امتیازات MLB 14 The Show

GUѦRDiAN

کاربر سایت
45789016949751722558.jpg

MLB 14 The Show
PS3

~~~~~~~~~~~~
امتیازات:

Family Friendly Gaming - 9.2/10
PSU
- 9/10
PSNation - 9/10
BoysLife - 8.9/10
Cheat Code Central - 4.1/5
IGN - 8.1/10
Bleacher Report - 8.1/10
Game Revolution - 8/10
PlayStation LifeStyle - 8/10
GamesRadar - 8/10
Gamespot - 8/10
Operation Sports - 8/10

~~~~~~~~~~~~
(MetaScore: 81 (6 Critics​

آخرین ویرایش:
بله دیگه ! با اون متای 48 عنوان MLB 2K13 همین که کنار گذاشتنش کار عاقلانه ای کردند (بیخودی زور نزدند)
این MLB 14 The Show برای PS4 هم 31 روز دیگه لانچ میشه و حتی نمرات بهتری برای اون پیش بینی میکنم و میتونه به فروش PS4 توی آمریکا سرعت خیلی بیشتری بده
------
این هم یک تصویر از مقایسه گرافیکی دو نسخه PS3 و PS4:
45555462719163016141.jpg
الان کدوم PS3 ه کدوم PS4 ه؟؟:-/:d

عجب محرک قوی ای بشه این بازی تو امریکا و چند صد درصدی فروش ps4 رو افزایش بده مخصوصا اینکه با توجه به این نمرات عملکر خیلی خوبی هم داشته!

واقعا آخر خندست من برای فوتبال نسل بعد انتظار یه چنین گرافیک و انیمیشن هایی رو داشتم ولی مثل این که باید خواب چنین گرافیک و انیمیشن هایی رو برای فوتبال نسل بعد ببینیم !!!:|

کونامی که کلا دیگه PES نده سنگین تره چون واقعا این pes شهید در راه خدا شد !!!:((

EA هم که میبینه رقیبی نداره اومده فقط داره نسخه همین نسل قبل رو افزایش گرافیکی میده و واقعا اگه فیفا 14 نسل بعد رو بازی کرده باشین اصلا شما رو شوکه نمیکنه ( منظورم اینه که احساس نسل بعد بودن بهتون اون قدر دست نمیده وقتی دارین فیفا 14 نسل بعد بازی میکنین )

.البته خیلی ها این عقیده رو دارن که فیفا 15 به بعد دچار تغییرات زیادی میشه که خود من به شخصه میگم که بازی فقط پیشرفت چشمگیر میکنه ولی فیفا دچار تحول اساسی نمیشه ( نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم )

به هر حال واقعا این MLB 14 گرافیک و انیمیشن هاش دیوانه کنندست .

کسایی که ناراحتی قلبی دارن این ویدئو گیم پلی MLB 14 رو نگاه نکنن !!! (شرمده لینک یوتیوب هستش:( )

http://www.youtube.com/watch?v=EAOkcxUZznU

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or