mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Nov 19, 2013 #1 امتیازات این عنوان: IGN:4.3/10 gameswelt:6/10
19Rodar کاربر سایت Nov 20, 2013 #16 نوشته شده توسط g.o.w: try harder بیشتر... طوری حرف میزنید انگار این بازی انحصاری مایکرو هستش!! مولتی پلتفورم هستش و واسه همه پلتفورم ها نابوده امتیازاتش!!
نوشته شده توسط g.o.w: try harder بیشتر... طوری حرف میزنید انگار این بازی انحصاری مایکرو هستش!! مولتی پلتفورم هستش و واسه همه پلتفورم ها نابوده امتیازاتش!!
™TyrioN کاربر سایت Nov 20, 2013 #18 وجدانی EA چطوری روش میشه این ات وا شغال ها رو بسازه اونم در مقابل 2K !!!!!
U n i t e d کاربر سایت Nov 20, 2013 #19 NBA2K یه بازی کامل هست خدایی! ولی nBA LIVE هم قبلنا بد نبود مخصوصا NBA LIVE 09 که بنظرم شاهکاری بود ولی این بازی اینقدر تاخیر خورد معلوم نیست چه بلایی سرش اومد
NBA2K یه بازی کامل هست خدایی! ولی nBA LIVE هم قبلنا بد نبود مخصوصا NBA LIVE 09 که بنظرم شاهکاری بود ولی این بازی اینقدر تاخیر خورد معلوم نیست چه بلایی سرش اومد
M mate کاربر سایت Nov 20, 2013 #20 چطوره روشون شد ، این ابروریزی بدن بیرون ؟ من گفتم فقط برای نسل بعده ، حتما ی خبری هست ، نگو واقعا خبر بوده ...o:-)
چطوره روشون شد ، این ابروریزی بدن بیرون ؟ من گفتم فقط برای نسل بعده ، حتما ی خبری هست ، نگو واقعا خبر بوده ...o:-)