امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
اخه بدبختي سر Crysis 2 دوستان دود مان گيم اسپات رو به باد دادن و ميگفتن هيچي از گرافيك سرش نميشه و معمولا تو اين مباحث شوته ولي الان 3 مدالش شده حجت براي دوستان:d
اخه بحث فقط گیم اسپات نیست بلکه تعداد کثیری از سایتها هست ! با توجه به همین سایت میشه گفت گیم اسپات هم حق داره !

اینه اون گرافیک خفنی که میگفتید؟

دوست عزیز این عکس در حالتی گرفته شده که تکسچر لودینگ داره میشه و این شخص در این حالت این عکس رو مخصوصا گرفته واقعا نمیدونم چی بگم من روی هارد نصب کردم و همون داستان کرایسیس 2 هستش اگه نصب کنین واقعا تکسچر ها خوب لود میشن ولی بدون نصب مشکل داره خیلی ها نصب نمیکنن فکر میکنن نصب هم کنن اینطوریه ولی اصلا این طور نیست این داستان بازم ادامه داره کیفیت بافت های این بازی رو هیچ جای دیگه نمیتونین ببینید واقعا بی نظیره

من یه تصمیم گرفتم که سه چهار روز قبل از اومدن بازیه محبوب که کم کم امتیازا میان نه به metacritic میرم نه به بازیسنتر میام . بازی رو میگیرم تموم میکنم بعد میام . توصیه میکنم همه این کارو بکنن و این جنگ و دعواها دیگه نشه .

دوست عزیز این عکس در حالتی گرفته شده که تکسچر لودینگ داره میشه و این شخص در این حالت این عکس رو مخصوصا گرفته واقعا نمیدونم چی بگم من روی هارد نصب کردم و همون داستان کرایسیس 2 هستش اگه نصب کنین واقعا تکسچر ها خوب لود میشن ولی بدون نصب مشکل داره خیلی ها نصب نمیکنن فکر میکنن نصب هم کنن اینطوریه ولی اصلا این طور نیست این داستان بازم ادامه داره کیفیت بافت های این بازی رو هیچ جای دیگه نمیتونین ببینید واقعا بی نظیره
اون عکسی که اون دوست خوبمون گذاشتن موقعی گرفته شده که تکسچر ها در حال لود بودن.
این تاخیر لود تکسچر برای چند ثانیه هم مخصوص این بازی نیست و نظیرش رو تو بازیهای بزرگ دیگه هم میشه دید.
نه عزیز اون عکس اولی و دومی مال مرحله اول بازی هست.دیشب 30 ثانیه جلوش وایسادم از این بهتر نمیشه.
اگه قبل از لود شدن اون صحنه رو ببینی کلا کلمه ی تکسچر تو ذهنت زیر سوال میره =))
=========
تکسچر های بعضی قسمت ها به معنی واقعی کلمه ضعیف هستند.حالا هی نوشته از 4 تا سایت بولد کنین بذارین تو تاپیک...خودتون بازی میکنید میبینین.

قول میدم آخر سال سر جمع نهایت 5 تا سایت به عنوان بهترین گرافیک انتخابش کنن :d

تو Critical Award هم که عمرا قول میدم انتخاب نمیشه !

فی الواقع mark my word

هیچی دیگه تا الان فکر میکردم گرافیکش حداقل شاهکار باشه که اونم مثل اینکه خیلی جای ارفاق داره!
من تو 360 بازی رو دیدم یه جاهایی فک آدم میفته یه جاهایی فاجعس لود شدن تکسچرها هم که ماشاالله چندثانیه طول میکشه!رقیب جدی کرایسیس تو لود تکسچر همین بازیه احتمالا تو این مورد بهترین بازیه سالم میشه!:d

نه عزیز اون عکس اولی و دومی مال مرحله اول بازی هست.دیشب 30 ثانیه جلوش وایسادم از این بهتر نمیشه.
اگه قبل از لود شدن اون صحنه رو ببینی کلا کلمه ی تکسچر تو ذهنت زیر سوال میره =))
=========
تکسچر های بعضی قسمت ها به معنی واقعی کلمه ضعیف هستند.حالا هی نوشته از 4 تا سایت بولد کنین بذارین تو تاپیک...خودتون بازی میکنید میبینین.

ایراد از سیستم شماست !

اینجا رو بخون ! متوجه میشی !

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=6262&page=20#300

حتی Gaming Age که به بازی 5.8 داده از شوتینک و گرافیک بازی تعریف زیادی کرده :
Rage is absolutely fantastic when it's only a shooter. And on consoles the game is downright amazing for both its incredible visuals and damn near consistent 60 frames per second. It's easily one of if not the best looking Xbox 360 games on the market
RAGE اگر فقط یک بازیه شوتر بود یک بازی کاملا خارق العادست و گرافیک و فریم ریت بازی بر روی یک کنسول کاملا شگفت انگیز هست . اگر بهترین گرافیک نباشه آن براحتی یکی از بهترین گرافیک ها روی 360 را داره .

