امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
"گرافیک بازی رئال تایم نیست"
عجب چیزایی آدم میشنوه تو این تاپیک، من برم یکم هوا بخورم بر گردم #:-s

خب دیگه مشخص شد گرافیک بازی Real Time نیست و مایکروسافت و کرایتک سر همه سایت ها من جمله همین Digital Foundry رو کلاه گذاشتن، عجب شیطون بلایی هست این مایکروسافت :دی

خب به سلامتی PC که تا دیروز اصلا جز Gaming Device نبود کم کم داره میشه انحصاری سونی
نه انحصاری سونی نیست ولی مثل اینکه شماها دوست ندارید این پلتفرم رو در نظر بگیرید و کلا این پلتفرم رو مختص خودتون می دونید . از فردا انویدیا می تونه اعلام کنه فلان بازی روی کارت گرافیک ما اپتیمایز شده پس انحصاری ما هست این بازی :)) یه FPS که خواستگاهش همیشه pc و موس و کیبورد بوده و اینو هر fps باز حرفه ای هم می دونه. با گرافیک و جزئیات به مراتب بهتر روی pc عرضه خواهد شد و شما تنها راه نجات و بستن دخیل و این صحبت ها رو برای کنسول شرکت مورد علاقت داری به همچین عنوانی اختصاص می دی :)) First party درست و حسابی دارید در خدمتیم . البته فعلا شرکتش رو پیدا کنید بعدا که IP شون معرفی شد می تونید برای بستن دخیل ازش استفاده کنید . :))

شمایی که انقدر از این موضوع خوشحالی میدونستی که لانچ تایتل های سونی هم چندان وضعیت جالبی ندارن؟؟؟یکمی حساب شده حرف بزنید بد نیستا.
من ندیدم کسی افتخاری به لانچ سونی داشته باشه . دوستان بودن که تو این چند وقته تمام ضعف های کنسول مایکروسافت رو می خواستن با بازی های لانچشون ماست مالی کنن که متاسفانه جواب نگرفتن .

نه انحصاری سونی نیست ولی مثل اینکه شماها دوست ندارید این پلتفرم رو در نظر بگیرید و کلا این پلتفرم رو مختص خودتون می دونید . از فردا انویدیا می تونه اعلام کنه فلان بازی روی کارت گرافیک ما اپتیمایز شده پس انحصاری ما هست این بازی :)) یه FPS که خواستگاهش همیشه pc و موس و کیبورد بوده و اینو هر fps باز حرفه ای هم می دونه. با گرافیک و جزئیات به مراتب بهتر روی pc عرضه خواهد شد و شما تنها راه نجات و بستن دخیل و این صحبت ها رو برای کنسول شرکت مورد علاقت داری به همچین عنوانی اختصاص می دی :)) First party درست و حسابی دارید در خدمتیم . البته فعلا شرکتش رو پیدا کنید بعدا که IP شون معرفی شد می تونید برای بستن دخیل ازش استفاده کنید .:))
بازی روی PC و X360 و Xbox One عرضه میشه، لطف کنید بگید ربطش به PS4 چیه الان؟ شما رو PC بازی می کنید، خوش به حالت، ما هم روی X1 بازی می کنیم، بقیه دوستان هم میتونن عکس هاش رو نگاه کنن :دی

The Escapist 3.5/5.0
MMGN.com 6.5/10
Digital Spy 3.0/5.0
Edge Magazine UK 6.0/10

==
یعنی روزی که تام چیک کنسول های نسل جدید رو تهیه کنه قشنگ 8-7 تا 1 ردیف میکنه پشت سر هم :))

نمی دونم چرا از همون اولش هم به این بازی امیدی نداشتم. انگار یه جوری بود که اون پروژه Kingdom قبلی رو تعطیل کرده باشن و این RYSE یه عنوان کاملا جدیده که در مدت زمان کمی برای لانچ کنسول حاضر کرده باشن.
هر چه قدر که تو لانچ تایتل های ایکس باکس با فورزا 5 حال میکنم با این یکی اصلا نتونستم کنار بیام.

همینجا قسم میخورم همتون این بازی رو میکنید ، xbox one به راحتی هک میشه ، و میرید این بازی رو به عنوان اولین بازی میخرید که ببینید گرافیکش چطوره

بازی به نظرم یکم Overrated هم هست. وقتی یه چیزی آشغاله و نمی شه بازیش کرد، دلیل نمی شه چون گرافیک فنیش بالائه امتیاز 6 مثلا بگیره. 6، یعنی معمولی، یعنی OK! شدیدا گنده تر از دهن همچین بازی ای هست این امتیاز به نظرم.

با اینکه به استاد ارادت خاصی دارم ولی از همون روز اول هم مشخص بود چی از اب در خواد امد واقعا بازی فقط گرافیک داره و بس !

به نظر من مایکر کرایتک ر نابود کرد چون کنسولش ضعیفش ر داد به دست شرکتی که بازیاش ر با یه pc خفن هم به زور میشد بازی کرد بیچاره کرایتک

ما خوابیدیم‌ بیدار شدیم تاپیک‌۲۳ صفحه رفته جلو!
خب من‌زیاد رو این بازی حساب باز نکرده بودم کاشکی همون با کینکت باقی میموند حداقل گیم پلی بازی بهتر میشد !باور کنید هیجان انگیز تر می موند!
بازی فقط گرافیکش خوبه !
اما نکته ای که جلب توجه می کنه تایتان فال چه ربطی به این تاپیک داره؟ شما رو PC بازیش می کنی چه ربطی به ما داره؟ (خب رو PC با چی اجراش می کنی ؟ ویندوز مال بابا منه؟)
جالبه همشون یادشوت رفته pc هم تقریبا مال مایکروسافت محسوب میشه!(از نظر بازیها)

آخرین ویرایش:
حالا درسته اینجا بیشتر ماکروسافت ترول شد تا کرایتک .

ولی کرایتک عملا یه استدیو بازیسازی درجه 3 الی 4 هست و هیچ ارزشی نداره و بهتره ماکروسافت هم ازش بکشه بیرون .

یه اشغال ساز هست که فکر نکنم تا حالا یه بازی با فریم درست ساخته یاشند .

ولی کرایتک عملا یه استدیو بازیسازی درجه 3 الی 4 هست و هیچ ارزشی نداره و بهتره ماکروسافت هم ازش بکشه بیرون .

مایکروسافت این بازی رو فقط برای گرافیک زده ، به نظرتون خود مایکروسافت اینو نمیدونست
این کرایتک بود که همش داد گرافیک نسل بعد رو میزد

من انتظار خیلی بیشتی از بازی داشتم ولی ببین چی از اب دراومده ولی بازم تا ادم خودش بازی نکنه نمی تونه به حرف این جماعت اعتماد کرد .

دیگه دارین کم لطفی میکنین!
همین کرایتک بود که بازیهای زیبایی مثل FARCRY و CRYSIS 1 و CRYSIS WARHEAD رو ساخت!
--------------------------------
گیم اینفورمر نوشته تموم کردن بازی 5 ساعت فقط زمان میبره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or