امتیازات Might & Magic Heroes VI

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Might_and_Magic_Heroes_VI_Cover.jpg

3DJuegos : 88
Vandal Online : 85
Gamestar : 85
Gamers.at : 85
GRYOnline.pl : 85
Cheat code central : 84
Games.cz : 80
Gameblog.fr : 80
Gamer.no : 70

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kourosh
کلا این بازی از کاربرها امتیازات عجیبی گرفته. ملت یا 9 و 10 دادن یا صفر. متاسفانه ubi قبلا نشون داده که اهمیت زیادی برای این بازی قائل نیست. ای کاش حداقل واگذار میکرد تا طرفدارها انقدر حرص نمیخوردن. فکر نمیکنم بتونه موفقیت شماره 3 رو تکرار کنه یا حتی به 4 نزدیک بشه.

این بازی دست سگا بیوفته خوبه

اصلا فکرشم نکنید. طرفدرانش خودکشی میکنند اگه سگا اینو بسازه.حتی فکر کردن به افتادن هیروز به دست ژاپنی ها و ترکیب هیروز با فرهنگ انیمه ژاپنی وحشتناکه.من فکر میکنم فقط اعضای قدیمی new world میتونن یاد گذشته رو زنده کنند.

اصلا فکرشم نکنید. طرفدرانش خودکشی میکنند اگه سگا اینو بسازه.حتی فکر کردن به افتادن هیروز به دست ژاپنی ها و ترکیب هیروز با فرهنگ انیمه ژاپنی وحشتناکه.من فکر میکنم فقط اعضای قدیمی new world میتونن یاد گذشته رو زنده کنند.
منظورم از سگا سازنده های سری توتال وار هست . وگرنه

کلا این بازی از کاربرها امتیازات عجیبی گرفته. ملت یا 9 و 10 دادن یا صفر. متاسفانه ubi قبلا نشون داده که اهمیت زیادی برای این بازی قائل نیست. ای کاش حداقل واگذار میکرد تا طرفدارها انقدر حرص نمیخوردن. فکر نمیکنم بتونه موفقیت شماره 3 رو تکرار کنه یا حتی به 4 نزدیک بشه.

یوبی واسه کدوم بازیش ارزش قائله که این دومیش باشه... . امیدوارم حداقل گند کامل نزده باشه و یکمی ارزش این همه انتظار رو داشته باشه. امتیازات فعلا بدک نیست.

منظورم از سگا سازنده های سری توتال وار هست . وگرنه

اینکه سازندگان total war در کارشون موفق هستند و ژاپنی هم نیستند قبول ولی وقتی یاد این میافتم که کسلوانیای کونامی در اسپانیا ساخته شد و دمو افتضاحی که در اخر بازی دیدم باعث شد حالی بهم دست بده که قابل توصیف نیست حق بدین که فکر افتادن این بازی بدست سگا حس خوبی بهم نده. سگا لطف کنه همون سونیک رو به روزهای اوجش برگردونه برای من یکی کافیه و واقعا ازش ممنون میشم.

اینکه سازندگان total war در کارشون موفق هستند و ژاپنی هم نیستند قبول ولی وقتی یاد این میافتم که کسلوانیای کونامی در اسپانیا ساخته شد و دمو افتضاحی که در اخر بازی دیدم باعث شد حالی بهم دست بده که قابل توصیف نیست حق بدین که فکر افتادن این بازی بدست سگا حس خوبی بهم نده. سگا لطف کنه همون سونیک رو به روزهای اوجش برگردونه برای من یکی کافیه و واقعا ازش ممنون میشم.
بله درسته به قول معروف کار را باید به کاردان سپرد یوبی هم باید اینکار کنه وگرنه فاتحه این بازی خونده است

قبول ولي Creative Assembly يكي از بهترين و با ثبات ترين سازنده هاي بازي هست كه كارشو خوب بلده و با وجود عرضه تقريبا سال يك بازي هميشه كيفيت بازيهاش بالاست.ربطي هم به سگا نداره.سگا درسته مالكه شركته ولي از زمان خريد اين استديو همواره پيشرفت كرده والان 2 بخش جديد از اين استديو يكيش تو انگلستان و اونيكي تو استراليا افتتاح شده.پس به نظر ميرسه نيرو كافي رو دارن.دوستمون زياد هم بد نگفته.

دیگه ubi رفته دست فراماسونا و اونا
بخاطر همین بازیاش فقط برا سیاست دسکاری تو دین و عقاید و این چیزاست حالا نمیاد به فکر گیمراش باشه که چه گیم پلی خوبه بده؟
دیگه امیدی بهش نیست.....

