امتیازات Ratchet & Clank Into the Nexus

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Ratchet_%26_Clank_Into_the_Nexus_Cover.jpg

امتیازات این عنوان انحصاری PS3 هم اومد:
EDGE - 5/10
http://www.edge-online.com/review/ra...-nexus-review/

Push Square - 7/10
http://www.pushsquare.com/reviews/ps...into_the_nexus

The Sixth Axis - 8/10
http://www.thesixthaxis.com/2013/11/...-nexus-review/

Gamespot 8/10
http://www.gamespot.com/reviews/ratc.../1900-6415538/

PS Nation

http://www.psnation.org/2013/11/11/r...the-nexus-ps3/
9/10

GameOver.gr - 9/10

The Escapist - 8/10

NowGamer - 8/10

Destructoid - 8/10

3DJuegos - 8/10

LaPS3 - 7.8/10

EGM - 7/10

Shacknews - 7/10

Gameblog.fr - 7/10

GamingTrend - 7/10

HardcoreGamerMagazine - 7/10

آخرین ویرایش:
اگه به نمرات خیلی از عناوین هم دوره ی این بازی که این روز ها میان و می گیرن نگاه کنیم میبینیم که نمراتش با معیارهای فعلی در حد یک بازی نسبتا خوب هست و ارزش های بالایی داره!
ولی خب از اون عناوینی هست که زیاد حساسیت نمره ه ی بالاگرفتن رو نداره!

بیشتر نسخه هاشو بازی کردم. چیزی که تو اسمش رو گذاشتی شوتر شیوه مبارزه توی یه بازی پلتفرمر هست. جک هم پر تیراندازی بود اما این دلیل نمیشه که بهش گفت شوتر ! ToD هم فرسنگ ها با کارهای پیکسار فاصله داشت حتی توی کات سین هاش و کسی هم که از انمیشن فقط یه مقداری سررشته داشته باشه می دونه این مقایسه مصداق یه جوک بیمزست.

من اسمش رو نزاشتم. تو بازی های پلتفرمر غالبا کامبت سیستم با همون مکانیک های پلتفرمر تعریف میشه، مثلا میتونی با Jump بزنی دشمن هارو بکشی. اما وقتی یه بازی میاد برای کامبت سیستمش یه ساب ژانر درست میکنه دیگه نمیتونه پلتفرمر محض باشه. عین R&C که هیچ وقت یه پلتفرمر خالی نبوده و اتفاقا المان های شوترش خیلی بیشتر هم بوده. مثلا طراحی مراحل بازی؛ توی بازی های پلتفرمر با Cell و portal ها طرف هستیم و همه بازی های این سبک مجموعه ای از ریتم گروه ها هستن که Cell‌هارو میسازن و این سلول ها هم از طریق پرتال ها به هم متصل میشن و هیچ بازی پلتفرمی خارج از این محدوده نیست، اما R&C این المان هارو همیشه خیلی محدود داره و در عوض مراحلش متشکل از Arena های زیاد هست که بازی رو همین مبارزات میبرن جلو. درست عین بازی های شوتر. تغریبا 80٪ چلنج های بازی هم از نوع شوتر هستن و برخلاف بازی های پلتفرمر کمتر جاهایی تو بازی هست که حالا فارسی بگیم باید با سکو بازی بری جلو و چالشی غیر شوتر داشته باشی. تو شماره هایی عین A Crack in Time هم که سعی شده خیلی شوتر نباشه سراغ پازل رفتن و باز پلتفرمینگ چندان قویتری ندارشته و در عوض پازل های زمانی زیادی داشته.

R&C هیچ وقت یه پلتفرمر محض نبوده که بخوایم بهش بگیم بدترین پلتفرمر تاریخه و از شماره اولش تا الان ترکیبی از شوتر و پلتفرمر بوده و حتی المان های شوترش خیلی قوی ترم هستم. حالا بگذریم که تو یه سری شماره هاش عین Deadlock شوتر محض هست. در نتیجه من شخصا نمیتونم قبول کنم R&C پلتفرمر بدی یا بدترین هست چون چندان پلتفرمر نمیدونمش. Jack رو هم خودم خیلی دوست دارم و یکی از بهترین بازی ها میدونم اما بنظرم اینکه بهترین پلتفرمر دو نسل اخیره قابل بحثه! چون من فکر میکنم از نظر پلتفرمر بودن حتی مقایسش با SMG ها خنده داره.

