امتیازات Project Cars

Tαylor Swift

کاربر سایت
1216943.png

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]توسعه دهنده و ناشر[/TD]
[TD]Slightly Mad Studios[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]وبسایت رسمی[/TD]
[TD]projectcarsgame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توزیع کننده[/TD]
[TD]Bandai Namco Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم ها[/TD]
[TD]Microsoft Windows
PlayStation 4
Xbox One
SteamOS[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gamespot: 8 / 10
IGN - 8.9/10
Shacknews : 6
Level7.nu : 8
Cheat Code Central : 8.2
IGN Italia : 8.5
GameStar : 8.8
Official Xbox Magazine UK : 7
Meristation : 8.8
GamesVillage.it : 9
Vandal Online : 8.8
Multiplayer.it : 8.8
Softpedia : 8.5
JeuxActu : 8.5
HardcoreGamer 4.0/5.0​
Telegraph 4.5/5.0
Power Unlimited 8.5/10
(83/100) - PC Gamer
Gamereactor Norway 9/10

IGN Spain8.6 /10
Digitallydownloaded
4.5/5
Gamesradar 3.5 stars
PSU 8 /10
gamewatcher 8 / 10
GameInformer 8 /10

Eurogamer :

l0zb_hu.png

آخرین ویرایش:
یه سری از عاقایون این بازی رو به خاطر تاخیر هاش هی مسخره می کردن...تشریف دارن اینجا عایا؟
بلی بلی من اینجام و جایی نرفتم و قرار هم نیست با نمراتش یادم بره که بازی قرار بود 3 سال پیش عرضه بشه و قریب 6 بار تاخیر خورده.

بلی بلی من اینجام و جایی نرفتم و قرار هم نیست با نمراتش یادم بره که بازی قرار بود 3 سال پیش عرضه بشه و قریب 6 بار تاخیر خورده.
سازنده هایی هستند که با وجود اینکه یه ناشر قوی ازشون پشتیبانی میکنه یه سال بازی ــشون رو تاخیر می زنند (کاری نداریم که با این حال بازم گند می زنند)! اما پشت تاخیرهای این بازی توجیه خیلی قوی ای وجود داره ....
به هر حال از نظر من تاخیر بخوره و بترکونه بهتر از اینه که تاخیر نخوره، یا بخوره و گند بزنه .... همین امتیازها مشخص میکنه که تاخیرهاشون به جا بوده و همین باعث میشه کسی اصلا به چنین چیزی توجه نکنه ....

سازنده هایی هستند که با وجود اینکه یه ناشر قوی ازشون پشتیبانی میکنه یه سال بازی ــشون رو تاخیر می زنند (کاری نداریم که با این حال بازم گند می زنند)! اما پشت تاخیرهای این بازی توجیه خیلی قوی ای وجود داره ....
به هر حال از نظر من تاخیر بخوره و بترکونه بهتر از اینه که تاخیر نخوره، یا بخوره و گند بزنه .... همین امتیازها مشخص میکنه که تاخیرهاشون به جا بوده و همین باعث میشه کسی اصلا به چنین چیزی توجه نکنه ....
بحثی توی اینکه تاخیر اگه باعث بهبود بشه، نیست. بحث اینه که اینا وقتی نمیدونن کی ساخت بازی و بهینه سازیش تموم میشه، برای چی تاریخ عرضه میدن؟ 6 بار تاریخ عرضه رو عوض کردن برابر هست با 6 بار تغییر برنامه ریزی های ناشر برای سود دهی و ...
حالا اینا ناشرشون Namco Bandai هست و کلا هم ناشر بیخیال و پولداری هست و کارش هم درسته. ولی اگه یه ناشر دیگه بود، با شلوارشون خیمه درست میکرد.

