امتیازات PlayStation Move Heroes

Ezio da Firenze

کاربر سایت
سلام

playstation_move_heroes_boxart.jpg

Eurogamer Italy : 7/10
GamingXP : 6.6/10
3DJuegos : 6.4/10
SpazioGames : 6/10
Eurogamer Sweden : 6/10
Meristation : 6/10
GameOver.gr : 6/10
TheSixthAxis : 5/10
​

اگه عکس هیلتره بگید درستش کنم

از اولشم با دیدن تریلر ها مشخص بود که بازی جالب از آب در نمیاد
سونی باید میداد به یکی از استدیوهای فرست پارتی اینو واسش می ساخت نه استدیویی مثل Nihilistic Software که بازی شاخش توی این نسل Conan بوده!

به نظر من امتیازش انقدر ها هم بد نیست یک بازی مفرح هستش دیگه .

باید قبول کرد که با وجود کینکت move هیچ شانسی نداره.تا اینجای کارم move اصلا درخشان ظاهر نشده

الان این چه ربطی داره به این تاپیک ؟ این که بازی امتیاز بالا نگیره هم ربط داره به سخت افزار ؟

این از اون حرف ها بود که واقعا بالا سر ادم شاخ سبز نشه سبزه سبز میشه .:d

با این اوصاف میشه گفت بهترین شخصیتهای بازیهای پلتفرمر رو در قالب یه بازی مجزا به گند کشیدن! به جای این مسخره بازیها سونی باید به فکر ساخت یه عنوان جدید از سری J&D یا Sly Cooper 4 باشه ...

الان این چه ربطی داره به این تاپیک ؟ این که بازی امتیاز بالا نگیره هم ربط داره به سخت افزار ؟

این از اون حرف ها بود که واقعا بالا سر ادم شاخ سبز نشه سبزه سبز میشه .:d
به این حرکت اصطلاحاً میگن "از آب گلالود ماهی گرفتن"

• Like
Reactions: Tommy Fisher
باید قبول کرد که با وجود کینکت move هیچ شانسی نداره.تا اینجای کارم move اصلا درخشان ظاهر نشده
ببین من خودم هر دو وسیله رو دارم و بارها هم گفتم که این دو تا هیچ ربطی بهم ندارن. مثل اینه که بخوای کشتی رو با هواپیما مقایسه کنی. سفر با هرکدومشون لذت خاص خودش رو داره.

جهت اطلاعاتت هم میگم که میانگین نمرات بازی ها که برای همه از جمله خودت هم خیلی مهم هست تقریبا یکسان بوده و حتی یکم هم میشه گفت ترازو به سمت Move سنگینی میکنه چون بازی هایی مثل Sly mini game , RE:GE , MLB , SC نمرات خیلی خیلی خوبی گرفتند. به این تاپیک هم سر بزن که یکی از بازی های ساپورت شده با Move که میانگین 90 داره رو ببینی.

موفق باشی

از برهان و سایر دوستانی که ناراحتشون کردم عذر میخوام.حق با شماست.کاملا پست چرندی زدم:dساری.:d
دلیلش رو در پیام خصوصی برای برهان توضیح دادم که چی شد این پست زده شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or