این هم که داره تبدیل به Epic Fail میشه که...
----------------------------------------------------------------------
شخصا با این رویه ای که IGN در پیش گرفته خیلی حال میکنم. اگه از اول همه ی سایت ها همینجوری نمره میدادن الان فرق بازی آشغال و متوسط و خوب و شاهکار کاملا مشخص بود.
دیگه بازی های آشغال متاشون 70 نمیشد که خود عدد 70 هم زیر سوال بره.
ماشالله همه بازی هایی که اومدن تو این نسل(به جز Fifa Street و شاید هم Max Payne)دیگه الان دارن م*رینن!
من سر NG II انقدر اعصابم بهم ریخت بازی رو نرفتم الان نوشته Fighting Is Easy!
یکی این IGN از برق بکشه نه به اون موقع که به هر چی بازی آشغال امتیازای بالای 9 میداد نه به الان که دیگه به همه زیر 5 میده
درسته که تو این دو سه ساله منتقدا یکم بیش از حد به بازیا لطف میکردن و نمره های بالا میدادن و تغییر رویه لازم بود اما دیگه اینطور امتیاز دادنم غیر از زیر سوال بردن خود سایت کار دیگه ای نمیکنه این بازی هرچقدرم بد باشه من فکر نمیکنم لایق نمره ی 3 باشه
نمره ign منو نا امید کرد کلب برنامه ریزی کرده بودیم واسه بازی . با نسخه های قبلی خیلی حال کردم ولی این به نظر هم جالب میومد ولی مثل اینکه بدون ایتاگاکی نخواهد شد . ولی به نظرتون همون ریو واسه 5 گرفتن این بازی کافی نیست ؟ آخه 3 خیلی کمه .
نه IGNانقدر ناشناخته است که نیاز داشته باشه خودشو مطرح کنه نه NGIIIامیدی بهش بود که حالا با این امتیاز تعجب کنیم.
با همون نمایش E3پرونده NGبرای فن و غیر فن بسته شد. حداقل انتظار فن های بازی این بود که سختی معروفNG رو حفظ کنه هرکس هم که فن بازی نباشه و قصد داشته باشه برای اولین بار بره سراغش با دیدن این گرافیک و این همه خونریزی مصنوعی بدون قطع عضو و روبرو شدن با یک داستان متوسط و دوربینی که بعد از این همه داد و فریاد هنوز درست نشده 3 امتیاز عادلانه ای برا بازی به نظر میاد. درس عبرتی هم میشه برای TNتا دیگه جوگیر نشه و سراغ این قهرمان تاریک فوق خفن(:d) نره.