بخاطر همین بازیاش فقط برا سیاست دسکاری تو دین و عقاید و این چیزاست حالا نمیاد به فکر گیمراش باشه که چه گیم پلی خوبه بده؟
دیگه امیدی بهش نیست.....
عجب، شما الان might & magic heroes VI رو تموم کردید و آثار فراماسونری رو دیدید که این نظر رو دادید؟؟؟!!!!!!!
3DJuegos : 88

آخرین ویرایش:
دیگه امیدی بهش نیست.....

اگر چنین گروهی وجود داشت و هدفش هم چیزهایی که گفتین بود اتفاقا سعی میکرد به بازی رنگ و لعاب بهتری بده تا به هدفش برسه. ضمن اینکه کسانی که به این چیزها اعتقاد دارن ( که گروهی به نام فراماسون دنیا رو کنترل میکنند) متاسفانه این توهم رو دارن که هر محصول فرهنگی (فیلم و کتاب و بازی و موسیقی) در غرب ساخته میشه هدفش ایران و خاورمیانه است در صورتی که حقیقت ( هر چند تلخ ) اینه که اصلا عددی نیستیم براشون و در خود غرب خیلی ها نمیدونن ایران کجای نقشه دنیاست . ایران و کلا خاور میانه جزو بازارهای هدف حساب نمیشه و مطمئن باشید هیچ کس برای تغییر مردمان اینجا سرمایه گزاری خاصی انجام نمیده (چون فروشی نداره در اینجا). در بازار شما اگه سود کسب نکنید محکوم به نابودی هستید و این یک اصل ـه. فراماسون و اینها رو هم داستانهایی برای مشغول کردن من و شماست.
لطفا دیگه در این تاپیک بحث های عجیب و غریب رو ادامه ندین و فقط در مورد امتیازات این بازی و حواشی مربوط به این باعث صحبت کنید.

من معذرت می خوام ولی من منظورم اینهکه توجه کردید که دیگه بازیا(مخصوصا بازیای ubi) اون حال و جذابیت قدیم رو نداره چون داره به سمت دیگه ای میره قبلا بازیا فقط بر تفریح بود نه دیگه سیاست و ....
بعد هم که شما میگی ما عددی نیستیم(اونا خودشونو به اون راه زدن) ولی واقعیت این نیست مگر نه الان اوضاع فرق میکرد به علت برخی از مشکلات نمی تونم ادامه بدم....

من معذرت می خوام ولی من منظورم اینهکه توجه کردید که دیگه بازیا(مخصوصا بازیای ubi) اون حال و جذابیت قدیم رو نداره چون داره به سمت دیگه ای میره قبلا بازیا فقط بر تفریح بود نه دیگه سیاست و ....
بعد هم که شما میگی ما عددی نیستیم(اونا خودشونو به اون راه زدن) ولی واقعیت این نیست مگر نه الان اوضاع فرق میکرد به علت برخی از مشکلات نمی تونم ادامه بدم....

خب مسلمه بازی باید یک درونمایه ای داشته باشه. بعضی بازیها رو بر اساس موضوعات سیاسـی میسازند بعضی ها رو بر اساس افسانه ها بعضی دیگه بر اساس تخیل ساخته میشه و بعضی ها هم بر اساس تاریخ و موارد دیگه مثل فرهنگ و سنتها ( مثل ژاپنی ها یا فرهنگ اسکاندیناوی). مسلما من منظورم این نیست که بازی با درونمایه و موضوع سیاسـی نداریم بلکه منظور اینه که با هدف سیاسی ساخته نمیشه . دنیا بر پایه پول میچرخه. هرجا پول باشه سرمایه گذاری به اون سمت میره و اگه پول نباشه چیزی جز ورشکستگی در انتظار سازنده نیست.
در مورد ubi هم من فکر نمیکنم اینها عمدا بخاطر یک طرز تفکر که بداخلشون نفوذ کرده به سمت بازیهای بد میرن بلکه از سوء مدیریت به این وضع افتادن و اتفاقا این قضیه مختص این شرکت نیست. الان شرکتی مثل کپکام از این نظر وضعی بمراتب بدتر داره و و بنظر هم نمیرسه به این زودی از این شرایط خلاص بشه.
در کل من اعتقادی به این مسائل ندارم و معتقدم اگر چنین مسائلی وجود داشت براشون خیلی به صرفه تر بود که به داخل شرکتی مثل بلیزارد نفوذ کنند تا ubi.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or