امتیازات Mortal Kombat 1

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    128
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگر قرار بر این باشه مورتالم انجینش عوضش شده و سیستم کیمو اضافه شده که همین کلی تنوع میده به گیمپلی استیجای بازی چرخه روز شب دارن میتونین انتخاب کنین ایرادات بازی قبلی کمی برطرف شده کل بخش داستانی ریبوت کردن بخش اینویژن اضافه کردن ولی کلی چیز دیگه میشه گفت پتانسیل متای بالا داره چون همیشه مورتال متای هشتاد خورده ای همیشه گرفته همه میگن اینم همونه ولی خدارو چه دیدی شاید این بازیم متاش برای یکبارم بالا شد.
الان شما تغییرات انجین SF رو با MK نسبت به نسخه قبلی در یک رده می دونی؟ نیاز به اسکرین شات برای مقایسه نیست که چقدر پیشرفت کرده چون کلی توی نقدها و نظرات در موردش صحبت شده، این چیزایی که می گی همون موردیه که گفتم تقویت عناصر و مکانیزم های بازیه تا متفاوت از نسخه قبلی باشه، ولی برخی تغییرات مخصوصا استیج ها،مدل ها، کاستوم ها (البته برخی استیج ها حسوحال نوستالژیک رو همراه دارن) برای فن ها اونطور که بایدوشاید رضایت بخش نبوده که اینم در پست قبل اشاره کردم، به حرف من نیست 90+ بشه یا نشه!/ بشه هم من خوشحال می شم، عرض کردم با توجه به شواهد امر انتظار ندارم که چنین متایی بگیره

الان شما تغییرات انجین SF رو با MK نسبت به نسخه قبلی در یک رده می دونی؟ نیاز به اسکرین شات برای مقایسه نیست که چقدر پیشرفت کرده چون کلی توی نقدها و نظرات در موردش صحبت شده، این چیزایی که می گی همون موردیه که گفتم تقویت عناصر و مکانیزم های بازیه تا متفاوت از نسخه قبلی باشه، ولی برخی تغییرات مخصوصا استیج ها،مدل ها، کاستوم ها (البته برخی استیج ها حسوحال نوستالژیک رو همراه دارن) برای فن ها اونطور که بایدوشاید رضایت بخش نبوده که اینم در پست قبل اشاره کردم، به حرف من نیست 90+ بشه یا نشه!/ بشه هم من خوشحال می شم، عرض کردم با توجه به شواهد امر انتظار ندارم که چنین متایی بگیره
بنده نمیدونم فنای کجارو میگین ولی من خودم توی ساب ردیت و غیره میچرخم که همه منتظر گیمن و خیلی هایپن براش ولی شاید این قضایا که فن شک داشتن از بازی برای قبل از بتا بوده یا سر کاستوم بعضی کارکترا از بقیه لحاظ ها اوکیه بازی براشون...

بنده نمیدونم فنای کجارو میگین ولی من خودم توی ساب ردیت و غیره میچرخم که همه منتظر گیمن و خیلی هایپن براش ولی شاید این قضایا که فن شک داشتن از بازی برای قبل از بتا بوده.
منم منتظرم و کامنت هامو کافیه از همون نمایش اول دنبال کنی تا ببینی چقدر از انیمیشن های بازی تعریف کردم، جایی که در تاپیک بازی برخی می گفتن تغییر گرافیکی که انتظار داشتن رو در اون نمایش ندیدن. ولی خب برخی موارد که از نظرم برای MK جذاب نیست هم ذکر کردم. این دلایل مثل سایر عناوین قابل بحثه، همونطور که اشاره کردم اینکه نمایش ها یا نسخه بتا برای شما 90+ بوده یا برای من خیر، در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمی کنه که با یک MK خوب دیگه طرفیم حتی با نقص هاش

• Like
Reactions: Jaw
از وقتی استریت فایتر 6 متای بالای نود گرفته من انتظارتم از مورتال رفته بالا بنظرم که میترکونه هر چیزی ممکنه با این نسخه :D
استریت فایتر ۶ یکی از خفن ترین عنوان ها و یکی از underrated ترین هاست ٬ بعد ها بهش میرسیم

• Smile
Reactions: Jaw
استریت فایتر ۶ یکی از خفن ترین عنوان ها و یکی از underrated ترین هاست ٬ بعد ها بهش میرسیم
یکی از بالاترین متا ها تو کل بازی های فایتینگ داره چجوری آندرریتد هست
مگه اینکه منظورت بین ایرانی ها باشه فقط :D

• Like
Reactions: Nameless King
ظاهراً بازی ۲ روز پیش دست منتقدین رسیده و تمام بخش های آنلاین و سرور ها هنوز باز نشدن، این نقدهایی که اومده خیلی rush شده هست.

نسخه سوییچ هم یه آپدیت ۳۰ گیگی دریافت کرده، حجم اولیه بازی ۵ گیگ بوده! :D

منتقد Screenrant هم مشخصه خیلی حالیشه
Fortunately, this is the best Mortal Kombat's combat has felt in years. Both MKX and MK11 were slower, more heavy-feeling experiences when compared to Mortal Kombat (2011), and Mortal Kombat 1 strikes the perfect balance between 2011 and MK11 while also bringing back popup attacks

نمی‌دونم چی به اسم MKX بازی کرده که میگه کند تر از MK1 بوده و ظاهراً MK1 حرکات popup رو برگردونده به سری، یعنی قبلاً از MK1 چیزی به اسم کامبو نداشتیم تو سری :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or