امتیازات Murdered: Soul Suspect

Silent Dream

In madness you dwell
کاربر سایت
26036120496766137424.jpg

Developer: Airtight Games
Publisher: Square Enix Platforms: Microsoft Windows - PlayStation 3 - PlayStation 4 - Xbox 360 - Xbox One

VentureBeat: 89/100
Joystiq: 3.5/5
Gamestyle: 8/10
3DJuegos: 7/10
Polygon: 7/10
God is a Geek: 7/10
LaPS3: 6.7/10
Vandal Online: 6.7/10
Game Informer: 6.5/10
Digitally Downloaded: 6/10
gamespot: 6/10
Ausgamers: 6
Shack News: 6
Eurogamer: 6/10
XboxAchievements: 60/100
Hardcore Gamer Magazine: 5/10
EGM: 5.5/10
IGN: 5.5
CVG: 5
The Globe and Mail-Toronto: 5/10
GamesRadar: 2.5/5
The Escapist: 2.5/5
Kotaku: No
Edge: 4/10
VideoGamer: 4/10
Digital Spy: 4/10
Metro GameCentral: 3/10

آخرین ویرایش:
بحث سر اینه که متای پایین یه بازی دلیل نمیشه جذابیتش رو زیر سوال ببره و ممکنه بازی کردنش خیلی هم جذاب باشه.
بازی وقتی جذاب هست که چندین معیار را داشته باشه نه فقط داستان تنها ... این یک بازی متوسط هست که تنها چیزی که میتونه شما را میتونه وادار کنه بازی را تموم کنید داستانش هست

من خودم بازی رو با نمرش نمیسنجم و واسه همینم متا برام اهمیتی پیدا نمیکنه. مهم خود نقد و اون متن نقد هست که خوشبختانه یا متاسفانه کمترین توجهی بهش میشه. سعی کنید منتقدین رو با به چالش کشیدن نظراتش زیر سوال ببرین، نه نمره ای که چیز نمادینی هست که به خودی خود هبچ ارزشی نداره! الان مثلا دوستانی که نقدها رو خوندن میگن که داستان، نظر منتقدها رو جلب کرده. اول ببینیم بازی تو این سبک باید چه ویژگی هایی داشته باشه، بعدش بیایم از بازی ناامید بشیم! معیار سنحش منتقد، نظرات و استدلالاتش هست، نه نمرش!

بازی وقتی جذاب هست که چندین معیار را داشته باشه نه فقط داستان تنها ... این یک بازی متوسط هست که تنها چیزی که میتونه شما را میتونه وادار کنه بازی را تموم کنید داستانش هست

بحث سر اهمیت متا شد، منم گفتم متای کم دلیل بر جذاب نبودن بازی نیس، منظورم این بازی نبود.

به علاوه حرفت هیچ چیزی از حرف منو که نقل قول کردی نقض نمیکنه

مگه هر کی حرفی رو نقل قول کرد باید طرف بکوبه ؟!
yahoo_22.gif

خب وقتی حرفت به حرف من ربطی نداره نقل قول نکن برادر! :d

آخرین ویرایش:
آقا خدایی فاز شماهایی که میگید متا براتون اهمیت نداره و ... چیه؟ اگه یه بازی واقعا خوب باشه فوقش یکی دو نفر میان امتیاز پرت و پلا میدن، دیگه وقتی کلی سایت امتیازای پایین براش ثبت میکنن حتما بازی ایراد داره دیگه. این وسط بحث حداقل 200 تومن پوله. فردا اگه نمره های بازی های مورد علاقتون امتیازای بالایی بگیره متا براتون میشه ملاک سنجش و تو هر تاپیکی برید میانگین متا رو به رخ میکشید. اگه واقعا متا براتون مهم نیست پس توی این تاپیک ها چیکار میکنید و واسه چی پست میدید؟ نیازی ندارید اصلا بیاید تو بخش امتیازات. پس اونطوری هم که شماها میگید نیست عزیزم.
فردین اگه یادت باشه 2 - 3 سال پیش توی بخش اخبار 90% پستایی که توی تاپیک DmC میدیدی مربوط میشد به Hater های اون. اینکه یه نفر یه جا پست بده یا خبری رو بخونه دلیل بر توجه/علاقه اش به اون موضوع نیست. بشخصه خود من صرفا بخاطر کنجکاوی نمرات بعضی(!) بازی ها رو نگاه میکنم و کم هم پیش میاد توی اینجور تاپیکا پست بدم. فقط اینجا چون صفحه اول همه از بازی ناامید شده بودن و میگفتن Square گند زده اون مطلب رو گفتم.

چند وقت پیش DD رو تموم کردم و خیلی هم ازش خشم اومد ولی خب هنوز که هنوزه نمیدونم متاش چنده. یا W_D که الان دارم بازیش میکنم.

