امتیازات PES 2015

Mr. Worldwide

کاربر سایت
Pro_Evolution_Soccer_2015_cover_art.png

Developer: PES Productions
Publisher: Konami
Engine: Fox Engine
Platform: PC,PS4,PS3,Xbox 360,Xbox One
Release date: November 13, 2014

...
Famitsu Magazine: 10/9/9/10 =38/40
9/10 Eurogamer

At this point, there's only one question left to answer: is PES 2015 a better game than FIFA 15? In terms of replicating the balance of real football, the answer is an emphatic yes.

The latter's constant need for the spectacular is overpowered by a formula which rewards the subtle tweaks and tactical variation which fuels the real-life sport. PES 2015 actually benefits from arriving two months later than its adversary, which has displayed its weaknesses over extended play since release.

It's perhaps ironic that, in the year PES introduces micro-transaction monetisation, the developer has reminded everyone that football - virtual or not - is meant to honour those who conglomerate the basics into a winning formula. Whether or not the desire to farm gamers' cash stumps the series' growth remains to be seen in the long-term, but PES Productions is currently sitting on a durable and resilient blueprint of how football should be played.

FIFA and PES seem to have swapped shirts, with neither catering to the original audience they once set out to attract. Based on this year's offerings, though, it's PES that has the clearer direction of where it's headed. Perhaps most tellingly of all, PES 2015 is more satisfying in defeat than FIFA 15 is in victory.
GamesRadar 4.5/5
"
The pitch is ours". Konami’s current marketing slogan is a bold statement, but when PES was at its best, that’s what the game was all about. The quality of the presentation and lack of licenses didn’t matter because on the pitch it delivered. That feeling of unbridled joy upon smashing home a screamer, or devastation when you lose to a last minute goal, was akin to the ups and downs of supporting your own club. So, it’s great news that (after last year’s comparative disappointment) more time with the FOX Engine, and a move to the PS4, has helped bring those PES moments back. Believe it or not, Konami’s bold statement is actually filled with plenty of truth.
Modes and presentation still need some work, but Konami has finally delivered with the gameplay. On the pitch, where it matters, PES 2015 has a clear edge over FIFA 15​
.
PlayStation Universe - 9/10

Videogamer - 8/10

آخرین ویرایش:
یورو گیمر 9 داده اونوقت این شعبش که معلوم نیست ماله کدوم جهنم دره ایست 6:)
چقدر بعضی سایتا حال بهم زنن اون از حرکت گیم اسپات که امتیاز FC4 رو اورد پایین اینم از این
هیچ وقت تو فانتزیامم فکر نمیکردم اسپانیا رو رو روزی جهنم دره بشنوم! :|:d
--------
در کل واسه pes خوشحالم که داره روند صعودی رو طی میکنه.

هیچکیییی پیدا نمیشه دسته مراا بکشههههههه؟
اخه اینم شد سوال
بازی ای که عرضه شده همزمان هم نسل بعد و هم نسل فعلی ،نمیان یه بار نسل قبلی رو رو pc بدن بعد دوباره نسل بعدی رو بدن
قطعا فرق داره
کلی انیمیشین از بازی حذف شده از ورود بازیکن به زمین گرفته تا تعویض و ....

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
قبول کن 9 برا این بازی زیادی مخصوصا برای نسل قبلی و pc که خیلی زیاده
مشکلات دوربین بازی زیاده اشتباهات داوری فاحشه خشکی بازیکنان گزارش بی کیفیت عدم لایسنس حذف کلی انیمیشین و ....
فکر کنم برا اینا باید بیش از یه نمره کم کرد.
عزیز درست نقل قول کردی منو /:)
من اصلن به نمره کاری ندارم که بحث اون دوستمون بود که اسپانیا رو جهنم دره نوشته بود.

یورو گیمر 9 داده اونوقت این شعبش که معلوم نیست ماله کدوم جهنم دره ایست 6:)
چقدر بعضی سایتا حال بهم زنن اون از حرکت گیم اسپات که امتیاز FC4 رو اورد پایین اینم از این
قبول کن 9 برا این بازی زیادی مخصوصا برای نسل قبلی و pc که خیلی زیاده
مشکلات دوربین بازی زیاده اشتباهات داوری فاحشه خشکی بازیکنان گزارش بی کیفیت عدم لایسنس حذف کلی انیمیشین و ....
فکر کنم برا اینا باید بیش از یه نمره کم کرد.

