امتیازات Nier Gestalt/Replicant

جالبه همه بازی های اسکوئر از رنگ و لعاب و ظاهر فوق العاده زیبایی برخوردار هستن ولی این یکی اینقدر رنگ و رو رفته هست که آدم دلش نمیاد نگاه به تصویر کنه

سلام دوستان.
اتفاقا يكي ازمنتقدين فاميتسو بهش 10 داده.
با همتون شرط ميبندم از اين بازي هاي سليقه اي هستش.يكي 10 ميده يكي 5.:biggrin1:

جالبه همه بازی های اسکوئر از رنگ و لعاب و ظاهر فوق العاده زیبایی برخوردار هستن ولی این یکی اینقدر رنگ و رو رفته هست که آدم دلش نمیاد نگاه به تصویر کنه
SE فقط پابلیشر بازیه . سازنده ی این 2 بازی Cavia هست که ربطی به SE نداره .

البته بازی به سفارش SE ساخته شده و صاحب IP هم خودش هست.
ایشون منظورش ساخت بازی بود که با بازیهای ساخته شده توسط SE مقایسه کنه ! که منم گفتن سازنده ی بازی SE نیست و دخالتی در ساخت بازی هم نداره . حالا این که IP برای SE هست چه ربطی به ساخت بازی و Dev ش داره ؟

ایشون منظورش ساخت بازی بود که با بازیهای ساخته شده توسط SE مقایسه کنه ! که منم گفتن سازنده ی بازی SE نیست و دخالتی در ساخت بازی هم نداره . حالا این که IP برای SE هست چه ربطی به ساخت بازی و Dev ش داره ؟
اصولا یک دسته بازی ها هست که سازنده ها می سازند بعد یک ناشری میاد برشون میداره یک سری هم هستند که از اول به سفارش یک شرکت ساخته میشند و بعضی عوامل همون شرکت هم در ساخت بازی دخیل هستند. این جز دسته دومه
در ثانی لازم نکرده برای من قاطی کنی مردک :دی

اصولا یک دسته بازی ها هست که سازنده ها می سازند بعد یک ناشری میاد برشون میداره یک سری هم هستند که از اول به سفارش یک شرکت ساخته میشند و بعضی عوامل همون شرکت هم در ساخت بازی دخیل هستند. این جز دسته دومه
در ثانی لازم نکرده برای من قاطی کنی مردک :دی
اولا من قاطی نکردم برات مردک :biggrin1:
ثانیا لازم نکرده برای من دسته بندی ساخت بازی ها رو تشریح کنی :biggrin1: ( عیب نداره به بزرگیم میبخشمت :d )
کسری من فکر نمیکنم گروهی از SE تو ساخت بازی دخالت داشته باشند ! چنتا سورس رو چک کردم چیزی ندیدم جز همون که IP برای SE هست ! به هر حال شاید همون چیزی باشه که تو میگی ! ولی کلا نمیشه این بازی رو با بازیهای ساخت SE مقایسه کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or