امتیازات Might & Magic Heroes VI

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Might_and_Magic_Heroes_VI_Cover.jpg

3DJuegos : 88
Vandal Online : 85
Gamestar : 85
Gamers.at : 85
GRYOnline.pl : 85
Cheat code central : 84
Games.cz : 80
Gameblog.fr : 80
Gamer.no : 70

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kourosh
شماره 4 این بازی فوق العاده بود....

نمرات این شماره هم که تا اینجا بد نبودن....(گر چه تو این شلوغی بازار احتمالاً نصف سایت ها بازی رو نصفه ول میکنن و یه عددی به عنوان امتیاز از خودشون میپرونن....جو GeOW و Uncharted داره همه رو خفه میکنه..)

نمی دونم چرا یوبی کلاً بی خیال این عنوانه.... نه تبلیغی....نه خبری...هیچی......:-/

پتانسیل بازی که خیلی بالاست....اگه یک دهمِ تبلیغات و سرمایه آساسین و خرج این کنن...همه چی حله.....که البته هیچ وقت این کارو نمیکنن...:d

شماره 4 این بازی فوق العاده بود....

شماره 4 خوب بود ولی خیلی ها ناراضی بودند. دلیلش هم شرایط مالی بد 3do و عرضه بازی قبل از تکمیل شدن بود. شماره 3 این بازی یکی از ستایش شده ترین بازیهای تاریخ بازی های کامپیوتری ـه و تقریبا هیچ کس هیچ ایرادی نتونست ازش بگیره. من خودم تا قبل از شماره 6 که هنوز بدستم نرسیده شماره های 4 و 3 رو بهترین ها میدونم و بعد اون 2 و در اخر 1 ( که تحت داس بود ) و شماره 5 هم برای من فقط یک کابوس بود. ای کاش این شماره بتونه خاطرات گذشته رو زنده کنه.

گر چه تو این شلوغی بازار احتمالاً نصف سایت ها بازی رو نصفه ول میکنن و یه عددی به عنوان امتیاز از خودشون میپرونن....جو GeOW و Uncharted داره همه رو خفه میکنه.

متاسفانه همینطور بنظر میرسه. امیدوارم این بازی رو تازه بدوران رسیده ها نقد نکنند. هرچند تا بحال نمرات خوبی گرفته ولی کلا برای من امتیاز مهم نیست و خودم باید بازی کنم.

شماره 4 خوب بود ولی خیلی ها ناراضی بودند. دلیلش هم شرایط مالی بد 3do و عرضه بازی قبل از تکمیل شدن بود. شماره 3 این بازی یکی از ستایش شده ترین بازیهای تاریخ بازی های کامپیوتری ـه و تقریبا هیچ کس هیچ ایرادی نتونست ازش بگیره. من خودم تا قبل از شماره 6 که هنوز بدستم نرسیده شماره های 4 و 3 رو بهترین ها میدونم و بعد اون 2 و در اخر 1 ( که تحت داس بود ) و شماره 5 هم برای من فقط یک کابوس بود. ای کاش این شماره بتونه خاطرات گذشته رو زنده کنه.

شماره یک و هیچ وقت بازی نکردم...(اون وقت ها فقط رو میکرو turtles بازی میکردم:d)

شماره 3 هم خیلی وقت پیش ها خیلی کم بازی کردم.....ولی شماره 4 و تقریباً جوییده بودم...به نظرم عالی بود...

حالا اینطور که شما میگی شماره 3 باید فوق العاده بوده باشه...شماره 5 هم که فقط اسم بازی و یدک میکشید...:|

در کل این ژانر استراتزی و تمام زیر مجموعه هاش (نوبتی و ....) داره میمیره...:(

یه سری بازی ها مثل Down of War با تغییر سبک بازی دارن تقلا میکنن که یه فروشی بکنن، بقیه هم که کلاً به تاریخ پیوستن...البته Down of War II خوب بود...ولی شماره های قبلیش از نظر من خیلی بهتر بودن...الانم که Space Marine و بعدش هم احتمالاً Warhammer 40000:ModernWarfare...

امیدوارم کنسول های نسل بعد کنترل هاشون جوری باشه که بشه باهاشون استراتژی هم بازی کرد....تا این سبک دوباره یه جونی بگیره....

کلاً عمده مشکل سبک استراتژی تک پلتفرم بودنشه...برای همین کسی زیاد براش سرمایه گذاری نمیکنه....

متاسفانه همینطور بنظر میرسه. امیدوارم این بازی رو تازه بدوران رسیده ها نقد نکنند. هرچند تا بحال نمرات خوبی گرفته ولی کلا برای من امتیاز مهم نیست و خودم باید بازی کنم.

مطمئن باش همون تازه بدوران رسیده ها نقدش میکنن....احمق هایی که بازی Dark Souls و سخت ترین بازی تمامی کائنات میدونن و احتمالاً هنگام نقد این بازی دارن تو مُد Horde همدیگه رو اره میکنن...

پ.ن : تمامی صحبت های بالا نظر شخصی بود.....هیچ Factی وجود نداره...;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or