امتیازات Ninja Gaiden 4

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    108
  • نظرسنجی بسته شده است .
FF Origins هم همین بود از لحاظ داستانی
گیم پلی عالی داستان آبکی.
نمیدونم چرا تیم نینجا رو اینمورد کار نمیکنه
حقیقتش عرضه داستان خوب ساختن رو ندارن اوج داستان سرایی اینا در سال های اخیر برای همون Nioh 1 بوده.

بازی مثل God of War گیم پلی عالی و داستان عالی میشه
بازی هم میسازن که گیم پلی عالی و داستان آبکی نهایت میشه 80 اینا

البته Ninja Gaiden بعد افتضاح نسخه 3 الان این نسخه بازم به نظر خوب جمع شده.
اینجا هم داستان قوی می ساختن نمرات می رفت سمت 85 یا 86 ولی از نمایش های قبلی هم مشخص بود داستان تو در و دیواره

بازی خیلی نینجا گایدن هستش واقعا در عجبم چطور اون زباله NG3 ساخته شد. به قول یکی از پست‌های این تاپیک حتی دوربین ام مثل گذشته رو مخه 😅

توی داستان ام همون راهی رو رفتن که ۳۴۳ توی هیلو ۵ رفت. روایت موازی از ریو و شخصیت‌های جدید که قطعا چند نقطه به هم وصل میشه. توی اون بازی که جواب نداد بر اساس نقدها به نظر می‌رسه اینجا هم موفق نبوده.

اما گیم‌پلی خیلی خیلی لذت بخشه. اینقدر سریع، جذاب، روون و البته عمیقه که میشه یکی دو روزه ۱۵-۲۰ ساعت بازی کرد تا تموم بشه برای بار اول. کمتر از اینم از پلاتینیوم انتظار نمی‌رفت.

دوستان چه سریع دانود کردید من الان گزاشتم اگه اینترنتم مشکل پیدا نکنه تا شب شاید تموم بشه البته خوشبختانه حجم بازی زیاد نیست کلا این سبک خیلی سخت نمره بالای ۹۰ میگیره اشتباه نکنم فقط دویل می کرای ۱ و بیونتا 1 و ۲ و خود نینجا گیدن بلک تونستن بالای ۹۰ بگیرند

آخرین ویرایش:
دوستان چه سریع دانود کردید من الان گزاشتم اگه اینترنتم مشکل پیدا نکنه تا شب شاید تموم بشه البته خوشبختانه حجم بازی زیاد نیست کلا این سبک خیلی سخت نمره بالای ۹۰ میگیره اشتباه نکنم فقط دویل می کرای ۱ و بیونتا 1 و ۲ تونستن بالای ۹۰ بگیرند
اگه گاد اف وار هارم هم سبک حساب کنیم اونا هم هستند تو +90 ها...

اما درست میگی امروز که این سبک ها به پختگی رسیدن دیگه باید خیلی خیلی همه مولفه ها درجه 1 باشه که میانگین نمرات بره بالای 90 (اکثر منتقد ها نمره کامل بدن)

خب من هم نظرم رو بگم:
بعد از تقریبا ۲ ساعت از تجربه بازی، فقط اومدم بگم کامبت‌دیزاین بازی مثل یه الماس تراش‌خورده، می‌درخشه. همه‌چیز، تاکید می‌کنم همه‌چیزِ مبارزات، در جذاب‌ترین و درگیرکننده‌ترین فُرم ممکن، ارائه شده!

گرافیک بازی هم زیبا و کاملا راضی‌کننده است و انصافا، جای ایراد گرفتن نذاشته؛ و اینکه بله! دوربین بازی همچنان عجیب‌و‌غریب به نظر میاد و بعضاً کار رو براتون سخت می‌کنه، ولی راستش من از این بابت هم خوشحالم؛ چون به دوربینِ سری NG، به همین شکلش عادت کردم و باهاش راحتم :D

درجه سختی بازی، همچنان سخت و چالش‌برانگیزه و از این بابت جای نگرانی برای دوستان هاردکور نیست؛ ولی آپشن‌هایی داره که می‌تونید دشواری بازی رو بنا به سلیقه و خواست خودتون، تا حدی کاستومایز کنید و این باعث میشه، بدون اینکه به روح بازی آسیبی وارد بشه، طیف وسیع‌تری از مخاطبین، جذبِ بازی بشن.

