امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
آقای کارمک فقط قسمت گرافیکی کار رو به عهده داشته! این N بار .... (اینو گفتم که افرادی که قصد بیان کردن مشکلات این بازی رو دارن نیان بگن کارمک فُلان کرده!)
آقا اصن کارمک جز تیم تدارکات بازی. اسمش که روی بازی هست.

بفرما. یکی از افرادی که جو سازیه منفی می کنه. :|
Rage امتیاز 1 هم می گرفت ولی من باز هم استاد کارمک رو می پرستم.

یه کلمه بگو که جو منفی دادم من چند وقت پیش گفتم بازی می تونست بهتر از اینا بشه الانم به حرفم رسیدید

کارمک اره منم خیلی دوسش دارم اگه نبود rage الان 6 هم نمی گرفت اما خود rage یه ip جدیده من این حرف رو برای دوک زدم که ارزش داشت حتی اگه 1 هم بگیره بازی کنیم

اخه اگه فقط به خود بازی امتیاز میدادن ی حرفی !! پای چندین بازی بی ربط رو وقتی باز کردن دیگه نمره دادن نیست !!! بعد هم در رابطه با دیر لود شدن تکسچرها باید نظرتون رو جلب کنم به پست خودم در تاپیک بازی rage که اونجا اشاره شده که چرا نسخه pc سرتر از کنسوله . دوتا لینک از تریلر گیم پلی بازی همونجا گذاشتم برید ببینید دهنتون باز بمونه اونایی که به بازی انگ میزنید !!!!! امتیازش ۱ هم بشه من به احترام کارمک و به احترام pc و pc فن بودنم بازی می کنم . حتما اون دوتا تریلری که گفتم ببینید.

اخه اگه فقط به خود بازی امتیاز میدادن ی حرفی !! پای چندین بازی بی ربط رو وقتی باز کردن دیگه نمره دادن نیست !!! بعد هم در رابطه با دیر لود شدن تکسچرها باید نظرتون رو جلب کنم به پست خودم در تاپیک بازی rage که اونجا اشاره شده که چرا نسخه pc سرتر از کنسوله . دوتا لینک از تریلر گیم پلی بازی همونجا گذاشتم برید ببینید دهنتون باز بمونه اونایی که به بازی انگ میزنید !!!!! امتیازش ۱ هم بشه من به احترام کارمک و به احترام pc و pc فن بودنم بازی می کنم . حتما اون دوتا تریلری که گفتم ببینید.
تریلر رو xbox هم اون اول‌ها اومده بود دیدیم تفاوت با pc خیلی‌ کم بود انصافاً. من موندم چرا ign به گرافیک داده ۱۰! و گیم اسپات هم به manual بودن سیو بازی گیر داده بعد به دیر لود شدن تکسچر گیر نداده؟ خیلی‌ جالبه

تریلر رو xbox هم اون اول‌ها اومده بود دیدیم تفاوت با pc خیلی‌ کم بود انصافاً. من موندم چرا ign به گرافیک داده ۱۰! و گیم اسپات هم به manual بودن سیو بازی گیر داده بعد به دیر لود شدن تکسچر گیر نداده؟ خیلی‌ جالبه
این تریلری که میگم مربوط به همین امروز و حدودا ۱۲ ساعت پیش هست ! طرف با GTX 570 SLI تو رزولوشن ۱۰۸۰ داره بازی میکنه !!!!! کجاش شبیه کنسوله !!!!!!!!!! بعد صدا گذاری داره که تو هیچ بازی نظیرش رو ندیده بودم . شما ی نظر به اون تاپیک بندازید گیم پلی ها رو ببینید ! روانی میشید .فرق و تفاوت دیگش با کنسول اینه که اگه سخت افزارتون ساپورت کنه ی گزینه به نام ترنس کدینگ اپشن داره که در صورت پشتیبانی گرافیکتون از بازی گزینه به نمایش در میاد و قابل روشن و خاموش شدنه. و اگر نه کلا همچین گزینه ای نخواهید دید. این فرق اساسی بین کنسول و پی سی این بازیه !!!! ! یعنی هرچه رم گرافیکتون بیشتر باشه کیفیت تکسچرهایی که لود میشن بهتر و دقیق تر خواهد بود .

