر راحت بود بازیهای عالی برای این سنین توی بازار پر بود ! جای همچین بازیهای روی 360 واقعاً خالی بود و الان با اومدن کینکت این قسمت از بازیهای 360 هم تکمیل و تکمیل تر میشه !

حالا شما ناراحتی از اینکه چرا شفر این بازی رو ساخته بهتره پیامت رو مستقیماً بهش برسونی ! بهش ایمیل بزن و بگو طرفدار سرسختش هستی و از اینکه این بازی رو ساخته ناراحتی و میخوای که دست از این روندش برداره و ... ولی این حرفها به تاپیک امتیازات این بازی ربطی ندارن ! بنظر شما بازی بچگونست و بدرد بچه های زیر 5 سال میخوره ؟ خب نظر شما کاملاً درست هست، این بازی برای بچه ها ساخته شده ! پس شفر کارش رو درست انجام داده و این معنیش این نیست که بازی مسخرست اتفاقاً خیلی جالب و خنده دار هم طراحیش کرده منتهی مناسب سن شما نیست ! فقط همین !

• Like
Reactions: Pythonistas
عزیزان خونسردی خودتون رو حفظ بفرمائید. خب بازی بزرگ ساختن پول لازم داره، این پول از کجا میاد؟ از انجام پروژه هایی مثل این. ضمن اینکه این بازی برای هاردکور گیمرها که طراحی نشده که، برای سنین پائین طراحی شده برای بچه ها که هم حالت آموزشی داشته باشه هم سرگرمی باشه براشون. هر کی بازی میسازه دلیل نمیشه مخاطبش همه گیمرها باشن، دلیل نمیشه با سلیقه تمام گیمرها جور باشه و دلیل نمیشه شما هر بازی رو که میاد حتما بازی کنید و هربازی هم که بازی میکنید حتما نباید به به و چه چه کنید. شخصا حاضر نیستم یه تریلر 5 ثانیه ای از این بازی رو ببینم، اما دلیل نمیشه که بد باشه یا تیم شیفر بازیسازی بلد نباشه یا نتونه بازی بهتر بسازه. انقدر بسته فکر نکنید یه چهارتا دریچه جدید در فکرتون باز کنید بگذارید یکم هوا عوض کنه، این مغز خراب میشه و بی استفاده میمونه اگر بخواد روی یک خط مستقیم تا آخر عمرش حرکت کنه. در اون صورت انسان احتیاج به قدرت تدبیر و تعقل نداره و مثل بیشتر موجودات در اون حدی درک میکرد که خب الان اینجا جوب آب از روش بپرم، اونجا یه گوزن وایساده شکمم خالیا بپرم پاره کنم و غریضی رفتار میکرد.

• Like
Reactions: Kavigne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or