اکثر امتیازهاش بالای ۹ هست بعد دوتا اسکول میان ۶ میدن متا میاد زیر ۹ و همین قضیه ذهنیت گیمرها تغییر میده و دیگه به دید یک بازی تاپ نگاش نمیکنن
به نظر من متا باید سیستم امتیاز دهی تغییر بده مثلا هر نمره ای که غیر متعارف بود و بیشتر از ۳ نمره از اکثر نمرات پایین تر یا بالاتر بود به صورت خودکار حذف بشه
اکثر امتیازهاش بالای ۹ هست بعد دوتا اسکول میان ۶ میدن متا میاد زیر ۹ و همین قضیه ذهنیت گیمرها تغییر میده و دیگه به دید یک بازی تاپ نگاش نمیکنن
به نظر من متا باید سیستم امتیاز دهی تغییر بده مثلا هر نمره ای که غیر متعارف بود و بیشتر از ۳ نمره از اکثر نمرات پایین تر یا بالاتر بود به صورت خودکار حذف بشه
تا یک جاهایی بازی کردم عجب کار تر و تمیزی هست، دیزاین و صداگذاری/موسیقیش خیلی فضای دوس داشتنیی رو بوجود آورده، ستینگش یه جوریه که فکر میکنم هر مدل آرت استایل دیگه ای میداشت نمیشد به این خوبی نشونش داد.
با اینکه کم پیش میاد با بازیای بدون کلام کنار بیام اینجا یک سری خلاقیت ها پیاده کردن که جذابش کرده، مثلا برای مردم عادی، تحصیل کرده ها، کشیش ها و ... فونتای مختلف استفاده میشه که شاید رو برگه چیز خاصی نباشه ولی وقتی داخل بازی هستی و متنا رو میخونی این فونته تاثیر خیلی مستقیمی میزاره روی نحوه خوندنت، رسما جمله یک جور دیگه پلی میشه تو مغزت.
برای مثال یکی از شخصیتای پولدار بازی که بنظر میومد تحصیل کرده باشه وقتی معلوم میشه که تحصیل کرده دانشگاهی نیست یک دفعه کل دیالوگش خط میخوره و تبدیل میشه به یک فونت ساده، اونجاس که یک دفعه سطح خوانش جملاتش واست میاد پایین و به دید یک آدم معمولی بهش نگاه میکنی، خیلی تجربه عجیب جالبی بود برام
یک حرکت خیلی خوبی زدن که بنظرم اکثر بازیای RPG نیاز داره اینه که همه شخصیتا، شهرای مهم، مناسبت های تاریخی که توی دیالوگا بهشون اشاره میشه یک خط قرمز زیرشون هست، دکمش رو که میزنی به شکل خیلی ساده ای تو چند کلمه توضیح میده یا قیافه شخصیت مورد نظر رو نشون میده که واسه منی که حافظه شخمیی دارم خیلی خوبه
بازی از قابلیتهای کنترلر DualSense پشتیبانی میکنه.
حجم بازی در PS5 تقریبا نصف نسخه Xbox هست: 6.37 گیگ در مقابل 11.4 گیگ.
همینطور برخلاف نسخه Xbox، بازی به صورت 120 فریم اجرا میشه!
بازی از قابلیتهای کنترلر DualSense پشتیبانی میکنه.
حجم بازی در PS5 تقریبا نصف نسخه Xbox هست: 6.37 گیگ در مقابل 11.4 گیگ.
همینطور برخلاف نسخه Xbox، بازی به صورت 120 فریم اجرا میشه!
به به صرفا یه پورت ساده نیست ماکروسافت گیمینگ سنگ تموم گذاشته و از تمام قابلیت های PS5 از DualSense تا SSD و kraken مارک سرنی و 120 فریم بودن استفاده میکنه تا PS5 بهترین مکان برای تجربه بازی های فرست پارتی xbox باشه
به به صرفا یه پورت ساده نیست ماکروسافت گیمینگ سنگ تموم گذاشته و از تمام قابلیت های PS5 از DualSense تا SSD و kraken مارک سرنی و 120 فریم بودن استفاده میکنه تا PS5 بهترین مکان برای تجربه بازی های فرست پارتی xbox باشه