امتیازات Resident Evil 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

RE6 اولین امتیاز خودش رو از شعبه ایتالیا مجله رسمی پلی استیشن (OPM Italy) دریافت کرد, 9/10 !

اسکن های مجله:
re6_opmi.jpg

residentevil6_9.jpg
--

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine -
7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Famitsu – 10/10/10/9
PS Mania - 4.5/5
Mumbai Mirror - 4/5
Hyper Magazine - 8/10
GameTrailers - 8.8/10
-----
4players.de Xbox 55%
Ps3 59%

Joystiq 2.5/5

Destructoid 3/10

Gamesradar 3.5/5

Gamespot 4.5/10
The Good

Intriguing narrative structure
Great voice acting and action-packed cutscenes draw you into the story.

The Bad

Loads of bad, overlong quick-time events
Excruciating overemphasis on mediocre set piece events
Ruins the pace by constantly ripping control from you
Poorly executed scripted events lead to unavoidable deaths.

EDGE 6/10
It’s a bloated, often incoherent game, but the most frustrating thing about Resident Evil 6 is that (Chris’s focus on cover shooting aside) it’s not an unimaginative one. It might feel padded at times, but Capcom always has something new to show you after the filler, such as a fresh campaign, another repellent boss form, a surprising enemy type, a co-op vehicle section, or an odd location to explore. Even replaying a chapter from the perspective of your teammate will offer a tweaked weapon set and slightly altered routes. In always trying to offer something more, Resident Evil 6 fails to refine what it has already given you. And whatever else you might say about the game, it achieves something that its predecessor never did: it steps out of Resident Evil 4’s shadow and becomes its own game. Sadly, it’s a game that redefines the series as a loose collection of action scenarios with a shared theme of mild sci-fi horror. It’s a game so eager to please that it can’t settle on an identity. And it’s a game that marks a critical point in the series’ history. Resident Evil might have lost interest in pure horror a while back, but it seems Capcom would rather you were thrilled than afraid.

G4TV 2.5/5

1up C+

RE6 presents blockbuster-caliber entertainment, sure, but it also forces you to revisit rough portions of gameplay and rarely challenges a player outside of arbitrary difficulty levels and cheap deaths via phoned-in quick-time events. The unfortunate truth is that Capcom hasn't figured out a new way to terrify gamers in the eight years since RE4. While building on that game's masterful formula of stop-and-pop gunplay is a smart approach, RE6 serves as proof that too many compromises and too much empowerment can ultimately erode what makes Resident Evil, at its core, work.

Eurogamer 6/10
The game represents a tremendous amount of effort and investment and, for those impressed by such things, Resident Evil 6 may delight. But all the effort in the world won't make up for a lack of vision. This game is blind to imagination and focus. Capcom's uncertainty about the series' identity post-Mikami (and post-Uncharted) is hardcoded into its structure: four campaigns offering different, flawed expressions of that potential. And the inevitable price for this wavering is a lack of coherence. Resident Evil 6 is an unwieldy tribute to the series' past, an uneven expression of its present and an unwelcome indication of its future.

IGN 7.9/10
Resident Evil 6 might be the biggest RE game ever, but it struggles to be the best, lacking a coherent vision.

x360a 77/100
Resident Evil 6 is a truly immense RE title that succeeds as a third-person action shooter, but falls flat on its face as a survival horror game. Yes, times have changed, but if Dead Space can still provide a good balance of scares and set-pieces, then why can't Resi? Here's hoping that Capcom sees the next-generation of consoles as a golden opportunity to take Resident Evil back to its roots. Or perhaps a reboot is in order. Until then, Resident Evil 6 is certainly not a bad game by any means, just a bit of a disappointment. Nonetheless, it'll still get its slimy hooks into you if you let it.

polygon 4/10
Resident Evil 6 leaves players with the shell of a blockbuster game. It blusters along with massive explosions and insane plot twists, but it lacks a fundamental understanding of why action games are fun. In the end, Resident Evil 6 resembles one of its grotesque mutations — bloated, out of control, and recklessly trying to consume everything around it. Capcom has built a real monster here.

gameinformer 8.75/10
Capcom has loaded an unprecedented amount of content on one disc. Unfortunately, that drive to do it all has created some quality gaps. The game occasionally pulls the camera away from the action to show off a new goal or destination, leaving you open to blind cheap shots. The most annoying bug I encountered makes a boss unbeatable during Leon’s co-op campaign, marring the otherwise excellent climactic battles. Capcom promises some of these issues will be fixed with a day one patch, but we reviewed the game on the disc.

Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride.

BioGamer Girl 10/10
Capsulecomputers 10/10
Nieuwerwets 10/10
Famitsu 10/10/10/9
Playfront 9.5/10
NZGamer 9.5/10
CGM 9.3/10
Ztgd 9.2/10
CheatCC 9.2/10
Mondoxbox 9/10
God Is A Geek 9/10
The Inquirer 9/10
Fan Bolt 9/10
GodisaGeek 9/10
Rant Gaming 9/10
Bloody Disgusting 9/10
OPM US 9/10
PS Mania 9/10
GamingNexus 8.9/10
HH Review 8.9/10
Play UK 8.8/10
GameTrailers 8.8/10
Gram.pl 8.8/10
TheKoalition 8.8/10
Games Magazine 8.8/10
Game Informer 8.75/10
VGZ 8.7/10
Consoledominatio 8.5/10
X360 8.5/10
JPS 8.5/10
VGRevolution 8.4/10
Gameswelt 8.1/10
OXM UK 8/10
Worthplaying 8/10
Play Magazine 8/10
Shogungamer 8/10
Gaming age 8/10
EGM 8/10
Empire 8/10
Dread Central 8/10
Hyper Magazine 8/10
Mumbai Mirror 8/10
Invision Game 8/10
OPM NL/BE 8/10
GIGA 8/10
StrategyInformer 8/10
Planet Xbox 360 8/10
IGN 7.9/10
Xbox360achievements 7.7/10
Canadianonlinegamers 7.7/10
GameFront 7.5/10
insidegamingdaily 7.5/10
GamerZines 7.5/10
Xgn 7.5/10
Gaming Examiner 7.5/10
Machinima 7.5/10
Dealspwn 7/10
Eurogamer.it 7/10
LEVEL Magazine 7/10
GamesTM 7/10
OPM UK 7/10
GamesTM 7/10
ClickOnline 7/10
Gamesradar 7/10
JeuxActu: 7/10
Cinema Blend 7/10
EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
Trusted 7/10
Gamerevolution 7/10
Upperpad 6.9/10
AusGamers 6.8/10
G3AR 6.5/10
IBTimes 6/10
Attack of the Fanboy 6/10
NY Daily News 6/10
Complex 6/10
EuroGamer Spain 6/10
AE Infinite 6/10
1UP 6/10
Gameblog 6/10
VideoGamer 6/10
Eurogamer 6/10
Edge 6/10
PSLS 6/10
The Escapist 6/10
Welland Tribune 6/10
NAG Magazine 5.8/10
German 4-Players Xbox 5.5/10
WGTC 5.5/10
Good Game 5.5/10
Joystiq 5/10
G4TV 5/10
Insight Factor 5/10
MetroGameCentral 5/10
Gamekult 5/10
IncGamers 5/10
FanCensus 5/10
DualShockers 5/10
Gamespot 4.5/10
Giant Bomb 4/10
TheVerge 4/10
Polygon 4/10
Destructoid 3/10
Quarter to Three 2/10

Last edited by a moderator:
خیلی سخته کورش جان
بازی میگیری رزیدنت اویل بازی کنی که اسم رزیدنت اویل هم روشه، بعد هی به خودت تلقین کنی، نه نه نه این رزیدنت اویل نیست این یه TPS خوبه
خوب داغون میشی تا این بازی تموم شه ... :دی
من یه خصوصیتی دارم (که شاید منفی باشه ولی خودم حس میکنم مثبته)، اونم اینه که سعی میکنم از بازی لذت ببرم
هرچی که باشه، هر اسمی داشته باشه، فقط سبک های مورد علاقم باشه
شاید خنده دار به نظر بیاد
نمونش همین دویل می کرای !
80% مخالفینش توی انجمن و دنیا به خاطر رنگ موی دانته هِیت میکنن بازیو
کسی به محتوای بازی اهمیت میده؟ نه
کوررش تو دیگه نو بری..! ما RE4 رو قبول نداریم تو میگی RE5..!؟
البته معادلات زیست شناسی میگه اگر تو از RE5 خوشت می اومده پس حتما قبلا هیتر RE بودی :d چون RE5 یک نوع فحش بود به سری RE
نه من فن رزیدنت ایولم، شماره ای هم به ذهنم نمیاد که بازی نکرده باشم !!
حتی اون نسخه ی FPS اشغالی که زمان PS2 اومده بود به اسم Resident Evil: Dead Aim !!
عمرا اسمشو حتی شنیده باشی :d
ولی من بازیش کردم، با کمال میل، مثل 5، مثل Operation RC
مهم اینه که در لحظه بازی کنی لذت ببری از چیزی که جلوته
به قولی به امید گذشته باشی حال و اینده رو هم از دست میدی
رزیدنت ایول، شبیه چیزی که توی فکرته تموم شده رفته چندین ساله، Hello !!!
اگر بخوای هنوزم به کلاسیک ایول فکر کنی تا اخر عمرت کابوس TPS های این Capcom گریبانتو میگیره :d
Time To Move On