در پایان، خوشحالم که این موفقیت، باعث میشه که به احتمال خیلی زیاد، ادامه Ninja Gaiden رو بسپرن به Platinum Games دوست‌داشتنی و به عنوان فنِ مجموعه NG، الان می‌تونم یه نفس راحت بکشم که شرایط طوری پیش رفت که نه Ninja Gaiden ضرر کنه و نه Nioh.

پ.ن: PG که mission accomplished کرد، به امید موفقیت Team Ninja با Nioh 3!

منم چند دقیقه بازی کردم همه چی خیلی خوبه . مبارزات تلفیق کارای پلاتینوم و نینجا گیدن هاست . art style بازی مثل همه ی کارای پلاتینوم عالیه ولی چقدر از نظر فنی خوب شدن . تکسچرا واقعن خوبن . موسیقی هم خوبه و به فضای بازی میخوره

اینا وقتی میتونن از نظر فنی انقدر خوب عمل کنن واقعن حیفه که bayonetta انحصاری بمونه نسخه سوم از نظر بصری (و داستان ) یه پسرفت کامل بود . خوشحالم که یه comeback قوی داشتن امیدوارم خوب فروش بکنه

آخرین ویرایش:
اگه گاد اف وار هارم هم سبک حساب کنیم اونا هم هستند تو +90 ها...

اما درست میگی امروز که این سبک ها به پختگی رسیدن دیگه باید خیلی خیلی همه مولفه ها درجه 1 باشه که میانگین نمرات بره بالای 90 (اکثر منتقد ها نمره کامل بدن)
درسته گاد های کلاسیک در سبک اصلی جزو هک اسلش قرار میگیرن ولی معمولا به اونها میگن هک اسلش غربی و به امثال نینجا گیدن و دویل و بیونتا که تمرکز بیشتری روی سرعت و کومبو دارند هک اسلش شرقی میگند مخصوصا اینکه بابت کومبو بازی به ما امتیاز میده مثل رنک های دویل یا مدال های بیونتا بعد از هر منطقه مبارزه و چلنج ها

این بازی اگه خون و خون‌ریزی نداشته باشه که متاش ۴۰ هم نمیشه. مثل این میمونه که فیفا بدون توپ ریلیز بشه :D داره زیادم داره خیالت راحت.
یادمه نسخه 2 رو xbox خون و خونریزی داشت. بعد سیگما رو زدن رو PS3 خشونتش کم شده بود و رنگ خون رو یسری جاها عوض کرده بودن. قدیم همچین داستانایی یادمه بود.(بخاطر فروش بیشتر و کم‌شدن رده سنی بازی. یا محدودیت و اینا...)

• Like
Reactions: NaViiDii
منم چند دقیقه بازی کردم همه چی خیلی خوبه . مبارزات تلفیق پلاتینوم و نینجا گیدن هاست . art style بازی مثل همه ی کارای پلاتینوم عالیه ولی چقدر از نظر فنی خوب شدن . تکسچرا واقعن خوبن . موسیقی هم خوبه و به فضای بازی میخوره

اینا وقتی میتونن از نظر فنی انقدر خوب عمل کنن واقعن حیفه که bayonetta انحصاری بمونه نسخه سوم از نظر بصری (و داستان ) یه پسرفت کامل بود . خوشحالم که یه comeback قوی داشتن امیدوارم خوب فروش بکنه
واقعا انحصاری بودن بیونتا روی نینتندو بدترین مشکله.البته کامیا همیشه با فنها دعوا میکرد که اگه نیتندو نبود دنباله ای برای سری نمیومد ولی مشکل اصلی به نظرم سگا هست.چون اشتباه نکنم آی پی برای سگا هستش اونها تصمیم گرفتن تا برای ساخت ادامه سری روی پول نینتندو حساب باز بکنند در حالیکه به نظرم این سبک حتی با خاص بودنش روی پی سی بهتر از نینتندو فروش بکنه.کاپکام اشتباه نکنم چند وقت پیش از افزایش فروش خیلی خوب دویل می کرای ۵ روی پی سی بعد از انتشار سری جدید انیمه اشاره کرده بود حالا بخشی به خاطر انیمه ولی فروش بازی قلل انیمه هم خوب بوده کلا بازیهای های سبک روی پی سی پلیر زیاد دارند