بحثی توی اینکه تاخیر اگه باعث بهبود بشه، نیست. بحث اینه که اینا وقتی نمیدونن کی ساخت بازی و بهینه سازیش تموم میشه، برای چی تاریخ عرضه میدن؟ 6 بار تاریخ عرضه رو عوض کردن برابر هست با 6 بار تغییر برنامه ریزی های ناشر برای سود دهی و ...
حالا اینا ناشرشون Namco Bandai هست و کلا هم ناشر بیخیال و پولداری هست و کارش هم درسته. ولی اگه یه ناشر دیگه بود، با شلوارشون خیمه درست میکرد.
ناشر کدومه؟ نامکو چکارس آخه؟ والا تا جایی که من به یاد دارم نامکو آخرای ساخت به این پروژه اضافه شد اونم فقط بعنوان یه توزیع کننده، حالا اینم در نظر بگیریم که قرار بوده تو تامین هزینه تولید هم کمک کنه باید اینم در نظر گرفت که ساخت این بازی کی شروع شد و نامکو کی به پروژه اضافه شده ؟ ساخت بازی 2010 یا 2011 اگر اشتباه نکنم شروع شد خبر بستن قرار داد با ناکو 8، 9 ماه قبل اعلام شد....
وقتی هزینه تولید بازی بزرگ از راه کمک های مردمی و سازنده ها تامین بشه مسلما پیش بینی پیشرفت ساخت هم سخت تره و زمان ساخت بیشتر و احتمال تاخیر هم وجود داره ...
در این مورد استار سیتیزن و Kingdom Come: Deliverance مثال خوبی هستند ....
در هر حال بازم میگم که با این متا فک نکنم دیگه بحثی رو تاخیر اصلا باشه، حالا اینکه شما (و دوستان دیگه که هر کدوم دلیلی برای خودشون دارند) یادتون نمی ره من اصرار نمیکنم فراموش کنید ....
پ.ن: خیلی ها منتظر بودند این بازی با مخ بخوره زمین ولی حرفی برای گفتن نذاشت، حالا تو این وضعیت لایک ها خیلی باحاله، این بازی بده، 50 تا لایک .... همین بچه بازی هاست که اینجا رو فوق العاده کرده و بحث ها رو خنده دار.... :دی

ناشر کدومه؟ نامکو چکارس آخه؟ والا تا جایی که من به یاد دارم نامکو آخرای ساخت به این پروژه اضافه شد اونم فقط بعنوان یه توزیع کننده، حالا اینم در نظر بگیریم که قرار بوده تو تامین هزینه تولید هم کمک کنه باید اینم در نظر گرفت که ساخت این بازی کی شروع شد و نامکو کی به پروژه اضافه شده ؟ ساخت بازی 2010 یا 2011 اگر اشتباه نکنم شروع شد خبر بستن قرار داد با ناکو 8، 9 ماه قبل اعلام شد....
وقتی هزینه تولید بازی بزرگ از راه کمک های مردمی و سازنده ها تامین بشه مسلما پیش بینی پیشرفت ساخت هم سخت تره و زمان ساخت بیشتر و احتمال تاخیر هم وجود داره ...
در این مورد استار سیتیزن و Kingdom Come: Deliverance مثال خوبی هستند ....
در هر حال بازم میگم که با این متا فک نکنم دیگه بحثی رو تاخیر اصلا باشه، حالا اینکه شما (و دوستان دیگه که هر کدوم دلیلی برای خودشون دارند) یادتون نمی ره من اصرار نمیکنم فراموش کنید ....
پ.ن: خیلی ها منتظر بودند این بازی با مخ بخوره زمین ولی حرفی برای گفتن نذاشت، حالا تو این وضعیت لایک ها خیلی باحاله، این بازی بده، 50 تا لایک .... همین بچه بازی هاست که اینجا رو فوق العاده کرده و بحث ها رو خنده دار.... :دی
کی حرف از هزینه ساخت زد اصلا؟
هزینه تولید n تا نسخه و عرضه اونا به فروشگاه های سرتاسر جهان رو نکنه خود سازنده قراره بده؟ این وسط ناشر وظیفه انتشار n تا بازی دیگه رو هم داره و برنامه ریزیشون برای عرضه اون بازی ها به هم میخوره. بماند که خود نامکو از طرف دیگه استودیوهای خودش رو داره و هزینه ساخت و انتشار اونا رو هم قراره خودش بده.

