امتیازات Resident Evil 4 Remake

پیش بینی شما از امتیازات Resident Evil 4 Remake

• مجموع رای دهنده‌ها
    282
  • نظرسنجی بسته شده است .
گند زدن به ایول 4 کاری بسیار سختی خواهد بود،چرا که به نظر بهترین بازی تاریخ است،می ماند آن اتمسفر خاکستری که جادوی رزیدنت اویل بود،یا همان رنگ آمیزی یک نواخت غم انگیز،که نمود یک زندگی مرده است،اکنون این تم خاکستری با رنگ آبی در هم آمیخته و جلوه ی دارک تری به محیط بخشیده است،که نوید بازی ترسناک تری را می دهد،البته در ظاهر که اینطور می رسد اما باید دید تاثیرش در ادمه چگونه خواهد بود،یادم می آید وقتی برای نخستین بار بازی ایول 4 را انجام دادم،در جایی دور دست در قلب کوهستان بودم،هیچوقت یادم نمیره فصل پاییز بود،و باران می آمد و مه پاییزی همه جارو فرا گرفته بود.یک فضای سرد و اندوه ناک که انگار مرا به درون خود می کشید،آن ارتباط تا این اندازه عمیق بود.

روی پی اس ۵ روی چه رزولشنی اجرا میشه؟ به نظرم رزولشن و بافت زمین و چمن و لباس و موی لیون بالا نبود خیلی. نمیدونم حرفم عجیبه یا نه :دی ولی از گرافیک یه مقدار انتظارم بالاتر بود :دی شاید باید یه کم از تلویوزیون دورتر بشینم البته :دی

حامد رو خودم به شخصه باهاش تسویه حساب میکنم! :D

کلا این بشر دم دسته و میشه یه کاریش کرد!:D

============================================

متا بین ۸۷ تا ۹۲ :D

هرچند که هیچوقت برام مهم نبوده!:D

(گیف گربه سفیده!:D)
شانس آوردی نقدش رو به من ندادن :دی

شانس آوردی نقدش رو به من ندادن :D
سر این روزی هزاربار خداروشکر می‌کنم.

به نظر من متا 88 الی 92 میشه و فکر نمی‌کنم به 93 94 برسه ولی بی‌نهایت بازی باکیفیتیه. حداقلش واقعا به نظرم حقش از دداسپیس ریمیک برای متای بالاتر بیشتره :D تمام تلاشش رو کپکام کرده که باکیفیت ترین بازی که در توانش هست رو عرضه کنه و امیدوارم جوابش هم بگیره. ما که به عنوان فن تا اینجا لااقل راضی هستیم. چندتا بازی مثل تلو و سایلنت 2 و شدو او کلوسوس و زلدا و ... تو تاریخ هستن که اگه یکی بگی هرکدوم از اینا بهترین بازی تاریخن، کسی نمیتونه اعتراض کنه و به نظر من RE4 بین همین لیست هم جز 3 تای اول عه.

آخرین ویرایش:

به نظر من متا 88 الی 92 میشه و فکر نمی‌کنم به 93 94 برسه ولی بی‌نهایت بازی باکیفیتیه. حداقلش واقعا به نظرم حقش از دداسپیس ریمیک برای متای بالاتر بیشتره :D تمام تلاشش رو کپکام کرده که باکیفیت ترین بازی که در توانش هست رو عرضه کنه و امیدوارم جوابش هم بگیره. ما که به عنوان فن تا اینجا لااقل راضی هستیم.
دد اسپیس یه ریمیک 1:1 خیلی خوبه ولی هنوز لول دیزاینش همون ۲۰۰۸ عه.
این RE4 کلا گیمپلی از نو کوبیدن ..

• Like
Reactions: Arash-S212
دقیقا.
من هم دد اسپیس ریمیک رو موقع لانچ بازی کردم و هم دموی این رو. واقعا دد اسپیس بعضی جاها اون لول دیزاین قدیمیش رو ذوق میزد و واقعا با اون باس آخر مشکل داشتم من. به نظر من ریمیک 4 واقعا بازی جلوتریه. حتی گرافیکش هم بهتره و 10 دلار ارزونتره.

