امتیازات Metroid Prime Remastered

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کنترل این بازی عوض شده؟ چون من شماره اصلی رو به خاطر اینکه کنترلرش با wiimote بود و من با شبیه ساز و دسته نمیتونستم درست بازی کنم کنار گذاشتم :-"
بله علاوه بر موشن کنترل و کنترل کلاسیک از توئین استیک هم پشتیبانی می کنه و عملا بازی بر این اساس ریمستر شده، دیجیتال فاندری خیلی از کنترل جدید بازی تعریف کرده و میگه کاملا مدرن و مثل FPS های فعلی شده‌.

دوستانی که مشکل خرید بازیو دارن سرچ کردم بازی رو جفت شبیه سازای سوییچ کار میکنه:دی
خودم با این شبیه سازا کار نکردم ببینم چطورین ولی طبق اطلاعاتی که دیدم خوب اجرا میشن و بهترم میشه
با موس و کیبرد روی 4K میتونید تجربه کنید بزنید تو گوشش.

Digital Chumps 95
Metroid Prime Remastered is a solid return to one of the best games in the Nintendo library. Its upgraded visuals, outstanding audio and controls, and timeless adventure is worth the revisit.

GamingTrend 90
Metroid Prime Remastered is an amazing update to a classic game. Despite some remaining issues like clunky combat and platforming, the new control scheme and visual updates make this a must-play in the Switch’s library, even for those who didn’t enjoy the original. This is how you update a game for modern audiences.

Nintendojo 100
It’s hard to imagine, but twice now Metroid Prime has proven itself to be a timeless work of art. First in 2009 when updated for Wii, and now in 2023 with Remastered on Switch. The storytelling, design work, and tight gameplay are as good as anything else produced in the last five years. This reworking is a glorious love letter to the original and the perfect way for contemporary and returning players to enjoy Metroid Prime. Now it’s just a question of whether or not Metroid Prime 4 can live up to this gem, and if we’ll eventually get Metroid Prime 2 and 3 Remastered. Go download this. Treat yourself. It is Valentine’s Day, after all. This is a game that’s easy to love.

IGN 100
Metroid Prime Remastered honors a lauded classic and brings it up to code, fixing outdated controls and adding a slick coat of polygons and textures that make this masterpiece of a shooter shine once more.

بازی با 53 تا نقد کماکان هم متاش و اوپن کریتیک اش 95 ـه

جدا خیلی حرف ـه ها 20 سال پیش یـ چیزی ساختی که با یـ آپگرید گرافیکی و تغییر کنترل تازه بنه نظر میرسه ! این قضیه دوتا چیز رو میرسونه چقدر گیمنیگ از یـ جایی به بعد شبیه به هم شده و چقدر گیم پلی میتونه به Timeless بودن یـ محصول کمک کنه.

آدم دلش میخواد بقیه شاهکارهای گیم کیوب مثل Eternal Darkness و Paper Mario Thousand Years Door و F-Zero GX هم مثل این زلدا ویند ویکر ریمستر شن
جالبه که دوتا از بهترین بازی های تاریخ و البته در اصل انحصاری های GC یعنی RE4 و MP در فاصله‌ی زمانی نزدیکی ریمیکشون داره منتشر میشه، نیتندو یه جورایی فشار روی کپکام رو هم زیاد کرد با این ریمستر( ریمیک!) واقعا :دی

جالبه که دوتا از بهترین بازی های تاریخ و البته در اصل انحصاری های GC یعنی RE4 و MP در فاصله‌ی زمانی نزدیکی ریمیکشون داره منتشر میشه، نیتندو یه جورایی فشار روی کپکام رو هم زیاد کرد با این ریمستر( ریمیک!) واقعا :D

من به کپکام فعلی هیچ شکی ندارم
اون ها هم میترکونن
امسال کم بازی جدید نداریم، ولی ریمیک ریمسترها واقعا فوق العاده ظاهر شدن
هم این هم دد اسپیس
هم الان که قراره RE4 بیاد

فقط جیف دوتا از این ها تو ژانر هارر اند. منم نمیتونم این سبک رو تنهایی بازی کنم. میتلسم :دی

• Smile
  • Like
Reactions: m.a.t and SMM9
من به کپکام فعلی هیچ شکی ندارم
اون ها هم میترکونن
امسال کم بازی جدید نداریم، ولی ریمیک ریمسترها واقعا فوق العاده ظاهر شدن
هم این هم دد اسپیس
هم الان که قراره RE4 بیاد

فقط جیف دوتا از این ها تو ژانر هارر اند. منم نمیتونم این سبک رو تنهایی بازی کنم. میتلسم :D
RE4 بازی ترسناکی نیست راحت باش :دی

• Like
Reactions: Z-fan
فقط جیف دوتا از این ها تو ژانر هارر اند. منم نمیتونم این سبک رو تنهایی بازی کنم. میتلسم :دی
منم یه تایمی همینجوری بودم نمیدونم چی شد الان ۲-۳ ساله که دیگه میتونم. البته هنوز سبکای مثل visage و outlast رو نمیتونم میتلسم:D

• Like
Reactions: Z-fan
منم یه تایمی همینجوری بودم نمیدونم چی شد الان ۲-۳ ساله که دیگه میتونم. البته هنوز سبکای مثل visage و outlast رو نمیتونم میتلسم:D
داداش اویل 4 رو روی vr بازی کنی چی میگی ؟
یک جاهایی واقعا قلبم میگرفت می نشستم استراحت میکردم اینقدر فشار بازی بالا میرفت
اوخ اوخ مخصوصا اون مرحله ای که از بین کانتینرها میرفتی یک هیولا هم میافتاد دنبالت باید از بین اونها میرفتی میپریدی اونور معدن
دیدن قیافه طرف به صورت رخ تو رخ واقعا ترسناک بود :-s

• Like
Reactions: SMM9 and Z-fan
طبق اطلاعات جف گراب Metroid Prime 2 Echoes و Metroid Prime 3 Corruption هم یا به صورت مجزا و یا در قالب یک پکیج در راه سوییچ هستند. البته ظاهرا خبری از بازسازی کامل بصری و تکنیکی بازی مثل نسخه‌ی اول نیست و فقط سیستم کنترل بازی‌ها مشابه ریمستر نسخه‌ی اول مدرن و به روز رسانی میشه و بازی ها به لحاظ گرافیکی شبیه به Metroid Prime trilogy نسخه‌ی Wii خواهند بود.

Yes, Metroid Prime 2 And 3 Are Reportedly Still Coming To Switch

View attachment 285254

جیمی (jimquisition) یه 75 داد کشیدش پایین :D
داشت 96 می شد ها
من نمیفهمم چرا کسی باید برای نمرات این مریض جنسی تشنه توجه تره خورد کنه، چه برسه به اینکه نمراتش ثبت بشه. سر BotW هم همین مسخره بازی رو در آورد یه نمره متاشو کشید پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or