امتیازات Murdered: Soul Suspect

Silent Dream

In madness you dwell
کاربر سایت
26036120496766137424.jpg

Developer: Airtight Games
Publisher: Square Enix Platforms: Microsoft Windows - PlayStation 3 - PlayStation 4 - Xbox 360 - Xbox One

VentureBeat: 89/100
Joystiq: 3.5/5
Gamestyle: 8/10
3DJuegos: 7/10
Polygon: 7/10
God is a Geek: 7/10
LaPS3: 6.7/10
Vandal Online: 6.7/10
Game Informer: 6.5/10
Digitally Downloaded: 6/10
gamespot: 6/10
Ausgamers: 6
Shack News: 6
Eurogamer: 6/10
XboxAchievements: 60/100
Hardcore Gamer Magazine: 5/10
EGM: 5.5/10
IGN: 5.5
CVG: 5
The Globe and Mail-Toronto: 5/10
GamesRadar: 2.5/5
The Escapist: 2.5/5
Kotaku: No
Edge: 4/10
VideoGamer: 4/10
Digital Spy: 4/10
Metro GameCentral: 3/10

آخرین ویرایش:
بازی از لحاظ ایده جالبه ولی پیدا بود مشکلات زیادی داره! تریلرهاشم بسیار سطحی و خسته کننده بود! کلا این Square Enix امسال شانس نداره! اون از Thief و اینم از این.

تاخیر هم واسه این بازی ها افاقه نمیکنه ، ایده خوب ولی پرداخت بد و نامناسب و نمرات ضعیف
من حدسم رو نمرات 7 بود که مشخص شد بازی ضعیف تر از این حرف هاست.

Kotaku که به بازی No داده اما این رو هم اضافه کرده:

The game doesn't do much with any of this potential, however. So if you're in the mind for a tense, murder-driven adventure game, I would just recommend dusting off a copy of something like Heavy Rain instead.

کلا بازی پتانسیل این رو داشت که خوب باشه ولی نیست. در کل اگر دنبال یه ادونچر درست درمون پر از هیجان میگردید بهتره برید یه بازی مثل HR رو از تو انباری بکشید بیرون

لعنتی :| من عاشق بازیش شده بودم :|

حالا هم چیز زیادی عوض نشده. تو این جور بازیا مهمترین المان داستانه که تا اینجا که من ریویو ها رو دنبال کردم کسی ایراد نگرفته IGN بیشتر گیرش رو خطی بودن بازیه که بنظرم خیلی گیر بیخودیه چون دقیقا این موضوع در مورد Walking Dead هم صدق میکنه ولی اونجا این گیرو نمیده. ریویو ی VentureBeat رو که من خوندم بنظرم جالب اومد. کلا بهتر این اونای دیگه نقد کرده بود. البته تا خودم بازی کنم ببینم چطوره

من خیلی به بازی امید داشتم ...ینی فضایی واسش لحظه شماری میکردم :|
ایده اش خیلی جالب بود ... ولی نمره ها ش یه چیز دیگه میگن مثکه هرچند فک میکنم اگه نسل پیش میومد شرایط عوض میشد چون واقعا پتاسنیل و ایده رو داره ولی نتونستم اونطور که باید شاید شاخ و برگش بدن!

در هر صورت از اون بازیاس که خودم تا بازی نکنم , بیخیالش نمیشم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or