امتیازات Ninja Gaiden 4

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    108
  • نظرسنجی بسته شده است .
با اینکه نمایش‌های بازی، خیلی وایبِ NGهای قبلی رو نمیدن، ولی اون جادوی اعجاب‌انگیزِ ساخته‌های Platinum Games، کاملاً مشهوده. کامبت‌سیستمِ بازی، بی‌نهایت خوش‌ریتم و اعتیادآور به نظر میاد.

انتشار NG4 با اختلافِ چند روز بعد از مرگِ ایتاگاکی‌سان، خیلی حس غم‌انگیزی داره. ای کاش زنده بود و نسخه جدیدِ میراثی که ازش به جا مونده بود رو تجربه می‌کرد.

حالا بعد از هیدئو یوشیزاوا و تومونوبو ایتاگاکی، شاید وقتشه از این به بعد به دست‌پخت اعضای PG، اعتماد کنیم. امیدوارم NG4 موفق بشه و حسّ خودم میگه که میشه.

حقیقتا بازی نیاز به تغییر داشت نمرات نسخه سوم نینجا گیدن گویای حرف من هست
View attachment 396926
تیم نینجا بهترین کار کرد که این نسخه رو سپرد به پلاتینیوم
دقیقا این نمرات به خاطر تغییرات بازی نسبت به دو نسخه قبلیش بود :D

کاگردانی هنری بازی رو دوست ندارم خیلی همه چیز شبیه MGR طراحی شده ولی بنظرم کامبتش عالیه. من ۹۰+ زدم چون دوست دارم این نمره رو بگیره با اینکه بعید میدونم در واقعیت بالای ۸۵ بشه.

امیدوارم بر خلاف Master collection ادای احترامی به ایتاگاکی بکنن. بنده خدا درگیر حواشی بود و نتونست بعد NG بازی خوبی بسازه. ایشون علاقه شدیدی به ساختن بازی های بسیار سخت، خون ریزی و قطع عضو و بانوان با کمالات داشت. انسان بزرگی بود و چیزهای بزرگی تو بازیهاش قرار میداد روحش شاد.

انجین استدیوی پلاتینیوم از زمان ps3 دست نخورده باقی مونده ولی گیملی فوق العادس هر چند شبیه نینجا گایدن نیست ولی خیلی خوبه .

عجیبه چهره های اصلی استدیو از این استدیو جدا شدن ولی بازم همچین بازی ای میسازن

آخرین ویرایش:
خیلی عجیب شده وضعیت. چند وقت پیش سایلنت هیل منتشر شد یه عده میگفتن این سایلنت هیل نیست باید اسمشو عوض میکردن، الانم نینجا گایدن داره میاد بازم همین موضوع رو شاهد هستیم که بخشی از کامیونیتی یا میگن حس نینجا گایدن نمیده یا کلا مُنکر نینجا گایدن بودنش میشن. جریان چیه؟ :D

خیلی عجیب شده وضعیت. چند وقت پیش سایلنت هیل منتشر شد یه عده میگفتن این سایلنت هیل نیست باید اسمشو عوض میکردن، الانم نینجا گایدن داره میاد بازم همین موضوع رو شاهد هستیم که بخشی از کامیونیتی یا میگن حس نینجا گایدن نمیده یا کلا مُنکر نینجا گایدن بودنش میشن. جریان چیه؟ :D

دوستان ناموسى برخورد ميكنن با بازيا يكم :D

به عنوان کسی که از نمایش‌ها و تریلرهای منتشر شده از Ninja Gaiden 4، کاملاً راضی هست و تا اینجا هرچی از بازی دیدم، مطابق میل و سلیقه‌ام بوده و به موفقیتش هم امیدوارم، همچنان میگم که NG4، خیلی وایبِ NGهای قبلی رو نمیده! چرا این رو میگم؟! چون واقعاً همینطوره! حالا سوال این‌جاست که این چیز بدیه؟ چیزی از ارزش‌های بازی کم می‌کنه؟ این به معنی زیرسوال بردنِ نقاط قوت و نکات مثبت بازیه؟ جواب همه این سوال‌ها از جانب شخصِ من، یک «نه» بزرگ هست. PG یک استودیو بسیار مستعد و صاحب‌سبکه و خیلی طبیعی هست که امضای همیشگی‌اش در فرنچایزی هم که متعلق به خودش نیست، نمایان بشه و این اصلا چیز بدی نیست.

کلاً چند سالی هست که تو بازی‌سنتر، در واکنش به موجِ قدیمی‌تر hate ورزیدنِ بی پایه و اساسِ بعضی از کاربرها (که خیلی‌هاشون دیگه در فروم نیستن)، یک رویکرد به شدت محافظه‌کار شکل گرفته که در برابر هرگونه اظهارنظری که کمی از مسیر تعریف و تمجید صِرف و به اصطلاح حلوا حلوا کردنِ مطلق، خارج شده باشه، واکنش نشون میده. این واکنش، خوشبختانه تهاجمی نیست ولی متاسفانه به شدت از بالا به پایینه!

راه‌حل چیزی که در بالا بهش اشاره کردم، چیه؟! خیلی ساده است؛ با این واقعیت مواجه بشیم که "اعتراف به دور شدنِ یک اثر از ریشه‌هاش یا وجود برخی تغییرات در اون نسبت به گذشته، منافات و تعارضی با خوب بودن، باکیفیت بودن و تحسین‌برانگیز بودنِ اون اثر نداره". پس می‌بینید که موضوع، اصلا ناموسی نیست؛ صرفاً اقرار به چیزی است که چشم می‌بینه!

پ.ن: ولی در کل بی‌خیال این حرف‌ها! به امید موفقیت Ninja Gaiden 4 و لذت بردن همه از بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or