امتیازات Risen 3: Titan Lords

MOH3N_Dark

کاربر سایت
risen-3_r11j.jpg

سازنده : Piranha Bytes
ناشر : Deep Silver
پلتفرم ها : PC|PS3|X360
تاریخ انتشار : Aug 12 , 2014

PC Gamers 83/100
Gamespot 7/10
IGN 5.2 /10
Game Informer 7/10
Games Radar 3.5/5
Hardcore Gamer 2.5/5
GameRanking - (PC) - 70.55%
Metacritic - (PC) - 71/100

آخرین ویرایش:
واقعا حیف شد برای نسل 7 داد فقط ... ولی از اونجایی که طرفدار بازی هستم حتما تهیه ـش میکنم ، با یک و دو که خاطرات زیادی دارم :دی
بازی انقدر وسیع و پر از امکانات مختلف بود که تو نسخه اول اشتباهی تو یه قلعه به عنوان خدمتکار گرفتار شدم :دی چه ماموریت هایی انجام دادم تا از قلعه بیام بیرون ... بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم همونجا نموندم :دی محیط آزادش واقعا ترسناکه اگه وارد نباشین !
2ـشم به مراتب بهتر از 1 بود ولی تنها ضعف بازی گرافیکشه که امیدوارم اینجا درست شده باشه ... نمرات متوسطی هم که داره یه بار ارزش امتحان کردنو داره :دی

واقعا حیف شد برای نسل 7 داد فقط ... ولی از اونجایی که طرفدار بازی هستم حتما تهیه ـش میکنم ، با یک و دو که خاطرات زیادی دارم :دی
بازی انقدر وسیع و پر از امکانات مختلف بود که تو نسخه اول اشتباهی تو یه قلعه به عنوان خدمتکار گرفتار شدم :دی چه ماموریت هایی انجام دادم تا از قلعه بیام بیرون ... بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم همونجا نموندم :دی محیط آزادش واقعا ترسناکه اگه وارد نباشین !
2ـشم به مراتب بهتر از 1 بود ولی تنها ضعف بازی گرافیکشه که امیدوارم اینجا درست شده باشه ... نمرات متوسطی هم که داره یه بار ارزش امتحان کردنو داره :دی
Risen کلا خیلی‌ Cult هست :دی اگه یکی‌ بتونه گرافیک و Combat system رو تحمل کنه وحشتناک عاشقش می‌شه :دی
اینم اونجوری هست نسبتا.

آخ جون ! یه بازی ای که بعد مدتها بی بازی ای می تونه درگیرمون کنه :d
تو شماره های قبلی هم نمرات اگه اشتباه نکنم در همین حدودا بود ولی ارزش تجربه کردن رو داشتن ( البته اگه عاشق نقش آفریتنی باشی!)

به به بلاخره ریلیز شد :x

من که گرافیک اهمیتی برام نداره و با هر دو شماره قبلیش زندگی کردم ، مخصوصا شماره ی اول

شدیدا استقبال میشه

من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ، از لحظ مساحت و جزئیات محیط در چه حده؟ با چه بازی قابل مقایسه است؟ اصلا Open World ؟؟

بازی که اپن هست ولی مثلا نسخه 2 برای رفتن به جزایر مختلف لودینگ داشتی .
واقعا پیچیده و پر از آیتم ـه نمیشه با چیز خاصی مقایسه کردش چون خیلی خاصه بازیش ( البته نه به این معنی که از همه بازیای این سبک سرتره :دی ) ولی بازی زیبائیه. گرافیکشم شدیدا معمولیه .

کسایی که بازیش کردن بنظرشون ارزش داره بخرمش؟گرافیک برام مهم نیست.
بازیش خوبه ارزش داره مخصوصا تو این بی بازی ای
گرافیکش تم کارتونی داره بیشتر دشمنات جک و جونورهای عجیب و غریب هست
یکم معماهاش از نسخه قبلی بی معنیتر شده
ولی در مجموع فانه همون 7 گیم اسپات براش خوبه واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or