آخرین ویرایش:
درسته گاد های کلاسیک در سبک اصلی جزو هک اسلش قرار میگیرن ولی معمولا به اونها میگن هک اسلش غربی و به امثال نینجا گیدن و دویل و بیونتا که تمرکز بیشتری روی سرعت و کومبو دارند هک اسلش شرقی میگند مخصوصا اینکه بابت کومبو بازی به ما امتیاز میده مثل رنک های دویل یا مدال های بیونتا بعد از هر منطقه مبارزه و چلنج ها
من عبارت character action رو هم شنیدم که درباره hack n slash های شرقی به کار میبرن ولی اسم خیلی عجیبیه نمیدونم از کجا اومده :دی

• Like
Reactions: Dante _Sparda
من عبارت character action رو هم شنیدم که درباره hack n slash های شرقی به کار میبرن ولی اسم خیلی عجیبیه نمیدونم از کجا اومده :دی
شاید به این دلیل هست که حین مبارزات اونقدر شلوغ و سرعت زیاده که حتی به سختی میشه ریو یا دانته یا بیونتا دید به همین دلیل هر کارکتر دیگه جای اونها باشه به جز بخش داستانی برای پلیر فرقی نمیکنه

• Like
Reactions: m.d.makan
به این بازیهایی که گیم پلی سریعی دارن و خیلی تکیه به مهارت بازیکن در بخش مبارزه دارن میگن کرکتر اکشن.
الزاما همه hack n slash ها کرکتر اکشن نیستن و بالعکس.

در مورد hack n slash همینکه شخصیت شمشیر و... داشته باشه و یه لیستی از کمبوها کفایت میکنه که بهش این رو اطلاق کنیم که اصلا در واقع این بازیها اکشن آرپی جی هستن.
ولی در مورد کرکتر اکشن باید عمق بیشتری داشته باشه.
اکثر این کرکتر اکشن ها رتبه بندی استایل هم دارن (A/B/C/S و...)

مثلا Vanquish که شوتره هم کرکتر اکشنه.
همینطور Wanted: Dead

در مقابل مثلا GOWهای کلاسیک کاملا hack n slash هستن و کرکتراکشن نیستن.
این جدیدهاش هم که به زور میتونن hack n slash باشن.

اصولا بیونتا/DMC/نینجا گایدن/MGR/Wanted Dead و کلا بازیهایی با استایل مشابه کرکتر اکشن هستن.
از اونطرف Darksiders یا Nier مثلا که شاید روی مرز بین این دو راه میرن ، بیشتر اکشن آر پی جی با ترکیب hack n slash باشن.

در واقع کرکتر اکشن سبک جدایی نیست ، طرفدارها این طبقه بندی رو بر اساس یکسری از ویژگیها تو بخش مبارزه و گیم پلی انجام دادن که بشه بازیها رو از هم تمیز داد و بهتر طبقه بندیشون کرد.

آخرین ویرایش:
🔸تحلیل 8/10 - IGN
وقتی حرف از مبارزات میشه، کمتر بازی‌ ای پیدا میشه که حتی بتونه نزدیک Ninja Gaiden 4 بشه. رک و پوست‌ کنده بگم، از زمان Devil May Cry 5 تا امروز، هیچ بازی اکشن سه‌ بعدی‌ ای اینقدر بهم نچسبیده بود.

البته داستان ضعیف، طراحی مراحل بی‌ روح و باس‌ فایت‌ های پر نوسانش قطعا به تجربه‌ ی کلی بازی لطمه میزنه، اما با همه‌ ی اینها، نتونسته جلوی من رو بگیره و باعث شده مدام برگردم سراغش. با تمام این ایرادها، این بهترین بازی اکشن خالص از زمان Hi-Fi Rush به این‌ طرفه و فقط امیدوارم که برای نسخه‌ ی بعدیش، 13 سال دیگه منتظر نمونیم.

