امتیازات Ryse: Son of Rome نسخه PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برید فقط گرافیک بازی رو ببنید و هنگ کنید ...:دی البته نا گفته نماند بازی قشنگیه ...گرافیک منحصر بفردش بحیجان زیادی میده...
البته اینجور که معلومه رویه کارت ها ی amd بخصوص دو اخری ترکونده... خوبه واسه کسایی که هم amd دارن هم انویدیا مثله خودم :دی

ji2hgzqp0thgi33gr65t.png

برید فقط گرافیک بازی رو ببنید و هنگ کنید ...:دی البته نا گفته نماند بازی قشنگیه ...گرافیک منحصر بفردش بحیجان زیادی میده...
البته اینجور که معلومه رویه کارت ها ی amd بخصوص دو اخری ترکونده... خوبه واسه کسایی که هم amd دارن هم انویدیا مثله خودم :دی
بازی که همش گرافیک باشه نمراتش این میشه دیگه :دی
گرچه بنظرم هنوز توی همون گرافیکم به خاک پای Crysis 3 هم نمیرسه :دی

:| جدا ؟؟ :|

من این بازی رو فقط و فقط و فقط به این خاطر دانلود میکنم که امیدوارم گرافیکش از CRYSIS 3 بالاتر باشه :| گیم پلی و ... که خب طبیعتا تعطیلات نوروزیه

اخه DF در نقدش گفته بود که RYSE از CRYSIS 3 بالاتره

شما مطمینی اشتباه نمیکنی؟

گرافیک بازی از crysis 3 بالاتره در بعضی جاهات و بعضی جاهات بر عکس ...در ضورتی که کراسیس با انتی الیاز بالا اجرا شه میتونه یجاهایی قویتر باشه علاوه بر رزلوشن حداقل 1080 و بالاترین تنظیمات و متلا ابشن txaa که فوقولادست که همون temporall aa گفته میشه..

از لحاظ کلی رایز از گرافیک کلی بالتره و اینو خیلی راحت میشه درذ هنگاک بازی فهمید بخصوص اینکه یکی از نکات مـبت بازی استفاده از TAA و SSAA هستش که در دید بشدت تاـییر دارند و گرافیک بازی رو فوقولاده میکنن بعلاوه گرافیک بالایه خود بازی....

همین که بازی با همچین گرافیکی کارتهایه HIGH END به راحتی با TAA 60 فریم رو میگیرن بشدت فوقولادست ...

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی از crysis 3 بالاتره در بعضی جاهات و بعضی جاهات بر عکس ...در ضورتی که کراسیس با انتی الیاز بالا اجرا شه میتونه یجاهایی قویتر باشه علاوه بر رزلوشن حداقل 1080 و بالاترین تنظیمات و متلا ابشن txaa که فوقولادست که همون temporall aa گفته میشه..

از لحاظ کلی رایز از گرافیک کلی بالتره و اینو خیلی راحت میشه درذ هنگاک بازی فهمید بخصوص اینکه یکی از نکات مـبت بازی استفاده از TAA و SSAA هستش که در دید بشدت تاـییر دارند و گرافیک بازی رو فوقولاده میکنن بعلاوه گرافیک بالایه خود بازی....

همین که بازی با همچین گرافیکی کارتهایه HIGH END به راحتی با TAA 60 فریم رو میگیرن بشدت فوقولادست ...
نظر شخصی بود :دی
البته هنوز بازی رو خودم رو PC ران نکردم تا نظر کلیمو بگم ولی کرایسیسو روی PC تموم کردم و طبق تریلرا و عکسایی که از این بازی دیدم هنوز بنظرم از نظر گرافیک به کرایسیس 3 نرسیده!
برای مثال این عکس:

یا مثلا توی این عکس که بیشتر محیطش به کرایسیس 3 نزدیک هست من واقعا پیشرفت فاحشی نمیبینم :دی

- - -ویرایش - - -

:| جدا ؟؟ :|

من این بازی رو فقط و فقط و فقط به این خاطر دانلود میکنم که امیدوارم گرافیکش از CRYSIS 3 بالاتر باشه :| گیم پلی و ... که خب طبیعتا تعطیلات نوروزیه

اخه DF در نقدش گفته بود که RYSE از CRYSIS 3 بالاتره

شما مطمینی اشتباه نمیکنی؟
نظر شخصی هست طبق تریلرا و عکسا چیزی ندیدم که اینو نسبت به کرایسیس 3 متمایز کنه یا پیشرفت چشم گیری داشته باشه!

البته اشتباه برداشت نکنید! گرافیک بازی واقعا فوق العادس و برای گرافیکشم که شده یک بار باید بازیش کرد:دی

خیلی دوست دارم این بازی رو روی pc بازی کنم چند گیگه و حد اقل مشخصاتش که 30 فریم بده چیه....:d
البته با یه سرچ میاد اما تاپیک رو داغ میکنم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or