امتیازات Middle-earth: Shadow of Mordor

.Evanescence.

کاربر سایت
72719213211117721137.jpg

66987563566340335574.jpg

74911755402792057468.jpg

00528453721727203141.jpg

64767633530630763349.jpg

48584831006306503634.jpg
Joystiq: 10/10
Polygon: 9/5
IGN: 9.3/10

Gaming Age: 9.1/10
Hard-Core gamer: 9/10
Playstation Lifestyle: 9/10
Shacknews: 9/10
10/Gamefront: 9
Gamesradar: 9./10
The Escapist: 9/10
Cheat Code Central: 8.8/10
EGM:8.5/10
Game Informer: 8.3/10
MMORPG.com 8.2/10
Games (TM) : 8/10
Gamebeat: 8/10
Gamespot: 8/10
Eurogamer: 8/10
Destructoid: 6/10

Metacritic:
31 نقد 85
Middle-earth: Shadow of Mordor(PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)
Developer: Monolith Productions
Publisher: Warner Bros. Interactive Entertainment
Released: September 30th, 2014 (PC, PS4, Xbox One) / November 18, 2014 (PS3, Xbox 360)

آخرین ویرایش:
این همون بازی بود که بعضی از فلاسفه بازیسنتر اون رو یه بازی افتضاح و تقلیدی میدونستن..ولی الان همه چیز فرق کرده.

تنها کسی که بازی امید داشت فردین بود و یکی دو نفر دیگه :d

خودمم هم خیلی امید داشتم:d
----
دوستان ولی به نظر من ارزشش بیشتر از این نمره هست

حالا با وجود سخت گیری منتقدان خیلی هم عالی گرفته ولی

الان وفادار بودن یا نبودن داستان بازی به کتاب تالکین تاثیری تو نمره خواهد داشت؟!:d

معلومه که نداره:dولی برای من چون کتاب هاشو خوندم و فیلم هاشو دیدم اگر فرق بکنه دچار دو گانگی میشم توی بازی برای همین هم سوال کردم.

این همون بازی بود که بعضی از فلاسفه بازیسنتر اون رو یه بازی افتضاح و تقلیدی میدونستن..ولی الان همه چیز فرق کرده.
دقیقا. این بازی تا دیروز یه تقلید و بازی معمولی بود. اما این دو روزه کلی طرفدار پیدا کرده و همه شدن طرفدار LOTR و مونولیث و ... :))
معلومه که نداره:dولی برای من چون کتاب هاشو خوندم و فیلم هاشو دیدم اگر فرق بکنه دچار دو گانگی میشم توی بازی برای همین هم سوال کردم.
داستان من درآوردیه و ارتباط مستقیم به کتاب ها نداره اما نا مربوط هم نیست. قضیه بعد از هابیت و قبل از ارباب حلقه هاست. زمان هایی که نکرومنسر یا سائرون داره دوباره قدرت میگیره.

^
البته این مونولیث کارش همیشه درست بوده :d

- - -ویرایش - - -

گفتن داستان 60 سال قبل از ارباب حلقه هاست ...

به نظرتون امکان داره گاندلف تو بازی باشه ؟:d

فقط اینجا نبود تو هیچ کجا به بازی امیدی نداشتن و همه شکست میخورده میدونستنش , بعد نمایشش درسته منتقد ها ستایش کرده بودن بازیرو ولی بازم به اون صورت نبود که بگن بازی موفق میشه

اگر 60 سال پیش از اون باشه پس همه شخصیت هایه ارباب حلقه ها باید وجود داشته باشن غیر از هابیت ها ( البته بیلبو استثناء هست )( البته گیملی باید هنوز یه بچه باشه.)

آقا به جان خودم سازنده این بازی در پیشبرد هوش مصنوعی بازی در صنعت گیم واقعا جز بهترین ها هستن ، وقتی یاد هوش مصنوعی بازی Fear میفتم هنوز موهای تنم سیخ میشه !!! ناکس دشمنه از در و دیوار و پنجره یه باره خفت میکرد آدمو :| و انقدر هوش بالایی داشتن آدم شک میکرد سی پی یو داره اونا رو اداره میکنه یا یه هوش انسانی :-/

خداییش تو بخش هوش مصنوعی تو این چند سال واقعا صنعت گیم چقدر پیشرفت کرده ??? !!! ، به نظر من که هیچی در حد باقالی هم پیشرفت نکرده :(

نمرات بازی هم واقعا عالیه دیگه ! دستشون درد نکنه :bighug:

آخرین ویرایش:
واقعاً کامنت های جالبی خوندم تو این 6-7 صفحه :| از همون اولین تریلری که از این بازی اومد مشخص بود که بالاخره با یه عنوان درست و حسابی طرفیم! از همون اول fall in love شدم با این بازی و فکر کنم فردین هم یادش باشه که تو واتس اپ همش میگفتم DC و shadow و Destiny رو باید بگیریم!( پولش رو از کجا بیاریم و این حرفا :دی ) حالا اینکه چجوری از روی تریلرهای این بازی به این نتیجه رسیده بودید که این یه بازی در حد متای 70-75 ـه در نوع خودش جالبه.
به نظرم اگه واقعاً همچین فکری درمورد این بازی میکردید اصلاً طرفش نرید چون معلومه این سبک رو خوب نمیشناسید متأسفانه و فقط متا واستون مهمه! یه تجربه ی بد میشه واستون همونطور که گیم اینفرمر گفته :
GameInformer: Not Recommended for Beginners
وقتی نمرات هنوز نیومده بود این بازی افتضاح بود، ولی الان کلی طرفدار پیدا کرده! پس این وسط خود بازی مهم نیست، این متا ـه که حرف اول رو میزنه.درکل که موفق باشید ;)

واقعاً کامنت های جالبی خوندم تو این 6-7 صفحه :| از همون اولین تریلری که از این بازی اومد مشخص بود که بالاخره با یه عنوان درست و حسابی طرفیم! از همون اول fall in love شدم با این بازی و فکر کنم فردین هم یادش باشه که تو واتس اپ همش میگفتم DC و shadow و Destiny رو باید بگیریم!( پولش رو از کجا بیاریم و این حرفا :دی ) حالا اینکه چجوری از روی تریلرهای این بازی به این نتیجه رسیده بودید که این یه بازی در حد متای 70-75 ـه در نوع خودش جالبه.
به نظرم اگه واقعاً همچین فکری درمورد این بازی میکردید اصلاً طرفش نرید چون معلومه این سبک رو خوب نمیشناسید متأسفانه و فقط متا واستون مهمه! یه تجربه ی بد میشه واستون همونطور که گیم اینفرمر گفته :
GameInformer: Not Recommended for Beginners
وقتی نمرات هنوز نیومده بود این بازی افتضاح بود، ولی الان کلی طرفدار پیدا کرده! پس این وسط خود بازی مهم نیست، این متا ـه که حرف اول رو میزنه.درکل که موفق باشید ;)

دوست عزیز متا یکی از کاراش همینه که میبینی بازی که کسی بهش امید نداشت رو خیلی راحت میکشونه بالا و باعث فروشش میشه حالا نمیدونم چه افتخاری داره بگین من از اول میدونستم بازی خوب میشه بقیه متا پرستین. افرین به شما عمو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or