🔸تحلیل 8.8/10 - Game Informer
بجز شمشیرزنی و قلع ـو قمع دشمنان، کار دیگه‌ ای توی بازی پیدا نمیشه، اما سر خوردن روی ریل‌ ها با سرعت جت و پارکور سریع با قلاب، تقریبا به اندازه‌ ی خود مبارزات کیف میده.

با اینکه مبارزه‌ های طولانی بازی از یه جایی به بعد حوصله‌ سربر میشن و تنوع دشمنا کمه، و یا اینکه مراحل فرعی و اتاق‌ های چالش‌ هم چیز خاصی ندارن، اما Ninja Gaiden 4 دقیقا همون چیزی رو به طرفدارا میده که میخوان: یه محک خالص و نفس‌ گیر برای مهارت‌ های نینجایی‌ ـشون.

این بازگشت بالاخره خاطره‌ ی تلخ قسمت سوم منفور بازی رو میشوره ـو میبره، و امیدوارم افسانه‌ یاکومو با مجموعه‌ ای جدید از ماجراجویی‌ های اکشن و خوش‌ استایل ادامه پیدا کنه.

🔸تحلیل 8/10 - VGC
بازی Ninja Gaiden 4 یه بازی اکشن بی‌ کله ـو نفس‌ گیره با یه ریتم بی‌ امان و مبارزاتی که از بس خون ـو خونریزی داره، دیگه خنده‌ دار به نظر میرسه.

با این حال، بازی فقط یه برگ برنده داره و هر چقدر هم که قلع‌ ـو قمع کردن موج موج دشمنا حال بده، و اینکه اواخر کار از محیط‌ ها و دشمنای تکراری استفاده میکنه باعث میشه کم‌ کم دلتون رو بزنه، مگه اینکه خودتون آستین بالا بزنید و از کلی حرکت اختیاری و متنوعی که بازی در اختیارتون میذاره استفاده کنین.

🔸تحلیل 8/10 - Gamespot
حتی بعد از اینکه کمپین بازی رو توی چند روز جر کدادم، بازم نمیتونستم ازش دل بکنم و هی بر میگشتم سراغش. Ninja Gaiden 4 یه مهمونی بی‌ رحمانه‌ ـست از فواره‌ های خون، سلاح‌ های خفن ـو دلچسب، و اکشن فوق‌ العاده استایلیش. این نسخه خاطرات تلخ Ninja Gaiden 3 رو کاملا میشوره ـو میبره و دلم رو برای بازی‌ های اکشن شخصیت‌ محور بیشتر، هوایی میکنه. این بازی یادمون میندازه که قبل از اینکه بازار دست بازی‌ های سولزلایک بیفته، این نینجا گایدن، دویل می کرای و بایونتا بودن که در این سبک پادشاهی میکردن. تک‌ تک تغییراتش حساب‌ شده‌ ـست. شالوده‌ ی استخون‌ دار سری رو تقویت کرده و فرمول همیشگی رو تکامل داده تا نهایت پتانسیل مبارزات بینظیرش رو آزاد کنه. اگه Ninja Gaiden: Ragebound و Shinobi: Art of Vengeance کافی نبودن، نینجا گایدن 4 مهر تاییدی میزنه به اینکه سال 2025، سال نینجاهاست.

🔻نقاط قوت:
✅ مبارزات عالیه و با کلی بهبود، روی همون پایه‌ های محکم همیشگی سری ساخته شده.
✅ باس‌ فایت‌ های نفس‌ گیر که حسابی مهارتتون رو به چالش میکشن.
✅ ارزش تکرار خیلی بالا به لطف مراحل چالشی و امکان بازی مجدد فصل‌ ها.

🔻نقاط ضعف:
⛔️ داستان بازی کلیشه‌ ایه و بهتره کلا بیخیالش بشین.
⛔️ بخش داستانی ریو (Ryu) حسابی بی‌ هدف به نظر میاد و چند تا از باس‌ فایت‌ ها توش تکراریه.
⛔️ یه نوع دشمن خاص توی بازی هست که خیلی پسیوه و مبارزه باهاش اصلا حال نمیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or