امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
کسی گرافیک بازی رو زیر سوال نمیبره . بازی ای که گفته میشد گرافیکش متعلق به 4-5 سال بعده تازه در حد رقابت با کیلزونی هست که اگه قبل از این با رایز مقایسه میشد همه مسخره میکردن :دی

===
ممد شوکه شده چند ساعت بگذره به خودش میاد :دی

از Knack بازی استاد انتظاری نداشتید ؟ :-/ توی تاپیک Ryse بری بالاترین پیشبینی 70 بوده :d

بنده خدا Ryse این همه مدت داره ساخته میشه چند برابر Knack بودجه صرف ساختش شده چند سال بیشتر زمان ساختش طول کشیده
اگه همون قدری که رو ساخت Ryse وقت انرژی صرف شد رو Knack هم میشد الان وضع Knack این متا نبود ...

ماشاالله دوستان گرافیک بازی رو هم بردن زیر سوال
yahoo_21.gif
، این چندتا تصویر رو ببنید واسه ترول روحیه و انگیزه مضاعف بگیرید
متا این بازی با این همه هزینه خودش ترول کامله :)

حالا کاری به یه سری که وضعیتشون مشخصه ندارم, اونایی که ادعای فرهنگ و تمدن دارن و فکر میکنن خیلی منطقی هستن دقیقا" هدفشون چیه؟

...
پس انقلاب گیفی که قرار بود راه بیوفته کجاست؟:d

کسی گرافیک بازی رو زیر سوال نمیبره . بازی ای که گفته میشد گرافیکش متعلق به 4-5 سال بعده تازه در حد رقابت با کیلزونی هست که اگه قبل از این با رایز مقایسه میشد همه مسخره میکردن :biggrin1:
به این میگن به در و دیوار کوبیدن :دی گرافیک بازی عالیه، همه هم ازش تعریف کردن، خود بازی رو به راحتی میشه ترول کرد ولی گرافیکش اصلا جای ترول نداره. حالا میتونی به کارت ادامه بدی دوباره :دی

Ryse که هیچی (محدودیت انتخاب قوی ترین کنسول تو لانچ تا دیشب بود) سونی هم فقط دو تا انحصاری Killzone: Shadowfall و Knack رو برای لانچ داشت و بقیه بازیاش حساب نیستن و سایت نامعتبر متاکریتیک باید تمامی شون رو از بخش نمرات عناوین PS4 حذف کنه = پس لانچ XONE بهتر بود. دیگه سر چی بحث می کنیم؟
===
امضای Turn10 Please رو یکی بسازه بهمون بده آتیش کنیم به استقبال لانچ عظیم ماکرو بریم:دی

آقا دستت درد نکنه نمیخواد از بازی حمایت کنی :دی دیگه متای 60 که این حرفها رو نداره، والا :دی ما هم منتظر می مونیم کرایتک کلا ورشکست بشه با این بازی ساختنش :دی البته یه کم مشکوک میزنی :-? :دی

من چه بخوای چه نخوای از بازی حمایت میکنم:d
کرایتک فقط به زمان بیشتری نیاز داره.
برعکس کرایتک باید فرست پارتی مایکروسافت بشه.دلایلش رو اگر طلبه بودید تو پروفایلم توضیح میدم.
در کل میگم حرص نخورید.چون منم دارم از دست نمره گله میکنم ولی بسبک خودم.
من بازی Ryse رو میخرم شما هم بخر.
Daemonis
بحث رو شخصی نکن.بر طبق حقایق حرف بزن.

به این میگن به در و دیوار کوبیدن :دی گرافیک بازی عالیه، همه هم ازش تعریف کردن، خود بازی رو به راحتی میشه ترول کرد ولی گرافیکش اصلا جای ترول نداره. حالا میتونی به کارت ادامه بدی دوباره :دی
مهم اینه که خودت و اون چند نفر دیگه میدونن من میخام چی بگم پس زیاد مهم نیست تو این تاپیک بخام قانعت کنم :دی

بالاخره ما باید یک فرقی با سونی فن ها داشته باشیم ...:d
من الان متحول شدم :دی
===
OXM 7.0/10
مثل بقیه نقدها از گرافیک تعریف کرده و از تکراری بودن مبارزات نالیده :دی

محمد واقعا داره از اینکار ها میکنه یا اواتار و امضای اشتباهی دیدم ؟!؟ :|

نیگا کو ما کیو تو اون بلاگمون جز میدل فن ها گذاشته بودیم :|:d

ولی عجب سوژه هایی دادین بهمون :دی

wrong move :دی

===
بالاخره ما باید یک فرقی با سونی فن ها داشته باشیم ...
:d
والا تا اینجا که یه عده کاملا مشخص کردن تفاوتشون رو با سونی فنا و نشون دادن که میتونن در حد کاربرای دبستانی که پستاشون به 50 تا نمیرسه پست بدن :دی :|

خدایی بیاید مسخره نکنیم گناه دارن
خدایی تضمین میکنم دیگه انقدر عنوان داده مایکر تا آخر نسل با همینا باشید ببین چه قدر به پی سی خورده که فورزا 5 ر برا لانچ داده اینم داد که وضعش اینطوری انشالاه تا اخر نسل با این 4 یا 5 تا بازی حال کنید چون مایکر که نسل قبل خبر دارید که انحصاریاش چه قدر بودن فمر کنم نصف سونی هم نبود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or