بازی که همش گرافیک باشه نمراتش این میشه دیگهبرید فقط گرافیک بازی رو ببنید و هنگ کنید ...البته نا گفته نماند بازی قشنگیه ...گرافیک منحصر بفردش بحیجان زیادی میده...
البته اینجور که معلومه رویه کارت ها ی amd بخصوص دو اخری ترکونده... خوبه واسه کسایی که هم amd دارن هم انویدیا مثله خودم![]()
بازی که همش گرافیک باشه نمراتش این میشه دیگه
گرچه بنظرم هنوز توی همون گرافیکم به خاک پای Crysis 3 هم نمیرسه![]()
جدا ؟؟
گیم پلی و ... که خب طبیعتا تعطیلات نوروزیه بازی که همش گرافیک باشه نمراتش این میشه دیگه
گرچه بنظرم هنوز توی همون گرافیکم به خاک پای Crysis 3 هم نمیرسه![]()
نظر شخصی بودگرافیک بازی از crysis 3 بالاتره در بعضی جاهات و بعضی جاهات بر عکس ...در ضورتی که کراسیس با انتی الیاز بالا اجرا شه میتونه یجاهایی قویتر باشه علاوه بر رزلوشن حداقل 1080 و بالاترین تنظیمات و متلا ابشن txaa که فوقولادست که همون temporall aa گفته میشه..
از لحاظ کلی رایز از گرافیک کلی بالتره و اینو خیلی راحت میشه درذ هنگاک بازی فهمید بخصوص اینکه یکی از نکات مـبت بازی استفاده از TAA و SSAA هستش که در دید بشدت تاـییر دارند و گرافیک بازی رو فوقولاده میکنن بعلاوه گرافیک بالایه خود بازی....
همین که بازی با همچین گرافیکی کارتهایه HIGH END به راحتی با TAA 60 فریم رو میگیرن بشدت فوقولادست ...

نظر شخصی هست طبق تریلرا و عکسا چیزی ندیدم که اینو نسبت به کرایسیس 3 متمایز کنه یا پیشرفت چشم گیری داشته باشه!جدا ؟؟
![]()
من این بازی رو فقط و فقط و فقط به این خاطر دانلود میکنم که امیدوارم گرافیکش از CRYSIS 3 بالاتر باشهگیم پلی و ... که خب طبیعتا تعطیلات نوروزیه
اخه DF در نقدش گفته بود که RYSE از CRYSIS 3 بالاتره
شما مطمینی اشتباه نمیکنی؟