بعضیا خیلی باحالن.هی میان نمرات رو چماق میکنن.ایول 4 با میانگین 96 رو خیلیا بهش ایراد میگیرن و بهش حمله میکنن.که تازه بازم قابل قیاس با شماره های 5-6 نبود.

این شماره،حتی میانگینش 100 هم بشه جای هیچ دفاعی نداره و یه مزخرف به تمام معنا هست.اگر هم بعضا نمره های خوبی هم گرفته،بخاطر اینه که سعی کردن بدون در نظر گرفتن سابقه این بازی بهش نمره بدن.وگرنه اگر بخوان ملاک رو شماره های 1-2-3-4 قرار بدن،به این بازی 0 هم نمیدن.

حتما بهشون می گم عوض کنن !!!!!!!!!!!!!!!
تو این 15 صفحه چیز دیگه ای نمونده که به بازی ربط بدهید !
فقط امیدوارم اگه نمرها بالارفت نظرات عوض نشه

همچنین

نه من فن رزیدنت ایولم، شماره ای هم به ذهنم نمیاد که بازی نکرده باشم !!
حتی اون نسخه ی FPS اشغالی که زمان PS2 اومده بود به اسم Resident Evil: Dead Aim !!
عمرا اسمشو حتی شنیده باشی :d
ولی من بازیش کردم، با کمال میل، مثل 5، مثل Operation RC
مهم اینه که در لحظه بازی کنی لذت ببری از چیزی که جلوته
به قولی به امید گذشته باشی حال و اینده رو هم از دست میدی
رزیدنت ایول، شبیه چیزی که توی فکرته تموم شده رفته چندین ساله، Hello !!!
اگر بخوای هنوزم به کلاسیک ایول فکر کنی تا اخر عمرت کابوس TPS های این Capcom گریبانتو میگیره :d
Time To Move On

خوب من 100 درصد بر عکس تو تشریف دارم..:d از بازی خوشم نیاد به زور به مُخم تحمیلش نمی کنم چون اعصاب معصاب ندارم..

یعنی چی از هر بازی اومد لذت ببریم..؟ مگه ما الکی خوشیم..؟

در ضمن ما یک سری حس نوستالژی داریم که اینها زدن داغونش کردن..! این رو چی میگی..؟

خوب من 100 درصد بر عکس تو تشریف دارم..:d از بازی خوشم نیاد به زور به مُخم تحمیلش نمی کنم چون اعصاب معصاب ندارم..
یعنی چی از هر بازی اومد لذت ببریم..؟ مگه ما الکی خوشیم..؟
در ضمن ما یک سری حس نوستالژی داریم که اینها زدن داغونش کردن..! این رو چی میگی..؟
اگه نگران حس نوستالژیت هستی خب چه کاریه؟
دیگه اخبار رزیدنت ایول رو دنبال نکن
3 تا شماره اول رو هم نصب کن روی سیستم و انقدر بازی کن تا حس نوستالژیت فروکش کنه، و در ارامش منتظر باش تا یک عنوان جدید طبق سری کلاسیک منتشر بشه
هان؟
:d
این حرفا چیه برادر من
گیم اونقدارا big deal نیست که به خاطرش انقدر به خودت سخت بگیری
بازی رو شروع میکنی، خوشت اومد میری، نیومد منهدمش میکنی دیگه، غیر از اینه؟
من چون کلا از زامبی بازی خوشم میاد، هر بازی به این سبک رو بازی میکنم
از lalipop chainsaw بگیر برو برس به لفت4دد و رزیدنت ایول و واکین دد و ...
به این دلیله که از تمام نسخه های ایول خوشم میاد، ولی این دلیل منه
شما هم دلایل خودتو داری واسه بازی نکردنش دیگه