شانس آوردی نقدش رو به من ندادن :D

خدا رو صدهزار مرتبه شکر! :D

از الان به بعد، پیگیری نمرات بازی خیلی برا من مهم و تو اولویت قرار گرفت!:D

(گیف گربه سفیده!:D)

به نظر من متا 88 الی 92 میشه و فکر نمی‌کنم به 93 94 برسه ولی بی‌نهایت بازی باکیفیتیه. حداقلش واقعا به نظرم حقش از دداسپیس ریمیک برای متای بالاتر بیشتره :D تمام تلاشش رو کپکام کرده که باکیفیت ترین بازی که در توانش هست رو عرضه کنه و امیدوارم جوابش هم بگیره. ما که به عنوان فن تا اینجا لااقل راضی هستیم. چندتا بازی مثل تلو و سایلنت 2 و شدو او کلوسوس و زلدا و ... تو تاریخ هستن که اگه یکی بگی هرکدوم از اینا بهترین بازی تاریخن، کسی نمیتونه اعتراض کنه و به نظر من RE4 بین همین لیست هم جز 3 تای اول عه.
اول خدا و بعد باید از کسری تشکر کنی :دی

دد اسپیس ریمیک 1:1 نیست. اتفاقا یکی از معدود چیزایی که با ظرافت تغییر دادن لول دیزاین شه
البته به یه ریمیک 1:1 خیلی نزدیکه. نمیخواستن اون قدره هم فاصله بگیرن

باید به این نظرسنجی ها یه گزینه “من چمیدونم” اضافه بشه، برای کسایی که هیچ فاکین ایده ای ندارن :D
والا، ریمستر ۲ هیشکی انظار نداشت ترکوند، شماره ۳ انتظار داشتیم ر*د حالا این یکی رو از کجا باید بدونیم چی میشه :-??:D

• Like
Reactions: Horror
باید به این نظرسنجی ها یه گزینه “من چمیدونم” اضافه بشه، برای کسایی که هیچ فاکین ایده ای ندارن :D
والا، ریمستر ۲ هیشکی انظار نداشت ترکوند، شماره ۳ انتظار داشتیم ر*د حالا این یکی رو از کجا باید بدونیم چی میشه :-??:D
از دمو
20 دقیقه دمو دادن اندازه 10 ساعت گیم پلی جزئیات دراومده ازش : دی

• Like
Reactions: wormbook
نقدهای بازی نهایتا تا فردا میاد.

Screenshot_۲۰۲۳-۰۳-۱۶-۲۱-۳۳-۱۴-۶۵۹-edit_com.twitter.android.jpg

تا الان با توجه دمو و‌‌ چیزهایی که لیک شده معلومه بازی نسبت به RE2 و RE3 خیلی وفادارتر و‌ نزدیک تر به نسخه اورجینال هست و از این نظر کپکام وسواس زیادی به خرج داده و احتمالا پرهزینه ترین و‌ بزرگترین پروژه ای هست که تا الان با RE انجین ساختند. با این وجود انتظار اینکه بازی موفقیت و متای نسخه اورجینال رو عینا تکرار کنه بنظرم غیر منطقی هست. چون نسخه اورجینال تو زمان خودش یه بازی انقلابی بود و الان دیگه قطعا اون تاثیر رو‌ نداره. هر چند شخصا برام متا مهم نیست و توی تاپیک بازی هم گفتم در بدترین حالت متا کمتر از RE8 نمیشه.

خونسردیتونو حفظ کنید! فقط خواستم اشاره کنم ایول 2 چطور طوفانی شروع کردو حسوحال اون روزا دوباره برام زنده شده، اهل این مدل عقب نشینیا نیستم، هم متا برام مهمه هم اینکه بازی در حدود انتظارات عمل نکنه نگاه به علاقم یا تیم توسعه نمی کنم، انتظارات من از ایول 4 بالاست، همین تیم که روی ایول 2 کار کرده، باعث شد شرکت ها و تیم های دیگه این جرات رو پیدا کنن سراغ ریمیک این دست عناوین مثل Dead Space یا سایلنت هیل 2 برن، حتی در یکی از مصاحبه های اسکوار مستقیم اسم ایول 2 میاد که باید ریسک پذیر باشن و سراغ Parasite Eve برن. توسعه دهنده باعث می شه انتظارات از عملکردشون بالا یا پایین بره و من نمی تونم قبول کنم تیم ریمیک 2 کمتر از انتظار عمل کنه و حتی بهانه دست برخی منتقدین بده، اگر تیم ریمیک 3 بود این جمله نخ نما! که "امتیازات برام مهم نیست" شاید کاربرد داشت! ولی چون یک تیم فنی قوی پشت بازیه با سبک شمردن امتیازات بیشتر گل به خودیه تا طرفداری از علاقمون. تناقض هم هست! منظورم شخص خاصی نیست و بصورت کلی دارم مثال می زنم توی "تاپیک امتیازات بازی ها" برخی می گن "امتیازات بازی برام مهم نیست" اگه مهم نیست چرا پس این تاپیک برات اهمیت داره!
122.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or