امتیازات Octopath Traveler II

هایپ بودم و با این نمرات هایپ تر شدم.
جالبه نسخه اول برای سوییچ - پی سی و اکس باکس اومده و این نسخه برای سوییچ - پی سی و پلی استیشن. کلا یه جوری درآوردن که مخاطبای هر دو طرف یه چیزی برای غر زدن داشته باشن :D

یکی از شاهکارترین اثاری که به عمرم بازی کردم.
یادمه تازه ایکس باکس سریز ایکس گرفته بودم و به لطف گیم پس با نسخه ی یک اشنا شدم. چند ده ساعت بازیش کردم و غرق در دنیای بازی و شخصیت پزدازیا شدم. بعد با همسرم یه مسافرت برام پیش اومد و اونجا بود که دیدم از بازی نمیتونم دل بکنم. این بود که بازی رو با قابلیت ریموت پلی به لپ تاپ بردم و رفتم توی هتل بازی کردم :دی
الانم فرصت برا بازیکنای پلی استیشن پیش اومده که این شاهکار رو تجربه کنن. شده از نون شب بزنین و این بازیو تجربه کنین.

آقا این متا هم مسخرشو در آورده رو شونصدتا پلتفرم نقد ثبت میکنه اوپن خیلی بهتره .حالا این بازی که تقریبا رو سه تا پلتفرم تفاوت چندانی نداره ولی بازی داشتیم رو یه پلتفرم ۸۴ بوده یه جا ۹۰ و تگ ماست پلی خورده

خدای من.
عجب شاهکاری ساختن.
موزیک های بازی ادمو روانی میکنه.
شخصیت پردازی و داستان سرایی در اوج خودش قرار داره.
دارم از تک تک لحظات بازی برای ریکاوری روحی روانی استفاده میکنم.
امروز بازی ریلیز شد. حتمااااا با شخصیت osvald بازی کنین تا بفهمین داستان یعنی چی.
بی نظیره.

خدای من.
عجب شاهکاری ساختن.
موزیک های بازی ادمو روانی میکنه.
شخصیت پردازی و داستان سرایی در اوج خودش قرار داره.
دارم از تک تک لحظات بازی برای ریکاوری روحی روانی استفاده میکنم.
امروز بازی ریلیز شد. حتمااااا با شخصیت osvald بازی کنین تا بفهمین داستان یعنی چی.
بی نظیره.
امروز دو ساعتی بازی کردم. آزوالد و چندتای دیگه رو تو دمو رفته بودم امروز گفتم بازی اصلیو با یکی دیگه شروع کنم و تاجر رو برداشتم. انصافا تا الان با دمو فکر کنم بخش مقدمه ۴-۵ شخصیت رو رفتم یکی از یکی بهترن. موسیقی هم که به طرز فجیعی خوبه. کلا احساس میکنم یه ۵۰-۶۰ ساعت درخشانی در انتظارمونه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or