--------------------------------------
خب چه اصراریه که بیای انتقاد کنی اینقدر؟
اعصاب خودت رو خراب میکنی، نه نظر capcom عوض میشه و بازیو عوض میکنه، نه فن ها منصرف میشن، نه منصرف ها فن میشن

الان دقیقا خودت داری رزیدنت ایول 6 رو به خودت تحمیل میکنی با اینکه ازش خوشت نمیاد !!
میتونی بندازیش کنار
دیگه کلا

آخرین ویرایش:
اگه نگران حس نوستالژیت هستی خب چه کاریه؟
دیگه اخبار رزیدنت ایول رو دنبال نکن
3 تا شماره اول رو هم نصب کن روی سیستم و انقدر بازی کن تا حس نوستالژیت فروکش کنه، و در ارامش منتظر باش تا یک عنوان جدید طبق سری کلاسیک منتشر بشه
هان؟ :d
این حرفا چیه برادر من
گیم اونقدارا big deal نیست که به خاطر انقدر به خودت سخت بگیری
منظورم این نبود که الکی خوشی یا هرچی اومد بازی کن حالشو ببر
گیمینگ یک شاخه تفریحه
دنبال گیم هستی برای چی؟
اول جواب اینو بده !

اول این رو بگم.... ولش کن اخر میگم

درسته گیم یک شاخه تفریح هست ولی وقتی میبینی بازیهای محبوبت که کلی با هاشون تفریح کردی یکی یکی دارن نابود میشن چه حسی بهت دست میده..؟
بدبختی یکی دو تا هم نیستن NG3 ، NFS ، PES ، DMC ، RE ، Teekan و...

اون چیزی که میخواستم اول بگم ولی بعد قرار شد آخر بگم هم این هست که با هیت ورزیدن به اینها احساس آرامش پیدا می کنیم..:d

اول این رو بگم.... ولش کن اخر میگم

درسته گیم یک شاخه تفریح هست ولی وقتی میبینی بازیهای محبوبت که کلی با هاشون تفریح کردی یکی یکی دارن نابود میشن چه حسی بهت دست میده..؟
بدبختی یکی دو تا هم نیستن NG3 ، NFS ، PES ، DMC ، RE ، Teekan و...

اون چیزی که میخواستم اول بگم ولی بعد قرار شد آخر بگم هم این هست که با هیت ورزیدن به اینها احساس آرامش پیدا می کنیم..:d
اینم عواقب old gamer بودن هست که من باهاش کنار اومدم
تو هنوز نتونستی !!
کنار میای، زمان بر هست یکم !!!!! :d

جالبه اينجا ازمعدود جاهايي هست كه ادم ميبينه فن هاي ps3و x360 با هم متحد هستن و دارن
16 صفحه يه بازي رو ترول ميكنن و مي كوبن .
به هرصورت جايي بايد براي تخليه روانيه عزيزان باشه !!!!!!

چرا بلد نیستید از یک بازی بدون زمینه ی قبلی لذت ببرید؟؟ :d

دوستان همگی لطف کردن جواب دادن،اما این بازی که بدونِ زمینه قبلی نیست که:(

من مکس پین 3 رو با آه و ناله و نفرین )xتمام کردم بعد شما میفرمایید... تازه MP3 گیم پلیش هم استثنایی بود،داستانش هم خیلی بد نبود!هر چند هیچ چیزیش مثل مکس پین نبود،هیچیش!!!(بحث انحرافی به وجود نیاد)

