این قسمت از کامنت خیلی با عرض پوزش خنده داره! یوبیسافت یک سیاست دیگه داره و از قضا کلی مخاطب داره؟ کی میتونه این جمله رو فکت بدونه؟؟
یوبیسافت کلی مخاطب داره چون سالهای سال حتی از راک استار هم بازی بهتر میساخت! یوبیسافت ACII رو ساخته بود که از لحاظ جزییات و بزرگی و هر چیزی که فکرش رو بکنی با GTA IV قابل مقایسه بود!
یوبیسافت محبوب بود و هنوزم به واسطه گذشته اش هست چون AC:BH رو در کارنامه داره که بازی l.a noire از لحاظ المان های جهان باز مقابلش یک جوک مسخره است!
یوبیسافت محبوب بود و هنوزم هست به واسطه ساخت FC3 که تلش تو کل بازیهای راک استار حداقل تا قبل از RDR2 پیدا نمیشد!
اگر بخوایم SC:Conviction و Max payne 3 رو به عنوان دو بازی اکشن سوم شخص سینمایی که به ریشه ها پایبند نبودند مقایسه کنیم، کی میتونه با قاطعیت بگه مکس پین یک لیگ از ساخته یوبیسافت بالاتر هست؟
حالا در کنار ساخته های بالا بازیهای کاملا متفاوت و عالی ایی مثل Rayman origins و ... هم بذارید
یوبیسافت رو مقایسه میکنند چون زمانی در ساخت بازیهای جهان باز اکشن و غیره جزه بهترین ها بوده، بعضا حتی بهتر از همین راک استاری که الان به واسطه کوشش و اهمیت دادن به کیفیت اینقدر قدیس شده.
این رویکرد متفاوت که میگی دقیقا باعث شت شدن یوبیسافت هست نه خوب بودنش.راک استار بازی ساخته که از نسخه قبلیش هم وسترن و رد دد تر هست، حالا مقایسه کن با AC: Origins ایی که با متای 83 باعث ضعف و خوشحالی یکسری شده و میگن یوبیسافت این سری رو زنده کرد و یوبیسافت جزه بهترین ناشرهاست، اله و بل
مطمعن باش اگر یوبیسافت خار هست، اون خار در چشم طرفدارهای قدیمی شه! نه افرادی که یک عمر با بازیهای این کمپانی کاری نداشتند و از این به بعد هم نخواهند داشت
با عرض معذرت ولی حرفاتون کمی جبهه گیرانست.
اولین اینکه من گلایه دارم از یه عده ،چون میدونم تو این انجمن ما بازی سازهایی داریم که تو بحث شرکت نمیکنن و به نسبت ما بیشتر از سازو کار بازیسازی خبر دارن.که ظاهرا ترجیح میدن سکوت اختیار کنن که ما به ایشان احترام میگذاریم.
-----
واما شما فرمودین خاری در چشم فنهای قدیمی،چون دیگه اون بازیهای انقلابی با اون حجم الان نیست؟؟
بعد از خود همین شما بیان بپرسن چرا ناوتی داگ امسال یکدونه آنچارتد عرضه کرد نسل قبل سه تا چه جوابی دارین؟هر چهار بازی ناوتی داگ نسل قبل شاهکار بود حالا با ارفاق الان فقط یدونه داده تا الان بیرون پس ناوتی داگ شد خاری در چشمان هوادارهای قدیمی؟؟چطور طرفدارهای ناوتی نیازهاشونو منطبق بر مدار زمان تغییر میدن و به استدیو حق میدن ولی یوبی بازای قدیمی الان واسشون خار شده؟
قدیم آدمی بود به اسم حکیم ،این آدم تقریبا تو هر علمی دست داشت و مطلع بود چون بازه علمی اون مدت در هر چیز محدود بود و حکیم میتونست به علوم پزشکی و اختر شناسی و ریاضی و فلان و غیره مسلط باشه.الان حکیم داریم؟؟نه چون که وقت اقتضا نمیکنه همون آدم در همه ی این علوم استاد بشه.پس طرفدارهای قدیم حکیم نمیتونن صبر کنن تا ظهور یه حکیم دیگه تو این عصر چون هیچی نصیبشون نمیشه.
استدیویی که هر سال داره یه نسخه میده بیرون از یه مجموعه و گیمهایی که تحت نظارت داره از تنوع خوبی برخورداره من بهش نمیگم خار.
خوبه دارید بازیهای خوب معمولی راکستار رو نام میبرین چون که اون موقع اون هم تو همون رسالت یوبی بود واسه خودش.
اگر تمام شعبات یوبی تعطیل بشن و جمع شنو برن تو حالت استند بای تا 6 سال دیگه فکر میکنی چی تحویل میدن؟
نمره 83 شده مایع نشاط طرفدارهای سری؟فکر میکنید 83 این بازی نسبت به اسپایدر من داده شده؟؟؟؟؟و اسم این نمره رو میذارید بد؟؟
سوال بسیار بزرگی من دارم اینجا.ما بازی داریم به اسم overwatch با متای 91 ، بازی به این بزرگی تو تاپیکش پرنده پر نمیزنه،چرا؟8 نمره اختلافه زیادیه باید خیلی بیشتر از اینا تحویل گرفته بشه که؟91 شده توی
سبک خودش.و تنها میتونیم این نتیجه رو بگیریم که که بازیای آنلاین با محوریت تیمی در ایران محبوبیت زیادی نداره اونهم اگر bc رو کل جامع آماری حساب کنیم که اینطور نیست تازه.ولی هیچ وقت نمیام اینو بذارم بغل بازیای دیگه.(یه بازی متا بالا مثال زدم که درکش راحت تر بشه)
83 تو برند اساسین که خودش یک شاخصه،واسه یه نسخه از این مجموعه یه جهش نیست ولی حداقل درخور هست با کمی ارفاق
لذا این جمله که
و دست بر قضا نمره ها و فروش خوبی هم داره رو میبرید بالا و با یه شرکت دیگه که کلهم سیاستش فرق داره و اونم دست بر قضا یه فن بیس خیلی عظیمی هم داره اینجوری مقایسه میکنید و میکوبونید.
گفته شده رو من بر حق میدونم
من فكر ميكنم شايد بهتر باشه از خود یوبی بازها سوال بپرسیم که آیا خار شده یا نه، نه هیترهای خستگی ناپذیرش