- - -ویرایش - - -

عزیز درست نقل قول کردی منو /:)
من اصلن به نمره کاری ندارم که بحث اون دوستمون بود که اسپانیا رو جهنم دره نوشته بود.
مگه اسپانیا چی داره که بهشته برات تو واقعیتات :-/
بعد چجوری منو نقل قول کردی در حالی که من نقل قولت نکردم :-/

1- سالها فیفا به عنوان فوتبال دوم شناخته میشده و این چند سال اخیر با پیشرفت فیفا و افت PES ورق برگشته بود و الان هم کاملا طبیعی هست که هواداران فیفا با کسر امتیاز فیفا و افزایش میانگین امتیاز PES حتی با وجود نکته منفی نداشتن لایسنس واکنش نشون بدن ولی تورو خدا حرفی نزنید آدم خنده اش بگیره...یعنی 70 80 تا منتقد معنی امتیاز رو نمیدونند؟؟؟ PES راحت تر نمره میگیره؟؟؟

2- فیفا در اوج 91 میگیره ولی هیچ وقت بهترین فوتبال تاریخ نخواهد بود چون رقیبش زمانی فرت فرت،پشت سرهم امتیاز 93 درو میکرد.این خط این نشون مطمئن باشید این نسل ورق بر میگرده و فیفا در انتهای این نسل به جایگاه سابقش یعنی رتبه دوم بازخواهد گشت.

زمانی که همه فوتبال رو به عنوان یه بازی آرکید نگاه میکردن بله PES سلطان فوتبال آرکید بود و من و خیلی های دیگه هم با 99 و نسخه های دیگش کلی خاطره داریم ولی از زمانی که سخت افزار ها پیشرفت کرد و امکان این به وجود اومد که بازی فوتبال به واقعیت نزدیک بشه اون موقع بود که FIFA خودش نشون داد و همچنان هم بهترین شبیه ساز فوتباله!

در مورد منتقد ها هم همیشه بازی های دنباله دار رو با نسخه های قبلی مقایسه میکنن و نمره میدن و به همین دلیل هم هست که امسال بعد از شونصدسال PES تونست تا متا 82 بیاد بالا!!!

زمانی که همه فوتبال رو به عنوان یه بازی آرکید نگاه میکردن بله PES سلطان فوتبال آرکید بود و من و خیلی های دیگه هم با 99 و نسخه های دیگش کلی خاطره داریم ولی از زمانی که سخت افزار ها پیشرفت کرد و امکان این به وجود اومد که بازی فوتبال به واقعیت نزدیک بشه اون موقع بود که FIFA خودش نشون داد و همچنان هم بهترین شبیه ساز فوتباله!

در مورد منتقد ها هم همیشه بازی های دنباله دار رو با نسخه های قبلی مقایسه میکنن و نمره میدن و به همین دلیل هم هست که امسال بعد از شونصدسال PES تونست تا متا 82 بیاد بالا!!!
من کاری به صحبت های شما به این که PES قبلا آرکید بود و یا نبود کاری ندارم قبلا درباره این موضوع صحبت کردم و یه سری توضیحات نوشتم و ...........

ولی درباره این صحبت شما که میگین بله PES امسال به این دلیل نمره خوب گرفته که چون داره با نسخه های قبلی مقایسه میشه و تنها دلیلش همینه :|

نه عزیز فقط دلیلش مقایسه با نسخه های قبلی نیست بلکه به همراه این دلیل یک موضع دیگه هم هست و مقایسه با رقیب خودش (فیفا 15 ) رو هم منتقد ها در نظر میگرین و اگه کسی غیز از این فکر کنه داره خودش رو گول میزنه !!!

PES 2015 امسال در بخش گیم پلی در مجموع از FIFA 15 بهتر بوده و یکی از دلایل خیلی مهم بخش گیم پلی بازی بوده و نمرات خوبی هم که گرفته دلیل اصلیش همین بوده و همین طور بخش آنلاین بازی که پیشرفت کرده و و در مجموع بازی پیشرفت قابل قبولی کرده و از اون فاجعه نسخه های چند سال پیش در اومده و خصوصا که اولین نسخه نسل بعدی این بازی هستش . دلایلی هم که این بازی نمراتش رو پایین آورده هم کاملا مشخصه مثل گزارشگری ضعیف بازی ، موزیک های ضعیف ، لایسنس های مثل همیشه ناقص ، استادیوم های کم .

