سازنده: PlatinumGames, Team Ninja
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: Action Adventure
تاریخ انتشار: 21 اکتبر 2025
پلتفورم ها: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Metacritic
Opencritic
آخرین ویرایش:
نکن یهو دیدی ۴ صبح اومدی باز کنی ۲۰ گیگ پچ دی وان رو ول میدن میرن۸ ساعت و ۴۶ دقیقه تا انتشار
بیدار می مونم تا به محض ریلیز بزنم تو رگ![]()
اه، راست میگیانکن یهو دیدی ۴ صبح اومدی باز کنی ۲۰ گیگ پچ دی وان رو ول میدن میرن

دیفیکالتی پایین که چالش خاصی نداره و شبیه اکثر میلی بیسد اکشن های دیگه است... بیشتر فکر کنم هویت و فضای دور بازی باشه که (بر اساس دیفیکالتی بالا) اون سخت بودنش رو معروف کرده و ملت رو دفع میکنه...معمولا همچین سبکی زیاد مخاطب نداره نصف کسانی که بازی میخرن همون اول به خاطر سختی بازی کنسلش میکنن کلا خیلی سختی با این سبک دل عموم مخاطب ها ببری
کلا یک بازی یا یک سبک خاص باید ترند بشه تا مخاطب جذب کنه مثلا جدیدا به طور عجیبی سبک های دارک سولز و الدرینگ و بلدبورن ترند شد و در حالی که خیلی بازی های چالش برانگیزی هستند سر این ترند شدنش کلی مخاطب جذب کردن اما بازی تو سبک Ng ترند نیست و هر چند هم خوب باشی کسی طرفش نمیرهدیفیکالتی پایین که چالش خاصی نداره و شبیه اکثر میلی بیسد اکشن های دیگه است... بیشتر فکر کنم هویت و فضای دور بازی باشه که (بر اساس دیفیکالتی بالا) اون سخت بودنش رو معروف کرده و ملت رو دفع میکنه...
منظورم اینه که یه عده فقط برای بحث و جدل ، VS ، تو سر و کله هم زدن و... اینجاها میگردن.اين مقوله گيمر واقعى و غير واقعى هم كه هى مطرح ميكنيد خيلى تعزيف انتزاعى و نامشخص و كاذبيه به نظرم بيخيالش بشيد![]()
) و... چون کلمه جذابی نیست و معنی رو شاید باز درست نرسونه ، میگم واقعی نیستنبیدار میمانیم و همون 3:30 - 4 صبج بزنیم دانلود شروع بشه و بعد بریم بخوابیماه، راست میگیا
گیرز هم همینجوری شد. تا اومدم برم تو بازی زرتی آپدیت داد![]()

اگه اشتباه نکنم رو پی سی میزنی.بیدار میمانیم و همون 3:30 - 4 صبج بزنیم دانلود شروع بشه و بعد بریم بخوابیم![]()
بلی ولی میترسم دوباره آپدیت گنده نخواد.اگه اشتباه نکنم رو پی سی میزنی.
چرا زودتر از گیم پس دانلود نکردی؟![]()
اساتید فروم بعد از ثبت نمراتحالا کافیه بازی یکم نتیجه نگیره فوری هم میریزن سر اسپنسر که بازی خراب کردی
چرا پی سی انقدر پایین شده؟؟؟View attachment 397148
-----
vgc:8
gamespot:8
Screen Rant:9
Slant Magazine:7
Push Square:7
GamesRadar+:10
Wccftech:8.7
IGN:8

فکر نکنم توی تعداد نقد از بقیه کمتره الانم چک کردم نمره پیسی رفته روی ۸۰ البته هم پلاتینوم و تیم نینجا سابقه خوبی در پورت پیسی نداشتنچرا پی سی انقدر پایین شده؟؟؟
نکنه گند زدن با پورتش؟![]()