منظورم از سگا سازنده های سری توتال وار هست . وگرنهاصلا فکرشم نکنید. طرفدرانش خودکشی میکنند اگه سگا اینو بسازه.حتی فکر کردن به افتادن هیروز به دست ژاپنی ها و ترکیب هیروز با فرهنگ انیمه ژاپنی وحشتناکه.من فکر میکنم فقط اعضای قدیمی new world میتونن یاد گذشته رو زنده کنند.
منظورم از سگا سازنده های سری توتال وار هست . وگرنه
بله درسته به قول معروف کار را باید به کاردان سپرد یوبی هم باید اینکار کنه وگرنه فاتحه این بازی خونده استاینکه سازندگان total war در کارشون موفق هستند و ژاپنی هم نیستند قبول ولی وقتی یاد این میافتم که کسلوانیای کونامی در اسپانیا ساخته شد و دمو افتضاحی که در اخر بازی دیدم باعث شد حالی بهم دست بده که قابل توصیف نیست حق بدین که فکر افتادن این بازی بدست سگا حس خوبی بهم نده. سگا لطف کنه همون سونیک رو به روزهای اوجش برگردونه برای من یکی کافیه و واقعا ازش ممنون میشم.
اینکه سازندگان total war در کارشون موفق هستند و ژاپنی هم نیستند قبول ولی وقتی یاد این میافتم که کسلوانیای کونامی در اسپانیا ساخته شد و دمو افتضاحی که در اخر بازی دیدم باعث شد حالی بهم دست بده که قابل توصیف نیست حق بدین که فکر افتادن این بازی بدست سگا حس خوبی بهم نده. سگا لطف کنه همون سونیک رو به روزهای اوجش برگردونه برای من یکی کافیه و واقعا ازش ممنون میشم.
عجب، شما الان might & magic heroes VI رو تموم کردید و آثار فراماسونری رو دیدید که این نظر رو دادید؟؟؟!!!!!!!دیگه ubi رفته دست فراماسونا و اونا
بخاطر همین بازیاش فقط برا سیاست دسکاری تو دین و عقاید و این چیزاست حالا نمیاد به فکر گیمراش باشه که چه گیم پلی خوبه بده؟
دیگه امیدی بهش نیست.....
دیگه ubi رفته دست فراماسونا و اونا
بخاطر همین بازیاش فقط برا سیاست دسکاری تو دین و عقاید و این چیزاست حالا نمیاد به فکر گیمراش باشه که چه گیم پلی خوبه بده؟
دیگه امیدی بهش نیست.....
من معذرت می خوام ولی من منظورم اینهکه توجه کردید که دیگه بازیا(مخصوصا بازیای ubi) اون حال و جذابیت قدیم رو نداره چون داره به سمت دیگه ای میره قبلا بازیا فقط بر تفریح بود نه دیگه سیاست و ....
بعد هم که شما میگی ما عددی نیستیم(اونا خودشونو به اون راه زدن) ولی واقعیت این نیست مگر نه الان اوضاع فرق میکرد به علت برخی از مشکلات نمی تونم ادامه بدم....