اکثریت سایت ها بخش گیم پلی بازی رو به طرز چشمگیری تعریف کردن و از نقاط قوت این بازی دونستن و انقدر گیم پلی بازی براشون جذاب بوده که حتی بعضی از سایت ها از کمبود هایی که این بازی داره چشم پوشی کردن ..........

-یعنی اینکه امتیاز 93 رو اون زمان به فوتبال آرکید او زمان، دادند؟اگر اینجور باشه من 10 سال دیگه به همه نسخه این چند سال اخیر آرکید میگم و کلیه امتیاز های کسب شده رو زیر سوال میبرم و میگم فیفا تو این چند سال اخیر سلطان آرکید بوده و بس.

-اتفاقا برعکس..PES امثال به خاطر لایسنس لعنتی تا 82 اومد پایین..هرچند نمره نسبی خنده دار ترین چیزی هست که بخوام در موردش حتی بحث کنم.نقد ها رو بخون.اکثرنقد ها گیم پلی،هوش مصنوعی و آنلاین رو عالی قلمداد کردند در حالی که اکثر نقد ها لایسنس رو مثل همیشه نکته منفی عنوان کردند.

-یعنی اینکه امتیاز 93 رو اون زمان به فوتبال آرکید او زمان، دادند؟اگر اینجور باشه من 10 سال دیگه به همه نسخه این چند سال اخیر آرکید میگم و کلیه امتیاز های کسب شده رو زیر سوال میبرم و میگم فیفا تو این چند سال اخیر سلطان آرکید بوده و بس.

-اتفاقا برعکس..PES امثال به خاطر لایسنس لعنتی تا 82 اومد پایین..هرچند نمره نسبی خنده دار ترین چیزی هست که بخوام در موردش حتی بحث کنم.نقد ها رو بخون.اکثرنقد ها گیم پلی،هوش مصنوعی و آنلاین رو عالی قلمداد کردند در حالی که اکثر نقد ها لایسنس رو مثل همیشه نکته منفی عنوان کردند.

امتیاز 93 دیگه چیه؟؟؟

اصلا PES تو تاریخ خلقتش تونسته از 90 متاش بالاتر بیاد!!!:))

این اکثر نقدها یعنی چندتا دقیقا؟؟؟؟
چون من چندتاشو خوندم و اثری از نمرات منفی به خاطر لایسنس نبود....:|

امتیاز 93 دیگه چیه؟؟؟

اصلا PES تو تاریخ خلقتش تونسته از 90 متاش بالاتر بیاد!!!:))

این اکثر نقدها یعنی چندتا دقیقا؟؟؟؟
چون من چندتاشو خوندم و اثری از نمرات منفی به خاطر لایسنس نبود....:|
1- درک میکنم که امتیاز 93 چقدر میتونه برای طرفداران فیفا رویایی و دست نیافتنی باشه و اونم دوبار پشت سر هم:
World Soccer Winning Eleven 6 International......93
World Soccer Winning Eleven 7 International......93
World Soccer Winning Eleven 8 International......91

2-چون حوصله خوندن نداری.منم وقت ندارم اینجا واست کل نقدها رو چک کنم و واست کپی پیست کنم.شانسی جندتا نقدر رو باز کردم و چندتا امتیاز منفی رو از جمع بندی نقدهای ثبت شده میزارم:
gamesradar: Licenses and presentation are behind FIFA, as usual
levelup: The issue of licenses remains a problem
gamer.nl: missing licenses
Videogamer: If you like real teams, real kits, real everything, PES 2015 can look half-finished.
metro.co.uk :and the usual licensing issues
xgn.nl:restricted Licenses
godisageek.com: Lack of licenses will irksome
guardian:Fifa may have the special moves and the big license deals but PES offers a fluid and satisfying simulation
gry-online.pl: Traditionally, the smaller the number of licenses
gamespot: Lack of official licenses continues to irritate
خوبه؟ کافیه؟ قانع شدید؟ یا باید برم باقی نقد های اسپانیایی و آلمانی و ایتالیایی و... رو اینجا بزارم.اینا رو میگن نگاتیو پوینت یا The Bad..یعنی نگارنده دقیقا عنوان میکنه که به این دلیل امتیاز بالاتری رو ندادم.بهتره بگین نظر منتقدها رو قبول ندارم تا کسر امتیاز به دلیل نبود لایسنس و از اون طرف تمجید از گیم پلی رو زیر سوال ببرید.

