امتیازات Mortal Kombat 1

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    128
  • نظرسنجی بسته شده است .
فقط امیدوارم الکی گیرای مسخره کم بودن کارکتر زن و نبود LGBT و این چیزای مسخره ندن و نمره کم نکنن اگر مسخره بازی سر بازی در نیارن متا 90 تا91 میگیره اگرم بخوان ایراد الکی بگیرن 87 اینا بنظرم میشه
دیگه ال جی هرجا جاش باشه تو کامبت دیگه نی، بیاد چیکار کنه؟ بگه I identify as a toaster, my pronouns are go fun yourself/yourselves? lol

• Like
Reactions: Jaw
خوب راستش من شخصا انتظار ۹۰ به بالا از mk ندارم. کلا mk همیشه یک بازی خوب بوده و بیشتر ماها هم حس نوستالژی به بازی و کاراکترهاش داریم اگر اتفاق خاصی نیوفته امتیازش تو همین محوده ۸۴/۸۹ می تونه عالی باشه

از وقتی استریت فایتر 6 متای بالای نود گرفته من انتظارتم از مورتال رفته بالا بنظرم که میترکونه هر چیزی ممکنه با این نسخه :D
SF رو بردن روی انجین دیگه بازی زیرو رو شد و تغییرات ریزو درشت مثبت زیادی کرد، MK فرمول همیشگیشو تقویت کرده و به لحاظ گیم پلی مخصوصا انیمیشن ها بهتر شده ولی اون تغییراتی که باعث بشه بازی 90+ بشه من حداقل تا اینجا توی نمایش ها ندیدم و از نظر من در برخی قسمت ها بخاطر عموم پسند شدن بازی نسبت به نسخه های قدیمی افت داشته، حتی اگر این مورد در نقدها بهش اشاره نشه برای فن های بازی تا حدی نکته منفی محسوب می شه

SF رو بردن روی انجین دیگه بازی زیرو رو شد و تغییرات ریزو درشت مثبت زیادی کرد، MK فرمول همیشگیشو تقویت کرده و به لحاظ گیم پلی مخصوصا انیمیشن ها بهتر شده ولی اون تغییراتی که باعث بشه بازی 90+ بشه من حداقل تا اینجا توی نمایش ها ندیدم و از نظر من در برخی قسمت ها بخاطر عموم پسند شدن بازی نسبت به نسخه های قدیمی افت داشته، حتی اگر این مورد در نقدها بهش اشاره نشه برای فن های بازی تا حدی نکته منفی محسوب می شه
اگر قرار بر این باشه مورتالم انجینش عوضش شده و سیستم کیمو اضافه شده که همین کلی تنوع میده به گیمپلی استیجای بازی چرخه روز شب دارن میتونین انتخاب کنین ایرادات بازی قبلی کمی برطرف شده کل بخش داستانی ریبوت کردن بخش اینویژن اضافه کردن air combat اضافه شده به بازی راستر اصلی بازی چنتا کارکتر قدیمی بازی و یکی از بهترین راسترای بازیای قبله من نمیدونم دیگه از بازی فایتینگ چه انتظاراتی دارین ولی مورتال با تغییراتش تموم تیکارو زده ولی کلی چیز دیگه میشه گفت پتانسیل متای بالا داره چون همیشه مورتال متای هشتاد خورده ای همیشه گرفته همه میگن اینم همونه ولی خدارو چه دیدی شاید این بازیم متاش برای یکبارم بالا شد ولی از اونورم شاید به همون دلایل مسخره که گفتم شاید نمره رو کم کنن توی همون 85 تا 88 بیاد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or