کلا این اولین تجربه سازنده ها در این سبک بازی بود امیدوارم تو شماره بعد یه فکری به قسمت کارگردانی و داستان بازی بکنن .

هیچی دیگه تا الان فکر میکردم گرافیکش حداقل شاهکار باشه که اونم مثل اینکه خیلی جای ارفاق داره!
هیچی دیگه سایتها همشون جوگیر شدند ! و گرافیک بازی را این طوری تعریف کردند . جالبه سایتها سر امتیاز کل بازی جوگیر نشدند ولی تو این مورد که گرافیک باشه همگی جوگیر شدند نه ؟!

آخرین ویرایش:
تا اینجا که من فهمیدم بزرگترین مشکل یکی نسخه x360 دیر لود شدن تکسچراست که رو اعصابه خیلی از منتقدا و گیمرای خارجی رفته و مشکل دیگشم داستان نه چندان جالبش و روایت ضعیفشه
در زمینه های دیگه مشکل انچنانی من تا الان ندیدم اکثر گیمرا بگن

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

ولی خدایی اگه همه بازیها 4 تا فن سوپر فن تعصبی مثله فرخ اینجا داشتند تو این بازیسنتر که یه تنه جلوی همه وایسه بازیسنتر بهترین انجمنای جهان میشد خدایی:d
لامصب به یه نفرم رحم نمیکنه چه ناطم چه کاربر قدیمی جواب همرو میده :d
و یه خطم از نکات مثبتم بلد میکنه و ضمیمه میکنه و چاشنیش میکنه :d

تا اینجا که من فهمیدم بزرگترین مشکل یکی نسخه x360 دیر لود شدن تکسچراست که رو اعصابه خیلی از منتقدا و گیمرای خارجی رفته و مشکل دیگشم داستان نه چندان جالبش و روایت ضعیفشه
در زمینه های دیگه مشکل انچنانی من تا الان ندیدم اکثر گیمرا بگن

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

ولی خدایی اگه همه بازیها 4 تا فن سوپر فن تعصبی مثله فرخ اینجا داشتند تو این بازیسنتر که یه تنه جلوی همه وایسه بازیسنتر بهترین انجمنای جهان میشد خدایی:d
لامصب به یه نفرم رحم نمیکنه چه ناطم چه کاربر قدیمی جواب همرو میده :d
و یه خطم از نکات مثبتم بلد میکنه و ضمیمه میکنه و چاشنیش میکنه :d

البته او عده مدیر و ناظمین انجمن و کاربرای دیگه هم خیلی مراعاتش رو میکنن کاری به کارش نداشتن تا حالا !!!!!!

• Like
Reactions: Zack_Fair
بازیه خوبی به نظر میرسه و صد در صد ارزش بازی کردن هم داره مخصوصا من که خوراکم بازی های دور ور امتیاز هشته:dگرافیکشهم بهترین نباشه جز بهترین هاست.البته بازی ایراد ریز و درشت هم کم نداره داره.انتظارات بیشتر بود.اما فکر نمیکنید دیگه کافی باشه؟خوبه سر U3 حالتون گرفته بشه؟خیلی هاتون سر خیلی از بازی ها ادعا کردید ولی اتفاقی نیافتاده..خیلی از کسایی که با Rage حال نمیکردند با دیدن امتیازات جا خوردند چطور انتظار داشتید کسی که فن بازی هست انتظارتی کمتر از شما میداشت؟

• Like
Reactions: βehdad
حتی Gaming Age که به بازی 5.8 داده از شوتینک و گرافیک بازی تعریف زیادی کرده :

RAGE اگر فقط یک بازیه شوتر بود یک بازی کاملا خارق العادست و گرافیک و فریم ریت بازی بر روی یک کنسول کاملا شگفت انگیز هست . اگر بهترین گرافیک نباشه آن براحتی یکی از بهترین گرافیک ها روی 360 را داره .
آخه برادر من شما كي مي خواي اين گرافيك بازي و نقد از اين سايت و اون سايت رو ول كني و قبول كني كه اين همه هايپ كه در مورد بازي مي كردي الكي بوده؟ مگه خود شما نبودي كه سر Killzone داشتي رو مغز همه رژه مي رفتي كه گرافيك مهم نيست بازي بايد بازي باشه؟ حالا چي شده اومدي اينجا انقدر گرافيك پسند شدي؟ بابا آخه فن بازي هم اندازه اي داره ديگه الان 30 صفحس كه داريم مي كوبيم تو سر و كله هم اين همه از دوستان مثل ماكان جون اين همه انرژي مصرف كردن باز شما داري حرف خودتو مي زني؟
مگه همين خود شما نبودي كه تو هر تاپيكي كه در مورد RAGE بود وصلش مي كردي به جان كارمك؟ بسه ديگه برادر من.
الان با اين كارايي كه شما مي كني انگار كه همه كاره ي بازي جان كارمك بوده و بايد در مورد هر گونه انتقادي به ايشون شما در مقابل دوستان پاسخ گو باشي. انقدر سطحي نگر هم بودن خوب نيست والا خوب نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or