این بازی زیبا اولین امتیازش رو گرفت
البته لازم به ذکره که این امتیاز برای نسخه wii می باشد
Nintendo Power: 9.5
IGN: 9.5/10
البته لازم به ذکره که این امتیاز برای نسخه wii می باشد
Nintendo Power: 9.5
IGN: 9.5/10
آخرین ویرایش:
متا بازی چنده تا الان؟
GameSpot : 8.5
نسخه Xbox 360 با 22 نقد 89
edge:8/10
برا من سواله چرا گیم اسپات اینجوره قاطی داره به بازیهای خوب بعضی وقتا یا بیشتر وقتا پایین میده به بدا بالا میده جالبه والله البته منظور من این بازی نبودا دوستان .GameSpot : 8.5
برا من سواله چرا گیم اسپات اینجوره قاطی داره به بازیهای خوب بعضی وقتا یا بیشتر وقتا پایین میده به بدا بالا میده جالبه والله البته منظور من این بازی نبودا دوستان .
مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده این نامردیه خوب قبول داری لقمان بازیش کردی تا الان نمیدونم که کلا میتونم بگم فقط قاطی داره باز دمش گرم به ریمن 8.5 داده خوبه .سوال نداره که ! اون همیشه اینجوری بوده :d
الانم شدتش بیشتر شده :d
امتیازای خوبی گرفته ولی من متای بالای 9 میخوام![]()
مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده این نامردیه خوب قبول داری لقمان بازیش کردی تا الان نمیدونم که کلا میتونم بگم فقط قاطی داره باز دمش گرم به ریمن 8.5 داده خوبه .
مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده این نامردیه خوب قبول داری لقمان بازیش کردی تا الان نمیدونم که کلا میتونم بگم فقط قاطی داره باز دمش گرم به ریمن 8.5 داده خوبه .
کی گیم اسپات؟مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده
حرفاتون منطقی بودو قبول میکنم دستتون درد نکنه بابت توضیحی که دادین تشکر .چون جوگیر نیست که بالا بده :d بعضی سایت ها جوگیر بازی در میارند و نمره ها عجیب غریب میدن که بعد یک مدت همه توش میمونند اینا چه نمراتیه ولی GS امسال اکثرا نمره ها بهتری داده مسلما آخر نسل جای پیشرفت کمه شما فقط به نمره نگاه نکن نقدش را هم بخونی متوجه میشی چرا این نمره داد رو هوا نمیاد نمره بده مو از ماست میکشه بعد نمره میده وقتی بازی کم پیشرفت کنه هرچقدر هم خوب باشه نمره اش میکشه پایین نمونه بارز FM4 تو نقدش سراسر تعریف کرده ولی چون قابلیت شب و روز و غیره را اضافه نکرده بود و از این نظر تفاوتی با نسخه پیشین نداشت نمره اش تا 8.5 پایین آورد حالا یکسری میاند میگند سایتش از ماکرو پول میگیره تا نمره ها عنوان ها نینتندو و سونی پایین بده ولی خوبه یکبار نقد بخونید متوجه موضوع بشید