1- درک میکنم که امتیاز 93 چقدر میتونه برای طرفداران فیفا رویایی و دست نیافتنی باشه و اونم دوبار پشت سر هم:
World Soccer Winning Eleven 6 International......93
World Soccer Winning Eleven 7 International......93
World Soccer Winning Eleven 8 International......91

2-چون حوصله خوندن نداری.منم وقت ندارم اینجا واست کل نقدها رو چک کنم و واست کپی پیست کنم.شانسی جندتا نقدر رو باز کردم و چندتا امتیاز منفی رو از جمع بندی نقدهای ثبت شده میزارم:
gamesradar: Licenses and presentation are behind FIFA, as usual
levelup: The issue of licenses remains a problem
gamer.nl: missing licenses
Videogamer: If you like real teams, real kits, real everything, PES 2015 can look half-finished.
metro.co.uk :and the usual licensing issues
xgn.nl:restricted Licenses
godisageek.com: Lack of licenses will irksome
guardian:Fifa may have the special moves and the big license deals but PES offers a fluid and satisfying simulation
gry-online.pl: Traditionally, the smaller the number of licenses
gamespot: Lack of official licenses continues to irritate
خوبه؟ کافیه؟ قانع شدید؟ یا باید برم باقی نقد های اسپانیایی و آلمانی و ایتالیایی و... رو اینجا بزارم.اینا رو میگن نگاتیو پوینت یا The Bad..یعنی نگارنده دقیقا عنوان میکنه که به این دلیل امتیاز بالاتری رو ندادم.بهتره بگین نظر منتقدها رو قبول ندارم تا کسر امتیاز به دلیل نبود لایسنس و از اون طرف تمجید از گیم پلی رو زیر سوال ببرید.

این نمرات که واسه زمان فوتبال آرکیده!!!!:))
از زمان 360 و پلی 3 ببین متا بالا پیدا میکنی!=))

نمرات بقشو پیدا کن که مشخص بشه اکثر نقدها یعنی چی!!!!
اکثرنقدها یعنی بالای 50 درصد نقدها...;)

تاریخ گیم برای بعضیها از PS3 و 360 شروع میشه...
این نمرات که واسه زمان فوتبال آرکیده!!!!:))
از زمان 360 و پلی 3 ببین متا بالا پیدا میکنی!=))

نمرات بقشو پیدا کن که مشخص بشه اکثر نقدها یعنی چی!!!!
اکثرنقدها یعنی بالای 50 درصد نقدها...;)
از همه جالبتر:
اصلا PES تو تاریخ خلقتش تونسته از 90 متاش بالاتر بیاد!!
بعد از دریافت جواب:
از زمان 360 و پلی 3 ببین متا بالا پیدا میکنی!
به نظر خودت ارزش داره من برم برای همچین منطقی وقت بزارم و بالای 50 درصد نقدها رو بزارم.خودت فکر کردی قانع میشی؟فکر کردی الان از 38 نقد اون 10 مورد رو پیدا کردم؟با 9 تای دیگه به نظر خودت قانع میشی؟؟؟
ما یه نفر داشتیم سابقا اینجا به نام آقای خسته و تنها،قضیه گرز و تحول اینا...ایشون یه تنه توی این فروم قانون "نرود میخ آهنین در سنگ" رو اثبات کرد.
38 نقد ثبت شده(18 تاش غیر انگلیسی) چرا 19 تا نقد نمیزاری که به لایسنس بعنوان نکته منفی اشاره نکرده باشند.
یاداوری:بهترین فوتبال تاریخ از نظر متا رو هیچ وقت فراموش نکن.همچنین رتبه دوم و رتبه سوم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or