TCSCELL 8 کاربر سایت Dec 2, 2011 #16 IGN : 7 GamesRadar : 6 مثل saints row سبکش چه مدلیه؟ بیشتر... کل سبک بازی تو همین جمله ی GI نهفته اس Left Click=Shoot . WASD=Move .That's about the extend of it.
IGN : 7 GamesRadar : 6 مثل saints row سبکش چه مدلیه؟ بیشتر... کل سبک بازی تو همین جمله ی GI نهفته اس Left Click=Shoot . WASD=Move .That's about the extend of it.
s.1 کاربر سایت Dec 2, 2011 #18 بازی هم کرک شد اما کرک اشغالی:d به نظر بد چیزی نیست من یه 20 دقیقه ای رفتم 7 اینا حقشه
TCSCELL 8 کاربر سایت Dec 3, 2011 #19 Joystiq : 4 / 5 === خدایی عجب امتیازایی گرفته فکر نمیکردم اینقدر خوب امتیاز بگیره Reactions: s.1
wolverin کاربر سایت Dec 5, 2011 #21 امتیازا خوب بوده تا حالا >:d< من که قدیما باهاش زندگی میکردم یادش بخیر اونموقع با چیت میرفتم بازی رو . چقدر خوش میگذشت :d
امتیازا خوب بوده تا حالا >:d< من که قدیما باهاش زندگی میکردم یادش بخیر اونموقع با چیت میرفتم بازی رو . چقدر خوش میگذشت :d
VahiD_ST کاربر سایت Dec 5, 2011 #22 میانگین امتیازهای بازی تو Game Rankings از مجموع 15 نقد 77.03هست. Reactions: Behrooz
maapor کاربر سایت Dec 5, 2011 #23 سری اول بازیش خیلی حال میکردم تو هیچ بازی این همه جک جونور نمیریختن رو سرت ...آخراش خیلی سخت میشد . این یکی باید دید و پسندید لول
سری اول بازیش خیلی حال میکردم تو هیچ بازی این همه جک جونور نمیریختن رو سرت ...آخراش خیلی سخت میشد . این یکی باید دید و پسندید لول
TCSCELL 8 کاربر سایت Dec 8, 2011 #26 امتیاز Gaming Nexus از Gamerankings پاک شد! ولی یه 6.5 از طرف MMGN.Com ثبت شد!
TCSCELL 8 کاربر سایت Dec 9, 2011 #27 Game Over Online: 82 GameSpot: 6 [h=3]The Good[/h] Impactful arsenal Decimating hordes of foes can be satisfying Ample secrets hidden throughout levels. [h=3]The Bad[/h] Action feels more like cleanup than combat Campaign starts off slowly Sam's macho quips are rarely amusing. بیشتر...
Game Over Online: 82 GameSpot: 6 [h=3]The Good[/h] Impactful arsenal Decimating hordes of foes can be satisfying Ample secrets hidden throughout levels. [h=3]The Bad[/h] Action feels more like cleanup than combat Campaign starts off slowly Sam's macho quips are rarely amusing. بیشتر...