امتیازات Outlast

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
75122558512045958826.jpg

از استودیوی مستقل Red Barrels که قراره یک ترس روانشناسانه رو ارائه بده. حدود 8 ساعت گیم پلی داره.

Joystiq - 9/10
Outlast perfects this self-inflicted madness in every area of its design, and it's absolutely petrifying. I love it

RockPaperShotgun - No score
The team that made this game understood survival horror. Outlast takes the ideas of predecessors and runs them through an incredibly talented set of individuals to produce a slick, brilliant experience

RelyOnHorror.com - 10/10
Boody-Disgusting - 9.5/10
gamrReview - 9.5/10
GamingTrend - 9.3/10
Edge - 9/10
GameFront - 9/10
VentureBeat - 8.9/10
ThunderboltGames - 8/10
BlisteredThumbs - 8/10
GamesRadar - 8/10
GameTrailers - 7.8/10
Polygon - 7.5/10
GameSpot - 7/10

آخرین ویرایش:
اول شما وقتی سلاح داشته باشی ترست مقطعی میشه چون فقط میخواهی دشمنو از بین ببری
مگه من مخالفت کردم؟! :d توی یک تیمارستان آدم شات گان داشته باشه اسمش میشه ترس؟! اتفاقا همینطور که الان هست عالیه. اون یک نکته بود که بازی برای افزایش ترس استفاده کرده.
از نظر من جالب نیومد و بعد از 2 دقیقه پاک کردم بنظرم amnesia از هر نظر از اون بهتره چون همیشه بهت حس ترس میده و داستان داره
Slender رو که قربونش برم! ادم انقدر میترسه راه بره که گیر اون نیفته اصلا دیگه داستان و زن و بچه و تاریخ و .... مهم نمیشه :d هر بازی یک جور میترسونه
در مورد باتری، کلا از ضروریاته توی این بازی. این هم هم مثل Slender جای تاریک زیاد داره و دشمن ها یک دفعه شیرجه میاند توی صورتت و باید حواست رو جمع کنی. اما وقتی باطری زیاد باشه هی دوربین رو رو روشن میکنی و راحت توی تاریکی می بینی. البته اینطوری که اینا می گند فکر نکنم باشه و چهار تا دونه باطری به معنی God Mode نیست!

متا از 21 نقد :
81

بازی پایین ترین نمرش فقط 2 تا 70 از سایت گیم اسپات و یورو گیمر بوده.

دارم بعنوان یک فن سبک survival میگم طرفدارای این سبک بازی رو از دست بدن واقعا ضرر بزرگی کردن .
خودم تا حالا یک ساعتی بازی کردم این بازی مثل حرف ign واقعا مثل جهنم ترسناکه و گیم پلی بسیار خوبی هم داره.
حتما نباید با توپ و تانک به جنگ زامبی رفت .
بعد از اون همه مسخره بازیهای این اواخر تو این سبک واقعا این بازی دوباره خون تازه ایی تزریق کرد.

این بازی تازه رلیز شده و مطمئنم صداش خیلی بیشتر از این میشه.مثل اوایل کار deadspace

Game over online 85/100

Gaming age 85/100

p.s : با توجه به تجربه شخصی که از این بازی داشتم نمره edge از همه معقول تر بود . بازی کاملا لیاقت نمره 9 رو داره . جو و اتمسفر کاملا یونیک که هر مخاطبی رو جذب می کنه . اونایی که به یه pc در خور دسترسی دارن به هیچ عنوان از دست ندن این بازی رو .

تو این بازی هم مثل بقیه بازی های هورور یه شخصی دنبالته. جست و خیزی داره. ( خلاصه بازی ترسناکیه )
البته من به شخصه دوست دارم بازی رو با جناب Pewdiepie دنبال کنم! :d

گرخيدم!!!!
اين ديگه چي بود لا مذهب!!!
خيلي ترسناك بود...مشكل من با اين بازي اينه كه به صورت خيلي فجيع سورپرايزت ميكنه!!!!!به دليل اين...ديگه بازيش نميكنم!من الان اونجاشم كه بارون مياد!
واقعا سايلنت هيل در مقابل اين فانه!!!
خيلي خيلي ترسناكه...

گرخيدم!!!!
اين ديگه چي بود لا مذهب!!!
خيلي ترسناك بود...مشكل من با اين بازي اينه كه به صورت خيلي فجيع سورپرايزت ميكنه!!!!!به دليل اين...ديگه بازيش نميكنم!من الان اونجاشم كه بارون مياد!
واقعا سايلنت هيل در مقابل اين فانه!!!
خيلي خيلي ترسناكه...

اشکال نداره کمی تحمل کن عادت میکنی:d
Game over online 85/100

Gaming age 85/100
ثبت میشه؟

ترس بازیهایی مثل سایلنت هیل یا رزیدنت اویل حکم جک رو داره تقریبا در برابر این بازی.
این بازی فقط ترس هم نیست گیم پلی قابل قبولی هم داره.

اشکال نداره کمی تحمل کن عادت میکنی:d

ثبت میشه؟

ترس بازیهایی مثل سایلنت هیل یا رزیدنت اویل حکم جک رو داره تقریبا در برابر این بازی.
این بازی فقط ترس هم نیست گیم پلی قابل قبولی هم داره.
من با اسلندر هم نترسيدم ولي اين اصلا يه چيز عجيبيه!
دومين بازي خيلي ترسناكي كه بازي كردم...اوليشnosferatu بود....

- - -ویرایش - - -

مرتيكه الدنگ بازي سازه!داشتم در باز ميكردم گفت ميشه درم اروم اروم باز كني بعد من اروم باز كردم يهو يه چيز افتاد از اون بالا مردم يهو!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or