آخرین ویرایش:
همیشه بر این باور بودم که کلنگ مزخرفترین بازی پلتفرمر تاریخ. مخصوصا زمانی که میگفتند با کارهای پیکسار رقابت می کنه (چه جوکی !) و همیشه هم جک رو بهترین پلتفرمرم دو نسل اخیر می دونستم. بعد دوره زمونی طوری شده که سونی هنوز رو کلنگ سرمایه گذاری می کنه و جک هنوز جاش خالیه.
کسری Kolang کیه !؟ :دی

کلا نمیدونم EDGE چرا این طوری شده و تو چه فازیه ... این همه برای PS4 نوشابه باز میکنه ... و این نمرات وحشتناک رو میده به انحصاری های PS3 ... کلا انگار از نسل قبل خسته شده ... میخواد به سونی بگه اینا رو میزاشتی لانچ کنسولت ... احتمالا به GT هم همین نمره رو بده

ولی به هر حال EDGE هست و اعتبار و احترامش اوجب واجباته

کلا نمیدونم EDGE چرا این طوری شده و تو چه فازیه ... این همه برای PS4 نوشابه باز میکنه ... و این نمرات وحشتناک رو میده به انحصاری های PS3 ... کلا انگار از نسل قبل خسته شده ... میخواد به سونی بگه اینا رو میزاشتی لانچ کنسولت ... احتمالا به GT هم همین نمره رو بده

یعنی تو از این نسل خسته نشدی ؟ :d
حتما از نظر اونا نمرش همینه دیگه :d

این چه حرفیه، اگه قرار بود چون برا ps4 نوشابه وا میکنه نمرات این هم زیر سبیلی بالا بده بره که دیگه edge[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]نبود. کیفیتps4 رو در اون حد دونسته، این بازی رو در این حد، دشمنی و حبّ نداره.

نمره های خوبی هم گرفته :d

GameOver.gr - 9/10

The Escapist - 8/10

NowGamer - 8/10

Destructoid - 8/10

3DJuegos - 8/10

LaPS3 - 7.8/10

EGM - 7/10

Shacknews - 7/10

Gameblog.fr - 7/10

GamingTrend - 7/10

HardcoreGamerMagazine - 7/10

همون ربات رو اعصابه. من سالهاست که به جای کلنک از واژه «کلنگ» استفاده می کنم :دی

اولا Clank (کلنک) دوما ! اینکه این بازی رقیب انیمیشن های پیکسار بوده و هست هم منتقد ها بر این باورند هم گیمر ها
گیم هم فقط God of war و Uncharted و Tomb raider و اینا نیست
Ratchet,sly, Little big planet یا Rayman legend اینا گیم های واقعی ان که هم طرف و شاد می کنه هم مراحل فوق العاده ای دارن. کلی وقت و هزینه صرف ساختشون شده که از نظر یه عده اینا بچه بازی محسوب میشن که حرفشون فقط در حد یه کامنت شخصی و ارزش دیگه ای نداره. :)

اولا Clank (کلنک) دوما ! اینکه این بازی رقیب انیمیشن های پیکسار بوده و هست هم منتقد ها بر این باورند هم گیمر ها
گیم هم فقط God of war و Uncharted و Tomb raider و اینا نیست
Ratchet,sly, Little big planet یا Rayman legend اینا گیم های واقعی ان که هم طرف و شاد می کنه هم مراحل فوق العاده ای دارن. کلی وقت و هزینه صرف ساختشون شده که از نظر یه عده اینا بچه بازی محسوب میشن که حرفشون فقط در حد یه کامنت شخصی و ارزش دیگه ای نداره. :)
اصولا دلیلی نمی بینم جواب شما رو بدم اما خواهشا قبل از جوگیر شدن و دادن چنین جواب هایی برید پست قبلی بخونید بعد با چنین جواب بی هدف و جوگیرانه ای بپرید وسط. اطلاعات هم که ماشالا ...........

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or