امتیازات Rayman Origins

امتیازاش خدایی عالیه
ign که 9.5 داد یا EDGE که 8 داده برام خیلی ارزش داره
GS هم به احتمال زیاد یه 8 یا 8.5 میده که برای من یکی نقش 9 به بالا رو داره

برا من سواله چرا گیم اسپات اینجوره قاطی داره به بازیهای خوب بعضی وقتا یا بیشتر وقتا پایین میده به بدا بالا میده جالبه والله البته منظور من این بازی نبودا دوستان .

سوال نداره که ! اون همیشه اینجوری بوده :d
الانم شدتش بیشتر شده :d

امتیازای خوبی گرفته ولی من متای بالای 9 میخوام:|

سوال نداره که ! اون همیشه اینجوری بوده :d
الانم شدتش بیشتر شده :d

امتیازای خوبی گرفته ولی من متای بالای 9 میخوام:|
مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده این نامردیه خوب قبول داری لقمان بازیش کردی تا الان نمیدونم که کلا میتونم بگم فقط قاطی داره باز دمش گرم به ریمن 8.5 داده خوبه .

مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده این نامردیه خوب قبول داری لقمان بازیش کردی تا الان نمیدونم که کلا میتونم بگم فقط قاطی داره باز دمش گرم به ریمن 8.5 داده خوبه .

ACرو خیلیا بهش کمترم دادن gamespot اتفاقا امتیازی که باید میداد داده الان متای بازی به زور 8.0 رسیده:d

Rayman Origins (metacritic)

xbox360
25 Critics = 8.9
PlayStation 3
22 Critics = 8.8
Wii
4 Critics = 9.2

چون جوگیر نیست که بالا بده :d بعضی سایت ها جوگیر بازی در میارند و نمره ها عجیب غریب میدن که بعد یک مدت همه توش میمونند اینا چه نمراتیه ولی GS امسال اکثرا نمره ها بهتری داده مسلما آخر نسل جای پیشرفت کمه شما فقط به نمره نگاه نکن نقدش را هم بخونی متوجه میشی چرا این نمره داد رو هوا نمیاد نمره بده مو از ماست میکشه بعد نمره میده وقتی بازی کم پیشرفت کنه هرچقدر هم خوب باشه نمره اش میکشه پایین نمونه بارز FM4 تو نقدش سراسر تعریف کرده ولی چون قابلیت شب و روز و غیره را اضافه نکرده بود و از این نظر تفاوتی با نسخه پیشین نداشت نمره اش تا 8.5 پایین آورد حالا یکسری میاند میگند سایتش از ماکرو پول میگیره تا نمره ها عنوان ها نینتندو و سونی پایین بده ولی خوبه یکبار نقد بخونید متوجه موضوع بشید

مثلا الان اومده به اساسینس 8 داده
کی گیم اسپات؟
همیشه اواخر نسل نمرات رو کم میکنه.این اواخر خیلی کم بالای 8.5 داده که توقعات از نسل بعد خیلی بالا نره.چون روند میده 5 نمره کم کرده که اگه سال دیگه لانچ کنسول باشه نمرات بالا به عنوان نسل بعد تعلق بگیره.
هر چند منم میگم ارزش AC:R بیشتر از این نیست ولی کارشون از روی حساب کتابه.

چون جوگیر نیست که بالا بده :d بعضی سایت ها جوگیر بازی در میارند و نمره ها عجیب غریب میدن که بعد یک مدت همه توش میمونند اینا چه نمراتیه ولی GS امسال اکثرا نمره ها بهتری داده مسلما آخر نسل جای پیشرفت کمه شما فقط به نمره نگاه نکن نقدش را هم بخونی متوجه میشی چرا این نمره داد رو هوا نمیاد نمره بده مو از ماست میکشه بعد نمره میده وقتی بازی کم پیشرفت کنه هرچقدر هم خوب باشه نمره اش میکشه پایین نمونه بارز FM4 تو نقدش سراسر تعریف کرده ولی چون قابلیت شب و روز و غیره را اضافه نکرده بود و از این نظر تفاوتی با نسخه پیشین نداشت نمره اش تا 8.5 پایین آورد حالا یکسری میاند میگند سایتش از ماکرو پول میگیره تا نمره ها عنوان ها نینتندو و سونی پایین بده ولی خوبه یکبار نقد بخونید متوجه موضوع بشید
حرفاتون منطقی بودو قبول میکنم دستتون درد نکنه بابت توضیحی که دادین تشکر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or