چرا بابا تغییر کردهالان این hd بود؟!!! این که هییییییییییییییچ تغییری نکرده خو!
برا 360 هم هست؟!
چرا بابا تغییر کرده
کمی شفاف تر شده
در نظر کپکام کمی روشن تر کردن بازی = HD
ریجن j این بازی همین الآن در دو DVD در دسترس هست.در ضمن یک بار هم گفتم اگر به دنبال تغییر اساسی در کیفیت و جزئیات هستید دنبال این بازی نرید که پشیمون میشید ولی اگر این موارد براتون تو الویت نیست و فقط میخواهید از بازی لذت ببرید حتماً تهیه کنید.من خودم این collection رو به خاطر code veronica که قبلا بازی نکرده بودم تهیه کردم.الان این hd بود؟!!! این که هییییییییییییییچ تغییری نکرده خو!
برا 360 هم هست؟!
این بازی قبلا هم امتیازات بالایی گرفته بود ...ولی کلا نمرات خوبی گرفته هرچند که خود HD هم نباشه
حالا چون جنازه ها توی گی کیوب آب نمیشدن یک نسل جلویه؟من آخر نفهمیدم کدوم نسخه رو پورت کردن؟ PS2 رو یا Gamecube رو؟ خدا کنه GC رو پورت کرده باشن خودش یه نسل جلو بود همونو یک کم پولیش میکردی میشد RE5 از لحاظ گرافیکی ...
شما فقط جنازه ها رو دیدی؟ نورپردازی بازی رو ندیدی؟ موهای لیان توی PS2 کجا توی GC کجا؟ سایه پردازی، نورپردازی، افکت آب و... همه توی GC یه سر و گردن جلو تر از PS2 بود. هر کدوم از کاتسین هایی که توی PS2 بود نگاه میکردی حس میکردی CG هستن در حالی که برداشته شده از نسخه ی GC بود.حالا چون جنازه ها توی گی کیوب آب نمیشدن یک نسل جلویه؟
مگه چی داشت كه بخواد سانسور شه؟
باز هم خوبه نسخه GC رو HD کردند وگرنه رو نسخه ps2 که نابود میشد.منظور از hd رزولوشن hd با کمی aa هست همین
نسخه ی gc هستش نسخه ی ps2 دموهاش real نبودن
فقط یکم رو گرافیک و نورپردازی کار کردند اگه ریمک است حتما یک قسمت از داستانو باید تغییر داده باشند دیگه؟این بازی قبلا هم امتیازات بالایی گرفته بود ...
و همه این را قبول دارن
بحث اینه که مثل بقیه شماره های این سری ( 1 -2 - 3 ) که روی PSN برای خرید موجود هست، این بیشتر یک پورت ساده بوده تا HD Remake
فقط یکم رو گرافیک و نورپردازی کار کردند اگه ریمک است حتما یک قسمت از داستانو باید تغییر داده باشند دیگه؟