![hero.jpg hero.jpg](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/250/250215-c890d55b27476e30f1abb0412e314623.jpg?hash=yJDVWydHbj)
Metroid Prime
Remastered
ناشر: Nintendo
سازنده: Retro Studios, Iron Galaxy
سبک: اکشن ادونچر، مترویدوانیا
تاریخ عرضه: 8 فوریه 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
95 | 95
![1678014698151.png 1678014698151.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/252/252115-c655581c4e309e44c5d2e89b0cb3f2b5.jpg?hash=xlVYHE4wnk)
![1676404180782.png 1676404180782.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/250/250216-9fc301d93da01bbfd8e60e3dfdcde0bf.jpg?hash=n8MB2T2gG7)
آخرین ویرایش:
بله علاوه بر موشن کنترل و کنترل کلاسیک از توئین استیک هم پشتیبانی می کنه و عملا بازی بر این اساس ریمستر شده، دیجیتال فاندری خیلی از کنترل جدید بازی تعریف کرده و میگه کاملا مدرن و مثل FPS های فعلی شده.کنترل این بازی عوض شده؟ چون من شماره اصلی رو به خاطر اینکه کنترلرش با wiimote بود و من با شبیه ساز و دسته نمیتونستم درست بازی کنم کنار گذاشتم![]()
Metroid Prime Remastered is a solid return to one of the best games in the Nintendo library. Its upgraded visuals, outstanding audio and controls, and timeless adventure is worth the revisit.
Metroid Prime Remastered is an amazing update to a classic game. Despite some remaining issues like clunky combat and platforming, the new control scheme and visual updates make this a must-play in the Switch’s library, even for those who didn’t enjoy the original. This is how you update a game for modern audiences.
It’s hard to imagine, but twice now Metroid Prime has proven itself to be a timeless work of art. First in 2009 when updated for Wii, and now in 2023 with Remastered on Switch. The storytelling, design work, and tight gameplay are as good as anything else produced in the last five years. This reworking is a glorious love letter to the original and the perfect way for contemporary and returning players to enjoy Metroid Prime. Now it’s just a question of whether or not Metroid Prime 4 can live up to this gem, and if we’ll eventually get Metroid Prime 2 and 3 Remastered. Go download this. Treat yourself. It is Valentine’s Day, after all. This is a game that’s easy to love.
Metroid Prime Remastered honors a lauded classic and brings it up to code, fixing outdated controls and adding a slick coat of polygons and textures that make this masterpiece of a shooter shine once more.
جالبه که دوتا از بهترین بازی های تاریخ و البته در اصل انحصاری های GC یعنی RE4 و MP در فاصلهی زمانی نزدیکی ریمیکشون داره منتشر میشه، نیتندو یه جورایی فشار روی کپکام رو هم زیاد کرد با این ریمستر( ریمیک!) واقعاآدم دلش میخواد بقیه شاهکارهای گیم کیوب مثل Eternal Darkness و Paper Mario Thousand Years Door و F-Zero GX هم مثل این زلدا ویند ویکر ریمستر شن
جالبه که دوتا از بهترین بازی های تاریخ و البته در اصل انحصاری های GC یعنی RE4 و MP در فاصلهی زمانی نزدیکی ریمیکشون داره منتشر میشه، نیتندو یه جورایی فشار روی کپکام رو هم زیاد کرد با این ریمستر( ریمیک!) واقعا![]()
RE4 بازی ترسناکی نیست راحت باشمن به کپکام فعلی هیچ شکی ندارم
اون ها هم میترکونن
امسال کم بازی جدید نداریم، ولی ریمیک ریمسترها واقعا فوق العاده ظاهر شدن
هم این هم دد اسپیس
هم الان که قراره RE4 بیاد
فقط جیف دوتا از این ها تو ژانر هارر اند. منم نمیتونم این سبک رو تنهایی بازی کنم. میتلسم![]()
منم یه تایمی همینجوری بودم نمیدونم چی شد الان ۲-۳ ساله که دیگه میتونم. البته هنوز سبکای مثل visage و outlast رو نمیتونم میتلسمفقط جیف دوتا از این ها تو ژانر هارر اند. منم نمیتونم این سبک رو تنهایی بازی کنم. میتلسم![]()
داداش اویل 4 رو روی vr بازی کنی چی میگی ؟منم یه تایمی همینجوری بودم نمیدونم چی شد الان ۲-۳ ساله که دیگه میتونم. البته هنوز سبکای مثل visage و outlast رو نمیتونم میتلسم![]()
من نمیفهمم چرا کسی باید برای نمرات این مریض جنسی تشنه توجه تره خورد کنه، چه برسه به اینکه نمراتش ثبت بشه. سر BotW هم همین مسخره بازی رو در آورد یه نمره متاشو کشید پایین