امتیازات Saints Row: The Third

Behrooz

کاربر سایت
256px-Saints_Row_The_Third_box_art.jpg

عنوان Saints Row: The Third که 15 نوامبر عرضه خواهد شد،تاکنون امتیازات زیر را گرفته است:

Play UK Magazine - 8.8/10
''It has its issues, it has its drawbacks, but Saints Row: The Third is an utterly wanton, totally ridiculous bag of laughs. It's difficult to dislike anyway, and even harder to dislike with such an enjoyable, escalatory campaign. Great stuff.''

Hyper (Australian Magazine)
- 9/10

به نظر منکه از گیم اسپات خیلی خوب نمره بگیره 7.5 هستش.

با توجه به نمره های نسخه های قبلی که 8 و 8.3 بودن و اینکه THQ قبلا اعلام کرده بود که شماره 3 این بازی بزرگترین بازی این شرکت هست و روی بازی سرمایه گذاری زیادی شده نظرت رد میشه اشکان:d

• Like
Reactions: гадюка
واقعا همتون حیفید به خدا اینجا تلف میشین، بیاین اینجا استعدادتونو بروز بدین مسابقه پیش بینی امتیازات GameSpot سری ششم

من که نسخه های قبل رو بازی نکردم ولی بزرگترین سوال در مورد این بازی واسه من همین تم رنگیشه و اینکه چرا از سه رنگ بنفش - سبز و قرمز توی محیط زیاد استفاده شده ؟!

واقعا همتون حیفید به خدا اینجا تلف میشین، بیاین اینجا استعدادتونو بروز بدین مسابقه پیش بینی امتیازات GameSpot سری ششم

من که نسخه های قبل رو بازی نکردم ولی بزرگترین سوال در مورد این بازی واسه من همین تم رنگیشه و اینکه چرا از سه رنگ بنفش - سبز و قرمز توی محیط زیاد استفاده شده ؟!

رنگ بنفشی که تو این نسخه میبینید به دلیل نماد این گروه هست که ما تو اون نقش داریم.در واقع نماد این گروه اون لوگوی معروف و رنگ بنفش هست.

نسخه قبلیش شاید از نظر تکنیکی حرفی برای گفتن نداشت ولی خیلی سرگرم کننده بود!!
خدا کنه این یکی پیشرفت قابل ملاحضه ای کرده باشه!
تو نسخه قبلیش همش با شمشیر میرفتم تو محله های مختلف مردم رو پاره پوره میکردم!:d
اگه بدونید چه حالی میداد؟:d

من میگم 8 یا 7.5 از gamespot میگیره نسخه قبلیش من نقدش خوندم مشکلات گرافیکی شدیدی داشته مثل این که ولی سرگرم کننده بود منتقد نوشته بود

شدیدا گیم پلی فان و متنوعی داره . نسخه ی قبلی گرافیک افتضاح و پر باگی داشت اما بازم گیم پلی خوبی داشت یعنی من دوست میداشتم . ازینم تریلر دیدم عالی بوده البته همون 8 حقشه یه جورایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or