آخرین ویرایش:
شانس آوردی نقدش رو به من ندادنحامد رو خودم به شخصه باهاش تسویه حساب میکنم!
کلا این بشر دم دسته و میشه یه کاریش کرد!
============================================
متا بین ۸۷ تا ۹۲
هرچند که هیچوقت برام مهم نبوده!
(گیف گربه سفیده!)
سر این روزی هزاربار خداروشکر میکنم.شانس آوردی نقدش رو به من ندادن![]()
دد اسپیس یه ریمیک 1:1 خیلی خوبه ولی هنوز لول دیزاینش همون ۲۰۰۸ عه.سر این روزی هزاربار خداروشکر میکنم.
به نظر من متا 88 الی 92 میشه و فکر نمیکنم به 93 94 برسه ولی بینهایت بازی باکیفیتیه. حداقلش واقعا به نظرم حقش از دداسپیس ریمیک برای متای بالاتر بیشترهتمام تلاشش رو کپکام کرده که باکیفیت ترین بازی که در توانش هست رو عرضه کنه و امیدوارم جوابش هم بگیره. ما که به عنوان فن تا اینجا لااقل راضی هستیم.
دقیقا.دد اسپیس یه ریمیک 1:1 خیلی خوبه ولی هنوز لول دیزاینش همون ۲۰۰۸ عه.
این RE4 کلا گیمپلی از نو کوبیدن ..
شانس آوردی نقدش رو به من ندادن![]()
اول خدا و بعد باید از کسری تشکر کنیسر این روزی هزاربار خداروشکر میکنم.
به نظر من متا 88 الی 92 میشه و فکر نمیکنم به 93 94 برسه ولی بینهایت بازی باکیفیتیه. حداقلش واقعا به نظرم حقش از دداسپیس ریمیک برای متای بالاتر بیشترهتمام تلاشش رو کپکام کرده که باکیفیت ترین بازی که در توانش هست رو عرضه کنه و امیدوارم جوابش هم بگیره. ما که به عنوان فن تا اینجا لااقل راضی هستیم. چندتا بازی مثل تلو و سایلنت 2 و شدو او کلوسوس و زلدا و ... تو تاریخ هستن که اگه یکی بگی هرکدوم از اینا بهترین بازی تاریخن، کسی نمیتونه اعتراض کنه و به نظر من RE4 بین همین لیست هم جز 3 تای اول عه.
دد اسپیس یه ریمیک 1:1 خیلی خوبه ولی هنوز لول دیزاینش همون ۲۰۰۸ عه.
این RE4 کلا گیمپلی از نو کوبیدن ..
از دموباید به این نظرسنجی ها یه گزینه “من چمیدونم” اضافه بشه، برای کسایی که هیچ فاکین ایده ای ندارن
والا، ریمستر ۲ هیشکی انظار نداشت ترکوند، شماره ۳ انتظار داشتیم ر*د حالا این یکی رو از کجا باید بدونیم چی میشه![]()