Fratos کاربر سایت Jul 28, 2012 #1 درود بازی محصول Robot Entertainment هست و برای pc بصورت دیجیتال عرضه میشه. Destructoid 9 IGN 9 AtomicGamer 9 Eurogamer 8 Gameblog.fr 8
درود بازی محصول Robot Entertainment هست و برای pc بصورت دیجیتال عرضه میشه. Destructoid 9 IGN 9 AtomicGamer 9 Eurogamer 8 Gameblog.fr 8
M4JiD کاربر سایت Jul 28, 2012 #2 متا نسخه قبلی چند شد ؟ فک کنم فروشش هم بالا باشه از صدقه سر استیم ...
Hamidreza ناظم انجمن Jul 28, 2012 #3 نوشته شده توسط M4JiD: متا نسخه قبلی چند شد ؟ فک کنم فروشش هم بالا باشه از صدقه سر استیم ... بیشتر... 83 اگه اشتبا نکنم بدون شک فروش خیلی خوبی خواهد داشت خیلی از دوستان تو استیم رو دیدم که pre order ش کردن .
نوشته شده توسط M4JiD: متا نسخه قبلی چند شد ؟ فک کنم فروشش هم بالا باشه از صدقه سر استیم ... بیشتر... 83 اگه اشتبا نکنم بدون شک فروش خیلی خوبی خواهد داشت خیلی از دوستان تو استیم رو دیدم که pre order ش کردن .
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 29, 2012 #4 چقدر زود عرضه شد بازی همین چند وقت معرفی شده بود که!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 29, 2012 #7 محیط های بازی خیلی شلوغه و همین باعث جذاب شدن بازی میشه.الان این بازی تو بازار هستش؟؟
Captain America I am become Death, The Destroyer of Worlds کاربر سایت Jul 31, 2012 #8 Gameinformer:9.25
Fratos کاربر سایت Aug 1, 2012 #10 تعریف و تمجیدها از طرف بازیبازها شروع شده و ظاهراً Coopش در حد قهرمانی المپیکِ !.