امتیازات NBA 2k12

Amir_dbcopper

کاربر سایت
NBA-2K12-Features-Jordan-Johnson-and-Bird-on-Three-Distinct-Covers-4.jpg

امتیازات بازی تا الان:
Gameblog.fr : 100
Games Radar : 100
Giant Bomb : 100
Game Informer : 95
IGN : 95
Everyeye.it : 95
Multiplayer.it : 95
3DJuegos : 93
Vandal Online : 93
GameTrailers : 92
GamingXP : 91
Planet Xbox 360 : 91
Meristation : 90
Official Xbox Magazine : 90
TheSixthAxis : 90
Joystiq : 90
Eurogamer Italy : 90
GamePro : 90
Cheat Code Central : 86
GameSpot : 85
MondoXbox : 85
1UP : 83
Metro GameCentral : 80

آخرین ویرایش:
Eurogamer Italy 90/100

NBA 2K12 is simply awesome. Visual Concepts has done a great job fixing old issues and improving the previous episode listening at the community feedbacks. If you are an NBA fan you simply can't miss this perfect simulation of your favourite sport.

Game Pro 90/100

It's dedicated to the spirit of the game, both in the present and in the past, in ways that so many other sports games, even some of the great ones, have never really been able to do. NBA 2K12 is essential for any fan of video game sports.

دوستان کسی نسخه pc این بازی رو بازی کرده ؟ میگن با نسخه کنسولی به کل تفاوت داره ونسخه کنسولی گرافیکش بیشتر و طبیعی تره.!!‌من برای 2011 این بازی رو بازی کردم دیدم بعله با نسخه کنسولی خیلی تفاوت داره برای نسخه کنسولی بازی خیلی طبیعی بود ولی برای \ی سی کیفیت \ایین و معمولی بود !! ایا تو این نسخه هم همین وضع هست؟؟‍‍

دوستان کسی نسخه pc این بازی رو بازی کرده ؟ میگن با نسخه کنسولی به کل تفاوت داره ونسخه کنسولی گرافیکش بیشتر و طبیعی تره.!!‌من برای 2011 این بازی رو بازی کردم دیدم بعله با نسخه کنسولی خیلی تفاوت داره برای نسخه کنسولی بازی خیلی طبیعی بود ولی برای \ی سی کیفیت \ایین و معمولی بود !! ایا تو این نسخه هم همین وضع هست؟؟‍‍

هان ؟! کی همچین حرفی زده ؟
اگه سیستم ِ شما به اندازه ی کافی قوی باشه ، بازی روی PC به مراتب گرافیک ِ بهتری داره .
برای اینکه بتونید روی PC کیفیتی بهتر از نسخه ی کنسول داشته باشید به یک کارت GTS 450 یا 5770 احتیاج دارید.بازی روی 1080p و با 8X AA به مراتب نسبت به نسخه ی کنسولی با گرافیک تر هست و توی صحنه های غیر از گیم پلی هم فریم ریت روی 60 هست ، در حالی که توی کنسول به 30 میرسه.
شما حتما با کامپیوتر ِ خوبی بازی رو اجرا نکردید.
نسخه ی PC توی آنلاین خیلی ضعیفه و موقع ِ آنلاین بازی کردن خیلی افتِ کیفیت داره ولی توی آفلاین خیر ، به مراتب بهتر از نسخه ی کنسولی هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or