این امتیازها رو دیدم یاد Beyond:TS افتادم.قبل از اینکه اون بازی رو هم انجام بدم پیش خودم گفتم مثل اینکه دیوید کیج اینبار خوب کار نکرده و از اینجور فکرا و میخواستم بیخیال بازیش بشم.اما گفتم باید برای یکبار هم که شده تمومش کنم ببینم چرا منتقدا اینجوری بهش نمره دادن

بعد تموم کردن بازی متوجه شدم که نظر منتقدا در مورد Beyond:TS به درد سطل زباله هم نمیخورد(برای من) و نمره ای که خودم به Beyond:TS میدم 9/10 هست.حالا هم خیلی دوست دارم کاربرای بازیسنتری که این بازی رو تموم میکنن " بدون توجه به نمرات و پیش زمینه ای این بازی رو انجام بدن و نمرات خودشونو همینجا ذکر کنن تا ببینیم میانگین نمرات کاربرای اینجا با این منتقدین چقدر اختلاف داره

من حدود 4 ساعت بازي كردم تا اينجا نمرم 8.5 هست بازي اتمسفر خيلي جالبي داره و خط سير داستان هم خيلي خوب داره پيش ميره. به اندازه WD يا بازياي ديويد كيج خوب نيست ولي نزديكه و ميشه گفت خوب كار شده

این امتیازها رو دیدم یاد Beyond:TS افتادم.قبل از اینکه اون بازی رو هم انجام بدم پیش خودم گفتم مثل اینکه دیوید کیج اینبار خوب کار نکرده و از اینجور فکرا و میخواستم بیخیال بازیش بشم.اما گفتم باید برای یکبار هم که شده تمومش کنم ببینم چرا منتقدا اینجوری بهش نمره دادن

بعد تموم کردن بازی متوجه شدم که نظر منتقدا در مورد Beyond:TS به درد سطل زباله هم نمیخورد(برای من) و نمره ای که خودم به Beyond:TS میدم 9/10 هست.حالا هم خیلی دوست دارم کاربرای بازیسنتری که این بازی رو تموم میکنن " بدون توجه به نمرات و پیش زمینه ای این بازی رو انجام بدن و نمرات خودشونو همینجا ذکر کنن تا ببینیم میانگین نمرات کاربرای اینجا با این منتقدین چقدر اختلاف داره
اتفاقا این بازی خیلی از هم لحاظ گیم پلی شبیه به Beyond هست به نظرم!

بازی واقعا خوش ساختی بود، یک سری کوتاهی از طرف سازنده تو بازی هست که خیلی تو ذوق میزد، مثل همین نبرد با شیطان ها که مثلا برای جلوگیری از تکراری شدن بازی قرار دادن ولی خودش شده نقطه ضعف بازی چون شدیدا تکراری و مسخره هستند و یک سری باگ وگرنه تنوع مراحل و داستانی خیلی خوبه.
حدود 1 ساعت آخر بازی اینقدر جذاب میشه که حد نداره!

نمات پایین هست اما فقط همه چیز نمرات نیست ...

توی یک فروشگاه که بودم بهم گفت اصلا واچ داگز رو الکی گنده اش کردند و این بهترینه !!!

نمات پایین هست اما فقط همه چیز نمرات نیست ...

توی یک فروشگاه که بودم بهم گفت اصلا واچ داگز رو الکی گنده اش کردند و این بهترینه !!!

خوشبختانه یا بدبختانه همون فروشگاه هم سلیقه ای نظر داده..!!!اون سبک رو دوست نداشته و این نظر رو داده.

کاش سلیقه ای بود ... چون ازش زیاد آورده بود این رو میگفت
چی داری میگی عزیز؟ :دی
خوب چون زیاد آورده یعنی نظرش درسته؟ :دی

یعنی شاید باورتون نشه ولی من چرت ترین حرفا رو در مورد گیم از همین فروشنده ها توی مغازه شنیدم :| بعضی مواقع یک حرفایی میزنن آدم هنگ میکنه! فکر میکنن چون حالا دارن سی دی رایتی میفروشن فکتم باید صادر کنن :دی
چی واچ داگزو گندش کردن این بهتره؟ این بازی یکی از معمولی ترین بازی های امساله! کسی نمیاد واچ داگزو با این مقایسه کنه!

منم بشم فروشنده بگم Dark و The walking dead survival instict ـو چمیدونم از این بازی های چرت بهترینن شما بازم میای میگی چون اون گفت درسته و منتقدا اشتباه میکنن :|

بازی رو تموم کردم.
به شدت برای دوستانی که علاقمند به بازی های ادونچر و معمایی جنایی هستند توصیه میشه.
نقطه قوت بازی داستان و نحوه پیشرفت بازی است که واقعا مخاطب رو درگیر میکنه ( انگار که دارید یه کتاب جنایی میخونید)
گرافیک بازی در خلق اتمسفر به خوبی عمل کرده و در کل رضایت بخشه.
یازی کاملا خطی هست و از این نظر زیاد چالشی براتون ایجاد نمیکنه
شاید کم رنگ ترین قسمت گیم پلی بازی باشه به همین دلیل برای دوستان اکشن باز چندان توصیه نمیشه.
در کل برای من خیلی لذت بخش بود این بازی ( از دست این عناوین تکراری واقعا خسته شده بودم)

چی داری میگی عزیز؟ :دی
خوب چون زیاد آورده یعنی نظرش درسته؟ :دی

یعنی شاید باورتون نشه ولی من چرت ترین حرفا رو در مورد گیم از همین فروشنده ها توی مغازه شنیدم :| بعضی مواقع یک حرفایی میزنن آدم هنگ میکنه! فکر میکنن چون حالا دارن سی دی رایتی میفروشن فکتم باید صادر کنن :دی
چی واچ داگزو گندش کردن این بهتره؟ این بازی یکی از معمولی ترین بازی های امساله! کسی نمیاد واچ داگزو با این مقایسه کنه!

منم بشم فروشنده بگم Dark و The walking dead survival instict ـو چمیدونم از این بازی های چرت بهترینن شما بازم میای میگی چون اون گفت درسته و منتقدا اشتباه میکنن :|

بنده خدا من رفتم از مغازه دار skyrim رو بگیرم گفت بازی چرتیه نمیاریمش
می خواستم با سر بکوبونم تو دیوارb-(b-(b-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or