امتیازات Portal 2

Quantic Dream

کاربر سایت
boxshot_uk_large.jpg

سلام
Portal 2 اولین امتیاز خودش رو از مجله PC Gamer دریافت کرد، این مجله که نمره 94/100 و عنوان Editor's Choice رو به این بازی داده دلیل این کارش رو کارگردانی عالی ، روایت داستانی طنز و زیبا و لحظات هیجانی فراوان بیان کرده و گفته که Portal 2 یکی از مفرح ترین و اجتماعی ترین بازی های نسل حاضر هست. نقد و بررسی بازی در آخرین شماره مجله PC Gamer US و شماره June مجله PC Gamer UK وجود خواهد داشت.

• Like
Reactions: Frobary
سلام!
به عنوان اولین امتیاز واقعی عالی هست. هر امتیازی بگیره از علاقه من نسبت به بازی کم نمیشه ولی خیلی دوست دارم متوسط امتیازش بالای 90 بشه :دی

بازی هایپ نشده ، خیلی هم تبلیغات خفنی نکرده ، بلاک باستر هم نیست ، عالی هم هست ، بی نظیر هم هست ، خاص هم هست ، Valve اونو ساخته ، ته مایه ی HL گونه داره => میانگین 92 :d

امتیازش توپ ـه . یعنی غیر از این بود هم برا من فرقی نداشت نه من همه فن های VALVe

پ.ن : دوستانی که بازی رو از steam پیش خرید کرده بودن ! الان براشون اومده ؟ من نمی تونم به steam وصل شم . :|

امتیازش توپ ـه . یعنی غیر از این بود هم برا من فرقی نداشت نه من همه فن های VALVe

پ.ن : دوستانی که بازی رو از steam پیش خرید کرده بودن ! الان براشون اومده ؟ من نمی تونم به steam وصل شم . :|
من دیشب پیش خریدش کردم و همون لحظه اجازه Pre-Load رو بهم داد یعنی میتونستم بازی رو کامل دانلود کنم اما برای بازی کردنش باید تا 19 آپریل(دو روز دیگه) صبر کرد و اگه بازی رو دانلود کرده باشید میتونید تو اون روز راحت بازی کنید، تازه یه نسخه رایگان از نسخه اول هم بعنوان هدیه برای اونایی که پیش خرید میکنند ارائه میشه.

میانگین هم مهم هست هم نه :دی به نظرم فقط چند تا سایت هستن که مراتشون مهمن که واسه هر شخص فرق میکنه ! :دی بدشم اینا هشم واسه پوز زنی به درد میخوره چون والو کار بلده :دی
in valve we trust :دی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or