کلاً این تیپ حرکت ها بیشتر شبیه جعل عنوانه:))
این ها هم اگه میخوان TPS بسازن خب بسازن کارِ بسیار نیکو پسندیده ایست:) زیر پر و بالِ همون میکامی رو میگرفتن به جای اینکه بیان رزیدنت رو خراب کنن بازی مثل VANQUISH میساختن،که واقعاً درود خدا بر سازندگانش:دی
البته معادلات زیست شناسی میگه اگر تو از RE5 خوشت می اومده پس حتما قبلا هیتر RE بودی :d چون RE5 یک نوع فحش بود به سری RE
عالی بود...>:d<
حداقل شخصیت اصلی ها رو تغییر بدن تا آدم بیشتر به این بازی عادت کنه..
اتفاقاً این یکی از حرکاتِ شومِ کپکام اومده همه رو تو بازی گذاشته که هر کس تا به حال رزیدنت زده جذبه بازی بشه،عمراً از این ریکس ها نمیکنن

OPM NL/BE - 8/10

NAG Magazine - 5.8/10
"This is more than just an average action game or a shameful Resident Evil; this is a prime example of what is so wrong with the big publisher, AAA mentality in this industry. RE6 does nothing but take the piss out of the customers who either expect it to be another excellent Resi game because of its title, or a sweet action game because of its visuals. Resident Evil 6 is neither.

+Looks incredible
+Leon's campaign is only half-bad
+Cool multiplayer Modes

-Lacking narrative
-Poorly implemented copycat game mechanics
-This is no Resident Evil"

آخرین ویرایش:
تا حالا ندیده بودم بدون بازی کردن یه بازی بشه 200 تا نظر منفی راجع بهش صادر کرد . احسنت بر اساتید سایت , اگه همینطور ادامه بدید همه ی سری های جدید DMC , RE , COD , Super Mario , Uncharted و البته پویا و خپل رو میسپارن دست شما تا بسازید :| به خدا بچه 12 ساله میشناسم اومده به من میگه فرنچایزای عزیزم که باهاشون زندگی کردم یکی یکی دارن نابود میشن از FF گرفته تا DMC و RE :| حالا طرف تو عمرش PS2 هم ندیده بود بماند ... :| آخه چرا هی میاین گیر میدین که این بازی فلان بوده و حالا فلان شده , اونم قبل اینکه بازی عرضه شه و بازیش کنید ! خو بکنید خودتونو از این ترول کردنای الکی و با سابقه بازی در آوردن و ... :| در ضمن یه چیز یادتون باشه , اگه دنبال Resident Evil 3 یا 4 میگردین برین RE3 یا 4 بازی کنین ! این دقیقا همون بحثیه که برای موسیقی هم پیش میاد مثلا یه عده میان میگن ما Linkin Park یا MUSE قدیمو دوس داریم . خو برید قدیمی رو گوش بدین ! همه ی اینا رو گفتم تا یه عده از دوستان متوجه بشن قرار نیست اسم, سبکو مشخص کنه . اصلا اگه حال کنن میتونن RE رو FPS با مایه های RPG مثل Fallout با جو آخر زمانی بسازن و فقط از سازمانا و شخصیتای سریای قبلی استفاده کنن و هیچکسم نمیتونه بگه این RE نیست ! RE همون چیزیه که سازنده تصمیم میگیره باشه نه من و شما پس یا منتظر بمونید تا بازی بیاد و بازیش کنید و نقات + و - رو بگید یا همینطور صلواتی بشینید اینجا و داستانهای باور نکردنی از زندگیتون با این فرنچایز بگید ... :|

ما RE4 رو قبول نداریم تو میگی RE5..!؟

ما کیه دقیقا ؟ جدا با RE4 هم حال نکردین ؟ :d شماها تا آخر عمرتون باید یه بازی مثل همون RE3 به خوردتون میدادن بدون کوچکترین تغییری :d

اما 5 رو که انقدر ازش بد میگید یکی از فوق العاده ترین و بهترین TPS های عمرم بوده
و همچین بهترین TPS عمر خیلی های دیگه !

تو و اون خیلی های دیگه خیلی باحالید کوروش :d بهترین TPS ؟؟؟!!!!!! خیلی کم توقعید به خدا :d
اون بازی خشک و بی روح ( همون شوتینگش رو میگم ) کجاش بهترینه آخه ؟ میدونم نظر شخصیته ها فقط کنجکاو شدم :d
تو به اون میگی بهترین RE6 رو پس باید بپرستی و برای یه بازی دیگه که نمیخوام اسمش رو بگم باید جونت رو بدی :d

-This is no Resident Evil"
تحویل بگیرید.حالا باز بیاید بگید این جمله خز شده و از این حرفا ........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or