امتیازات PES 2015

Mr. Worldwide

کاربر سایت
Pro_Evolution_Soccer_2015_cover_art.png

Developer: PES Productions
Publisher: Konami
Engine: Fox Engine
Platform: PC,PS4,PS3,Xbox 360,Xbox One
Release date: November 13, 2014

...
Famitsu Magazine: 10/9/9/10 =38/40
9/10 Eurogamer

At this point, there's only one question left to answer: is PES 2015 a better game than FIFA 15? In terms of replicating the balance of real football, the answer is an emphatic yes.

The latter's constant need for the spectacular is overpowered by a formula which rewards the subtle tweaks and tactical variation which fuels the real-life sport. PES 2015 actually benefits from arriving two months later than its adversary, which has displayed its weaknesses over extended play since release.

It's perhaps ironic that, in the year PES introduces micro-transaction monetisation, the developer has reminded everyone that football - virtual or not - is meant to honour those who conglomerate the basics into a winning formula. Whether or not the desire to farm gamers' cash stumps the series' growth remains to be seen in the long-term, but PES Productions is currently sitting on a durable and resilient blueprint of how football should be played.

FIFA and PES seem to have swapped shirts, with neither catering to the original audience they once set out to attract. Based on this year's offerings, though, it's PES that has the clearer direction of where it's headed. Perhaps most tellingly of all, PES 2015 is more satisfying in defeat than FIFA 15 is in victory.
GamesRadar 4.5/5
"
The pitch is ours". Konami’s current marketing slogan is a bold statement, but when PES was at its best, that’s what the game was all about. The quality of the presentation and lack of licenses didn’t matter because on the pitch it delivered. That feeling of unbridled joy upon smashing home a screamer, or devastation when you lose to a last minute goal, was akin to the ups and downs of supporting your own club. So, it’s great news that (after last year’s comparative disappointment) more time with the FOX Engine, and a move to the PS4, has helped bring those PES moments back. Believe it or not, Konami’s bold statement is actually filled with plenty of truth.
Modes and presentation still need some work, but Konami has finally delivered with the gameplay. On the pitch, where it matters, PES 2015 has a clear edge over FIFA 15​
.
PlayStation Universe - 9/10

Videogamer - 8/10

آخرین ویرایش:
موقعی که 2014 اومد و اونطوری شد گفتن اینم از انجین نسل بعدیشون من گفتم صب کنین 2015 که تمام قدرتشونو روی کنسولای نسل جدید میزارن ببینین اون موقع میشه عنوان نسل بعدی و الان اومد و اولین امتیازاشم عالی شد :x
البته تا موقعی که بازی نکردم هیچی نمیگم چون تا الان که فیفا همه جوره جلو زده بوده ازش ولی امیدوارم به دوران اوجش برگرده که دوباره ما طرفدارای از دست رفته دوباره برگردیم طرفش :x

حتی اگه متاش نود بالاترم بشه و بهترین گیم پلیم داشته باشه تا وقتی اون مشکل مضحکو مسخره ی لایسنس رو داره غیر ممکنه برم سمتش هنو اسم چلسی blue london:))
در کل جسد فیفا میرزه به این

حتی اگه متاش نود بالاترم بشه و بهترین گیم پلیم داشته باشه تا وقتی اون مشکل مضحکو مسخره ی لایسنس رو داره غیر ممکنه برم سمتش هنو اسم چلسی blue london:))
در کل جسد فیفا میرزه به این

لایسنس مهمه فعلا در انحصاره.مثل لیگ قهرمانان و لیگ اروپا که در انحصاره pes
لایسنسم بود فکر نمیکنم شما میخریدی.امتیازا گویاست چی جسده کی زنده :d هر چند الان دیگه امتیازا مهم نیست و این سایتها همه پول گرفتن فیفا رو بکوبن
حالا بر عکس شما. من ترجیح میدم اسم تیمم من هلو باشه و بازیکنام پیرهنم نداشته باشن تا اینکه با یه بازیکن همرو دریبل کنم بدون اینکه شوت بزنم حتی. گل بزنم ... روز مرگ فوتبال روزی بود که تو فیفا 15 بی شوت میشه گل بزنی.
البته حساسیت دوستان به لایسنس و مخصوصا اسم بازیکن قابل درکه.چون چیزی مثل player id ندارن. مثلا فلینی اندازه مسیه تو نماهای دور حتما باید اسمش رو بخونن اون زیر ;;)
ولی توی pes فلینی از دوربین هلیکوپترم قابل تشخیصه.لازم نیست اسمش رو دید زیر صفحه.هر چند امسال نبود لایسنس مربوط به لوگو لباس تیماس.اسامی درسته گزارشگر هم اسمهارو میگه

آخرین ویرایش:
چه جوی گرفته طرفدارای بازیو!:d

البته حق هم دارن!!!:))