آخرین ویرایش:
البته نیما جان شما یه چیز رو فرامشو کردی بگی ! اونم اینکه علت طرفداری بیش از حد دوستان از بازی های مولتی پلتفرم فقیر بودن کنسول مورد علاقه این افراد در زمینه بازی های انحصاری هست ! شما در سال 2009 انحصاری نمی بینی که بخواد با Un 2 رقابت کنه ! پس باید رو اورد به یک بازی مولتی ! یا در مورد کیلزون 3 شما انحصاری نمی بینی که از لحاظ گرافیکی رقابت کنه ! پس باید رو اورد به مولتی مثل CR 2 و ... کلا این پروسه تا اخر این نسل ادامه خواهد داشت مسلما !
rp2rg5hayd3pajl0u9iu.jpg

Did I ever tell you the definition , of insanity ؟
فک کنم قبلا یبار یکی از مدیرها توضیح داده بود ، تاپیک امتیازات برای سُک سُک کردن و دیدن امتیاز و رفتن نیست ؛ برای بحث هم هست ... هی حالا تو هر صفحه یه جماعتی میان میگن دعوا نکنین ، بحث نکنین ، کار پسرای بده .
نیلوفر هم بازی نمیدیم :دی ! لول ... این هم از Rageـت :دی !

من كه چيري نگفتم، فقط فضا را توصيف كردم،
من كي گفتم بحث نكنيد ؟ اصلا تا مي تونيد بحث كنيد....
ولي انصافا خودت بگو اين فضا ، فضاي بحثه يا مشاجره؟
بچه ها كه تو محيط مجازي ان، اگه به صورت واقعي پيش هم بودن تا الان اين بازي يه 10 20 تا شهيد داده بود

من كه چيري نگفتم، فقط فضا را توصيف كردم،
من كي گفتم بحث نكنيد ؟ اصلا تا مي تونيد بحث كنيد....
ولي انصافا خودت بگو اين فضا ، فضاي بحثه يا مشاجره؟
بچه ها كه تو محيط مجازي ان، اگه به صورت واقعي پيش هم بودن تا الان اين بازي يه 10 20 تا شهيد داده بود
حق باشماست ، اما فعلا فرهنگ بحث همینه اینجا :دی ! Gif ـها رو داری تو تاپیک ؟:دی

من یک چیزی رو متوجه نمیشم.البته چون دیدم نیما چند بار این موضوع رو مطرح کرد،دارم این پست رو میدم.

واقعا این که میگید بازی مولتی رو جلوی انحصاری علم میکنید یعنی چی؟نیما مثلا mw2 که میانگیش 94 هست،خیلی زشت و بده آدم با آنچارتد مقایسش کنه؟؟!!یا اگر کسی بیاد بگه mw2 باید goty بشه،این آدم بسیار بدی هست و باید اعدام بشه؟؟!!واقعا این طرز تفکر یعنی چی؟؟منکر این نمیشم که 4 تا بچه بخاطر اینکه به قولی تو بحث و کل کل کم نیارن ممکنه دست به این کار بزنن.اما همه که اینجوری نیستن.مثلا هی میگید C2 رو جلوی K3 علم کردید.خب پس چیکار کنیم؟؟وقتی تو یه برهه زمانی مشخص،تو بازی که هردو انحصاری باشن وجود نداره باید چیکار کرد؟؟واقعا این حرفاتون اشتباه محض هست.یعنی فقط بازیهای انحصاری باید مقایسه بشن؟؟یعنی این وسط اگر یه بازی شاهکار مثل mw2 با فروش سرسام آور و متای 94 میاد،نباید کاریش داشته باشیم چون مولتی هست؟؟یا وقتی کرایسس 2 زمان خودش بهترین گرافیک بود،نباید ازش تعریف میکردیم و میرفتیم دنبال یه انحصاری؟؟؟!!باید بگم این رفتار و طرز فکر اشتباه هست.

در ضمن دوستانی که هی به فرخ گیر میدن لطفا بیخیال بشن.آقایون میان تیکه میندازن به امتیازات ریج.هی میگن فرخ هایپ کرد.خب کرد.به کسی مربوطه؟؟!!شماها سر gt5-kz3-crysis 2- هایپ نکردید؟؟الان باید فرخ رو اعدام کرد؟؟به خدا هایپی برای یه سری بازی راه انداخته بودید که هایپ فرخ جلوش مورچه هم حساب نمیشه.فقط همینو بگم که سر فلانن بازی ps3 با متای 84 قبل از عرضه انقدر هایپ کردید که فلان بازی 360 با متای 92 جلوش شده بود آشغال.

بازی از نظره گیم پلی عالیه!!!! گرافیکش واقعا زیباست.. ولی راستش فعلا داستانه خاصی ندیدم. یه چیزی در حده همون داستانه killzone و crysis هست.. ولی به جرئت می تونم بگم گرافیک و گیم پلی به مراتب می تونه لذت بخض تر از k3 و c2 باشه.. حتما تجربه کنین.. کارمک کارش رو بی نقص داده بیرون

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or