امتیازات Rainbow Six Siege

Spider-Mαn

کاربر سایت
درود
Tom_Clancy%27s_Rainbow_Six_Siege_cover_art.jpg

تاریخ عرضه: 1 دسامبر
پلتفرم:PC,X1,PS4
________________________________________________________________________________________________________________________________________

آخرین ویرایش:
فعلاً متاي بازي از 22 نقد 75 و سبز :d
اگر اين متاي احمق چندتا نمره ديگه رو هم حساب مي كرد فكر كنم تا 77 و 78 هم مياومد بالا

هر چند من ديگه كاري به متا ندارم و بيشتر اپن كريتيك رو نگاه مي كنم چون حداقل به روزتره و ساز و كارش معلومه
از 32 نقد 76 !

خواستم بگم کسی که نقد کرده احتمالابتازگی با مولتی پلیر بازی آشنا شده و یاد گرفتتش که چجوری لذت ببره و این باگ و گلیچ و... اصلا ندیده.
بعد فکر کردم اگه یونیک ترین و نوآورانه ترین بازی مولتی پلیر FPS نسل نتونه نمره 10 بگیره، پس حق چه بازی مولتیِ دیگه ای 10 هست؟

آخرین ویرایش:
خواستم بگم کسی که نقد کرده احتمالا با مولتی پلیر بازی آشنا شده و یاد گرفتتش که چجوری لذت ببره و این باگ و گلیچ و... اصلا ندیده.
بعد فکر کردم اگه یونیک ترین و نوآورترین بازی مولتی پلیر FPS نسل نتونه نمره 10 بگیره، پس حق چه بازی مولتیِ دیگه ای 10 هست؟
به نظرم برای یه نفر که حرفه ای بازی نمیکنی و رنک براش مهم نیست با دوستاش هم اسکواد میشه بهترین تجربه مولتی نسل هست ولی خب به هیچ عنوان 10/10 نیست هنوز بعد 5 سال خیلی مشکلات زیادی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or