بعد مدت ها تونسته 2 تا نمره 8 و 9 بگیره که اونم معلوم نیست تو متا ثبت بشه یا نه....:-*

نشانه های اخرالزمانه :d
امسال میرم تو کاره pes پس ، از 2011 تا 2014 فقط فیفا زدم ، امسال مثله اینکه pes ترکونده ، البته بهترین فوتبالی که بازی کردم fifa 2000 بود ، بعدش هم pes 2005

چه جوی گرفته طرفدارای بازیو!:d

البته حق هم دارن!!!:))

بعد مدت ها تونسته 2 تا نمره 8 و 9 بگیره که اونم معلوم نیست تو متا ثبت بشه یا نه....:-*

با اینکه فیفا فن هستم، ولی این سایت ها که نمره دادن، همشون سایتهای پدر و مادر داری هستن :d دیگه لطفاً بی انصافی نکنید. IGN هم نشون داده که همیشه فن PES هس، منتظر +9 از سوی این سایت باشید.

جدای از این که خوشحالم که بازی خوب از آب درومده، اگه همه نمرات این شکلی باشن یه خوبی دیگه هم داره. فیفا مجبوره یه تکونی به خودش بده :دی
امسال بدترین فیفای 5-6 سال گذشته رو تجربه کردیم.

جدای از این که خوشحالم که بازی خوب از آب درومده، اگه همه نمرات این شکلی باشن یه خوبی دیگه هم داره. فیفا مجبوره یه تکونی به خودش بده :دی
امسال بدترین فیفای 5-6 سال گذشته رو تجربه کردیم.

نمیدونم چرا تو این سایت اینقدر با فیفا 15 مشکل دارن ولی به شخصه با فیفا 15 خیلی حال کردم و بیشتر بهم چسبید!!!:d

متا هم که شد 82 و خیلی بد نیست...:|

لایسنس مهمه فعلا در انحصاره.مثل لیگ قهرمانان و لیگ اروپا که در انحصاره pes
لایسنسم بود فکر نمیکنم شما میخریدی.امتیازا گویاست چی جسده کی زنده :d هر چند الان دیگه امتیازا مهم نیست و این سایتها همه پول گرفتن فیفا رو بکوبن
حالا بر عکس شما. من ترجیح میدم اسم تیمم من هلو باشه و بازیکنام پیرهنم نداشته باشن تا اینکه با یه بازیکن همرو دریبل کنم بدون اینکه شوت بزنم حتی. گل بزنم ... روز مرگ فوتبال روزی بود که تو فیفا 15 بی شوت میشه گل بزنی.

کاملا معلومه یـ طرفه پست میدی ! به عنوان یـ PES فن PES از پارسال یـ تکونی داره به خودش میده از اون قبل تر هیچ جوره نمیشه با FIFA مقایسش کرد ....
در مورد قسمت بولد شده یـ جوری میگی انگار PES از این دست باگا نداشته ...

کاملا معلومه یـ طرفه پست میدی ! به عنوان یـ PES فن PES از پارسال یـ تکونی داره به خودش میده از اون قبل تر هیچ جوره نمیشه با FIFA مقایسش کرد ....
در مورد قسمت بولد شده یـ جوری میگی انگار PES از این دست باگا نداشته ...

تو 15 خوشبختانه نداشته.الان بحث در مورد نسخه 15 بازیه نه 14 نه 13 نه 12 و قبلیها ( تو سریهای قبلی که من اصلا سمت pes نرفتم امسال ea منو با pes اشنا کرد )
بحث زیاده منتهی اینجا جاش نیست.منم خیلی خوشحالم با همه کمبوداش توی لایسنس داره امتیازات خوبیم میگیره و بیشتر نقدها از گیم پلی تعریف شده نه از اینکه تور دروازه بلند میشه یا پرچم کرنر بعد از این همه سال تکون میخوره

به عنوان يک فيفا باز، اميدوارم اين نسخه PES متاش بيشتر از F15 بشه. رسما F15 كپی F14 هست. فقط چون می خواستن عين همون نباشه، يک سری باگ هم اضافه كردن كه يک لطفی هم كرده باشن!!!
خلاصه چند ساله بی رقيبن، اين به ضرر ما هست. Go Go PES

نمیدونم چرا تو این سایت اینقدر با فیفا 15 مشکل دارن ولی به شخصه با فیفا 15 خیلی حال کردم و بیشتر بهم چسبید!!!:d

متا هم که شد 82 و خیلی بد نیست...:|
این دوستان بیشتر بحثشون سر انلاینه بازی هست. افلاینش کسی انتقاد انچنانی نداشته .

[TABLE="class: release, width: 618"]
[TR]
[TH="align: right"]Site[/TH]
[TH="align: right"]Date[/TH]
[TH="align: right"]Type[/TH]
[TH="align: right"]Rating[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]GamesRadar[/TD]
[TD]11/10/14[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]4.5 out of 5[/TD]