امتیازات Ori and the Blind Forest

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت

Ori_and_the_Blind_Forest_Logo.jpg

سازنده: Moon Studios
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox 360 , Xbox One و PC (نسخه X360 در زمان دیگری منتشر می گردد)
تاریخ انتشار: March 11, 2015

اولین نمره بازی منتشر شد:

Gamer Network - 4.18/5

Twinfinite : 10/10
GamingTrend : 9.5/10
GamesBeat: 9.5/10
Game Informer: 9.5/10
VentureBeat: 95/100
Destructoid: 9.5/10
Polygon: 9/10
IGN Spain: 9/10
Gamespot: 9/10
Shacknews: 9/10
Arcade Sushi: 9/10
OXM UK: 9/10
Neoseeker: 9/10
Attack Of The Fanboy: 9/10
EGM: 9/10
Pure Xbox: 9/10
Post Arcade (National Post) : 9/10
GameSided: 9/10
GamersRadar+: 8/10
USGamer.net: 8/10
Gamersradar: 8/10
Digital Chumps: 7/10

Kotaku: YES

آخرین ویرایش:
خیلی بازیه نازیه:d موسیقی که شاهکار

پ.ن : این IGN فازش چیه به خاطر نبودن CREDITS نمره کم کرده :|

به خاطر نبودن Credits نمره کم نکرده. منظورش اینه که بعد از مشاهده ی پایان بازی اجازه ی گشت و گذاز و اینا رو نداریم و بازی واقعا تموم میشه

به خاطر نبودن Credits نمره کم نکرده. منظورش اینه که بعد از مشاهده ی پایان بازی اجازه ی گشت و گذاز و اینا رو نداریم و بازی واقعا تموم میشه

آها ممنون ببخشید نمیخواستم الکی اشکال بگیرم :d فقط no post-credits رو دیدم

It's important, however, not to mistake Ori and the Blind Forest for being simply beautiful. It certainly is--but it is also unceasingly clever. It consistently surprises you with new tricks: gravitational divergences, new ways to move through its spaces, and carefully designed levels that require you to think quickly and respond.

این قسمت از نقد Gamespot خیلی جالب بود . جدای از این مسئله خیلی از سازنده تنها چیزی که از نسل هشتم میخوان جلوه بدن صرفا همون زیبایی بصریه اما توانایی اینو ندارن که این پیشرفت به ابعاد دیگه بخصوص گیم پلی هم ارتقا بدن تا یک تجربه کاملا جدید به گیمر منتقل کنن . از این نمرات خیلی سورپرایز شدم ، مشخص بود Ori بازی خوبی میشه اما متا 89 اونم در اوایل نسل چیز غیرمتعارف اما ارزشمندیه .

کلا معلوم بود امتیازای بالایی میگیره
این بازی های مستقل رو خودم دوست دارم اما نگرانی از اینه که وقتی این همه بازی بزرگ خوب ظاهر نشدن و بازی های کوچیک و کم هزینه اینقدر تحویل گرفته میشن سازنده ها رو بیارن به ساخته این بازیا و روز به روز از تعداد بازی های AAA کم بشه
و سازنده ها هم جرئت ریسک ساخته IP های جدید و پر هزینه رو نداشته باشند.همین حالاشم خیلیا رفتن سر ساخت بازی های موبایل و این داستانا

این بازی های مستقل رو خودم دوست دارم اما نگرانی از اینه که وقتی این همه بازی بزرگ خوب ظاهر نشدن و بازی های کوچیک و کم هزینه اینقدر تحویل گرفته میشن سازنده ها رو بیارن به ساخته این بازیا و روز به روز از تعداد بازی های AAA کم بشه
و سازنده ها هم جرئت ریسک ساخته IP های جدید و پر هزینه رو نداشته باشند.همین حالاشم خیلیا رفتن سر ساخت بازی های موبایل و این داستانا

مساله اینه که برخی کمپانی ها برخی عناوین رو بی خودی بزرگ می کنن در صورتی که خودشونم می دونن چیزی برای عرضه ندارن ;)

در کل مایکروسافت در حال حاضر سرمایه گزاری خوبی روی هر دو بخش کرده

بازی انحصاری مایکروسافته و فقط هم برای پلتفرم های مایکروسافت میاد

- - -ویرایش - - -

کلا دم ماکروسافت و سازنده بازی گرم خیلی راضی ام ازشون :x

فقط امیدوام وارم تام خروس یه 4 نده بیاد متاش چند نمره بیاد پایین :|
منظورم انحصاری X1 بود
برای ویندوز بیاد که این شب عیدی دعای خیرمون پشت سرشون باشه :d

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

علت شکست بازیهای بزرگ هایپ زیادی هست که سازندگان و صاحبان پلتفرم پشت بازی ایجاد می کنن(در صورتی که خودشونم حد بازیشونو میدونن) و طرفدارای چشم به راه و گاها متعصب رو دنبال خودشون می کشن...علتشم اینه که بازیهای AAA یجورایی پرستیژ اون پلتفرمن و باید هایپ باشه پشتشون

ولی چون این بازیها با وجود عالی بودن تبلیغ انچنانی پشتشون هم نمیشه همیشه موفق میشن

البته نمیشد از قبل فهمید. بازی never Alone هم ته پیش نمایس بود ولی چیز خوبی از آب در نیومد.
اتفاقا برای من نمایشای این بازی در مقابل ori خیلی هم سطح پایین بودن و جالب حالا که شما اسمشو گفتی یادم اومد همچین بازی هم بود:d
در کل به نظرم بین بازیهای indie این بازی از خیلی جهات شاخص و حقشه که خوب بفروشه

اینده بازی جدید سازندگان limbo رو هم روشن می بینم واقعا اتمسفر و نمایش عالی داشت

.

یک شاهکار به تمام معناست این بازی به لحاظ بصری.بعد ریمن هیچ بازی به این زیبایی ندیدم.گرچه فکر میکنم این از ریمن هم زیباتره.

گیم پلی بازی هم که نسبتا طولانیه.

کلا ماکرو توی کیفیت انحصاری هاش خوب عمل کرده این نسل.امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه

دیگه نقدی نمیاد؟؟؟
دو تا امتیاز کامل بیاد متا بره رو 90 دیگه واقعا فک برانداز میشه:d

معمولا بازی های AAA هستن که یهو زمان ریلیز نقد ها 50-60 تا نقد براشون میاد
این تیپ بازی ها هم دیر نقد هاشون میان هم کلا کم نقد می شن
اما منتقد GiantBomb داره بازی رو انجام می ده و Review In Progress می نوسیه ، انقدر حال کرده فکر کنم 10 رو بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or