امتیازات Pokémon X & Y

A.R.A.$.H

کاربر سایت
pokemon-x-y.jpg

سازنده: Game Freak
ناشر: Nintendo
سبک: نقش آفرینی

Joystiq – 4.5/5
Polygon -9.5
Nintendo Life – 9
Game Informer 9
CVG – 9
Kotaku – Yes
Edge – 8
GamesRadar – 4/5
Pocket Gamer – 10
MeusJogosDS – 4/5
Eurogamer – 9
VentureBeat – 82/100
IGN – 9
FNintendo – 9
IntheGame.nl – 10
InsideGames.ch – 90%
Expansive DLC – Still playing but enjoying it!

آقا جریان چیه اینا رو Red/Blue و X/Y و اینا میزارن, ولی خوب Red با Blue یا X با Y فرقی نمیکنه:|
پ.ن:من یبار با این Pokemon هیتر ها بحث کردم اخطار گرفتم, دیگه پشت دسمتو داغ کنم با این غرب زده:دی ها بحث کنم:-"

این پوکمون همونی هست که دو تا جونور رو میندازن وسط میدون که با هم بجنگن؟
اگه همون هست که به درد بچه های 3-12 سال میخوره:d البته من بین خارجی ها کسی رو دیدم که با بیست و اندی سال سن هنوزم اینو بازی میکنن:|:|

این پوکمون همونی هست که دو تا جونور رو میندازن وسط میدون که با هم بجنگن؟
اگه همون هست که به درد بچه های 3-12 سال میخوره:d البته من بین خارجی ها کسی رو دیدم که با بیست و اندی سال سن هنوزم اینو بازی میکنن:|:|
آقا فحش دادی؟:دی برو تو یه فروم خارجی اینو بگو, دستت به دکمه ی Submit نخورده ملت فحش کشت میکنن:دی
پ.ن:
پ.ن:من یبار با این Pokemon هیتر ها بحث کردم اخطار گرفتم, دیگه پشت دسمتو داغ کنم با این غرب زده
:biggrin1:
ها بحث کنم
:-"
باید پشت دستمو داغ کنم یعنی؟:((:دی

آقا جریان چیه اینا رو Red/Blue و X/Y و اینا میزارن, ولی خوب Red با Blue یا X با Y فرقی نمیکنه:|
پ.ن:من یبار با این Pokemon هیتر ها بحث کردم اخطار گرفتم, دیگه پشت دسمتو داغ کنم با این غرب زده:دی ها بحث کنم:-"

X و Y فرق زیادی داره. Legendary هرکدوم فرق داره. Mega Evolutionـشونم فرق داره. و خیلی چیزای دیگه.

من خودم اگه قرار باشه بگیرم، X رو میگیرم. تکامل های X خیلی بهتره.

فوق العادس !
خاک تو سر سونی که اینجور بازیا همشون انحصار 3ds هستن :دی بعد میگه vita چرا نمیفروشه ؟!! :دی
حالا اینقدر نزن تو سر ویتا.من تریلر Tearaway رو دیدم کلّی امیدوار شدم!این قدرها هم سونی بدبخت نیست دیگه:دی

این بازی به کارتون Digimon هم ربط داره؟

پوکمون یه فرنچایز هست که یه سری شباهت های کوچیک به دیجیمون داره و جفتیشون از بازی و اسباب بازی، یه سری انیمه دارن و یه سری شباهت بین دیزاین داره. اونی که تی وی ایران نشون میداد تم خیلی جدی تر و مرگ بار تری از اونور پوکمون خیلی حالت Adventure مانند داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or