امتیازات No Man's Sky

  • Thread starter Thread starter ..ROC..
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

..ROC..

کاربر سایت
vm9q_no_mans_sky.jpg

اولین بررسی بازی چند ساعت پیش منتشر شد و وبسایت Pure PlayStation به این عنوان امتیاز 80 را دارد. با وجود این که سازنده گفته بود منتقدها و بازیکن ها صبر کنند اپدیت روز اول انتشار یافته و بعد دست به تجربه No Man's Sky بزنند، ولی منتقد Pure PlayStation این کار رو نکرد. بنابراین نقدی که می بینید بدون پچ بازی هست.

TPReview - 90
PlayStation LifeStyle - 90
IGN Spain - 90
Twinfinite - 90
Time - 90
Pure PlayStation - 80
GameCrate - 80
Everyeye.it - 80
Guardian - 80
Cheat Code Central - 78
Vandal Online - 75
LaPS4 - 75
3DJuegos - 75
GamePro Germany - 73
Eurogamer Poland - 70
GameSpot - 70
LevelUp - 70
Gameblog.fr - 70
Destructoid - 70
We Got This Covered - 70
Metro GameCentral - 60
High-Def Digest - 60
VideoGamer - 60
Polygon - 60
Attack of the Fanboy - 60
4Players.de - 59
Gamer.no - 50
The Jimquisition - 50
 
آخرین ویرایش:
من نمی دونم شما چه انتظاری داشتین دقیقا، ولی چیزایی که قبل از ریلیز گفته بودن دقیقا الان توی بازی هستن(به جز مولتی پلیر البته، که اونم گفتن احتمالش خیلی خیلی کمه). هرچند پورت PC بازی مزخرفه و گند زدن و بازی رو باید خرید بعد Refund کرد تا آمار Refund بره بالا آدم بشن:D
پ.ن: اون دوست عزیزمون که تا اسم استیم و PC میاد تک تک چرت و پرت های ممکن(پایریت بازی مطلق و ...) رو تحویل می ده و الان هم می خواد بیاد بگه خون جلو چشمامو گرفته و دارم فریاد PCMR سر می دم بکشه بیرون خواهشا.

من خیلی از این بازی خوشم اومده بود و میشه گفت لحظه به لحظه پیگیرش بودم از روزی که معرفی شد و دارم میبینیم بازی یک دروغ کامله یه کلاه برداری کامله تنها چیزی سازنده گفته و درست بوده اینه که شونصد میلیون سیاره رندوم داریم که میری هر کدوم رو یه چند دقیقه ول میگردی. اخه شما میای میگی چه انتظاری داری این بازی تو basic خودش مونده اصلا از این بازی بی محتوا نمیشه انتظار داشت از سازنده انتظار بیشتری میرفته.
 
  • Like
Reactions: H^D^ and amir code
من خیلی از این بازی خوشم اومده بود و میشه گفت لحظه به لحظه پیگیرش بودم از روزی که معرفی شد و دارم میبینیم بازی یک دروغ کامله یه کلاه برداری کامله تنها چیزی سازنده گفته و درست بوده اینه که شونصد میلیون سیاره رندوم داریم که میری هر کدوم رو یه چند دقیقه ول میگردی. اخه شما میای میگی چه انتظاری داری این بازی تو basic خودش مونده اصلا از این بازی بی محتوا نمیشه انتظار داشت از سازنده انتظار بیشتری میرفته.
این پست واسه 4 ماه پیشه و تک تک تریلر ها و ... های بازی رو آنالیز کرده:
“What do you do in No Man’s Sky?” and other questions – Answered • /r/NoMansSkyTheGame
کجاش دروغه دقیقا؟
 
خب جناب AngryJoe که مرجع بنده هستن برای انتخاب بازی، به بازی 5/10 دادن و بازی رو No Man' Lie خطاب نمودن:D
خیلی از چیزایی هم که گفته بودن و نشون داده بودن از بازی حذف شده، نمیدونم چطور بعضیا میگن هیچی حذف نشده. باور نمیکنید برید نقدشو ببینید
اندینگ بازی هم که نوعی توهین محسوب میشه
 
من موندم چه جوری Digitally Downloaded بهش 10 داده
ویرایش: این سایت به همه ی بازی ها 100 میده.
metacritic چه جوری این سایتو جزو متا حساب میکنه؟؟؟؟ خیلی از سایت های ایرانی از این بهنرن چرا نمره ی اون ها رو ثبت نمیکنه؟؟؟؟؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or