Btw، برام ذره ای اهمیت نداره این و بازی های دیگه چه نمره ای میگیرن و نه از ریسینگ و شبیه ساز خوشم میاد که بخوام براش وقت بذارم و مهم باشه برام. خدا رو شکر بچه 7 ساله هم نیستم که منتظر باشم یه بازی به زمین بخوره بلکه از نظر روحی و روانی ارضا بشم.

پ.ن: اینکه با دیدن نمرات بالا یه بازی، به طرز عجیبی از در و دیوار طرفدار و کشته مرده براش پیدا میشه هم دقیقا یکی دیگه از عجایب بازیسنتره.

کی حرف از هزینه ساخت زد اصلا؟
هزینه تولید n تا نسخه و عرضه اونا به فروشگاه های سرتاسر جهان رو نکنه خود سازنده قراره بده؟ این وسط ناشر وظیفه انتشار n تا بازی دیگه رو هم داره و برنامه ریزیشون برای عرضه اون بازی ها به هم میخوره. بماند که خود نامکو از طرف دیگه استودیوهای خودش رو داره و هزینه ساخت و انتشار اونا رو هم قراره خودش بده.

Btw، برام ذره ای اهمیت نداره این و بازی های دیگه چه نمره ای میگیرن و نه از ریسینگ و شبیه ساز خوشم میاد که بخوام براش وقت بذارم و مهم باشه برام. خدا رو شکر بچه 7 ساله هم نیستم که منتظر باشم یه بازی به زمین بخوره بلکه از نظر روحی و روانی ارضا بشم.

پ.ن: اینکه با دیدن نمرات بالا یه بازی، به طرز عجیبی از در و دیوار طرفدار و کشته مرده براش پیدا میشه هم دقیقا یکی دیگه از عجایب بازیسنتره.

این بحث رو دیگه کش نمی دم ولی در مورد قسمت اول صحبتت اینو بگم که من منظورم اون بخش ــی که نامکو هنوز بعنوان ناشر ( توزیع کننده) انتخاب نشده بود، بود. ضمن اینکه به هزینه تولید بازی اشاره داشتم نه هزینه آخر که باید صرف توزیع محصول بشه....
در هر حال تاخیر تو عرضه چنین پروژه هایی خیلی خیلی عادی هست، مثال زدم، همین چند وقت پیش Kingdom Come: Deliverance هم تاخیر خورد و الان معلوم نیست کی عرضه بشه ....
در مورد قسمت دوم هم بگم که شما رو میشناسم به همین خاطر منظورم شما نبودی ....
در مورد پ.ن، اگر این بازی جنون منچ هم بود بازم وقتی ببینم چیز ناحق یا غیر عادی در مورد ـش گفته شده ازش دفاع میکنم مهم نیست کی چطور فکر میکنه ....

من نمیدونم چرا انقدر شاکی هستی از تاخیر بازی :دی این بازی نسخه اولش بوده و فکر نمی کنم کسی اصلا منتظرش بوده باشه . حتما مشکلی بوده که عرضه نمیشده برای تفریح که تاخیر نمی زنن برای یه بازی. الان هم که نمره هاش عالی شده. پس قاعدتا نباید مشکلی باشه

خوشحالم که امتیازات خوبی گرفتهبتونم هم حتما بازیش میکنم
ممنون

امیدوارم که نسخه wii u هم بیرون بیاد و خوب هم باشهبه هر حال قول دادند فکر کنم

اتفاقا از لحاظ امتیاز و نقدا فلا یا با forza و Gt برابری می کنه با تو بعضی قسمتا بهتر هم هست
برای مثال امتیازش تو gameınformer و IGN با با forza5 یکی هست و تو نقد یورو گیمر هم بازی رو بهترین انتخاب برای طرفدارای این سبک عنوان کرده:
With its extensive and rewarding career mode and superior opponent AI,it's the best choice for the solo simulation fan

در کل بازی خیلی بهتر از انتظار ظاهر شد و با این بودجه محدود کاری کرده کارستون....اگه تو شماره های بعدی رو نقاط ضعف بازی هم کار کنن و تا حدامکان رفعش کنن با یه بازی کم نظیر روبرو خواهیم شد

.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or