امتیازات Metroid Prime Remastered

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حقیقتا نمیخواستم برای یه بازی ریمستر شده تاپیک نمرات بزنم
اوایلم که نمره اش بالا شد گفتم به مرور میره پایین

ولی گویا رو 95 قفلی زده و نمیشه خیلی در نظر نگرفتش :D تاپیک لازم بود :D
چرا سایت های مطرح نقدشون نمیاد پس استاد؟ :D
اینو واقعا باید فیزیکی خرید کیف ابهت ساموس روی باکس آرتشو برد :دی

• Like
Reactions: Z-fan
چرا سایت های مطرح نقدشون نمیاد پس استاد؟ :D
اینو واقعا باید فیزیکی خرید کیف ابهت ساموس روی باکس آرتشو برد :D

باو سایت های مطرح باید بازی رو تموم کنن
فوتیج بگیرن
ضبط کنن
نقد ویدیویی بدن بیرن

اینا طول میکشه بازی تازه فردا یه هفته از عرضه اش میگذره

• Like
Reactions: Cait Sith
من این دو سه روزه یه چند ساعتی بازیش کردم واقعا بی دلیل نیست این نمراتش لعنتی نقشه محیط ها و مدل اپگرید شدن جوریه که نمیتونی به راحتی از پای بازی بلند شی هی میگی یه لحظه برم با این قابلیت جدیدم فلان اتاق رو باز کنم ببینم چه خبره :D

من حقیقتا قصد نداشتم تا قبل از Tears of the Kingdom برای سوییچ بازی بخرم حتی بایونتا ۳ رو هم ایگنور کردم اما الان واقعا مقاومت در برابر متروید خیلی سخته :دی به خصوص اینکه تنها شوتری که این چند سال روی سوییچ بازی کردم فقط بایوشاک اوریجینال بوده

من حقیقتا قصد نداشتم تا قبل از Tears of the Kingdom برای سوییچ بازی بخرم حتی بایونتا ۳ رو هم ایگنور کردم اما الان واقعا مقاومت در برابر متروید خیلی سخته :D به خصوص اینکه تنها شوتری که این چند سال روی سوییچ بازی کردم فقط بایوشاک اوریجینال بوده
چجوری میتونی بازی نخری ؟ من زندگیم پای سوییچ داره میره نمیتونم کنترل کنم :D

• Like
چجوری میتونی بازی نخری ؟ من زندگیم پای سوییچ داره میره نمیتونم کنترل کنم :D
بحث خواستن نیست بحث اولویت های یک پدر خانواده اس حقیقتا :)) الان ماهیانه اندازه یه بازی فیزیکی سوییچ باید پوشک بخرم :دی استیم و ریلیزهاشم هست.
از اون طرف هم دلم نمیاد سوییچ رو هک کنم حدود ۱۰-۱۵ تا بازی فیزیکی دارم و یه سری دیجیتال می خوام به دخترم چند سال دیگه به عنوان pinnacles of gaming بدم بازیشون کنه :دی

Destructoid 85
Metroid Prime Remastered is a fantastic renewal of the classic GameCube title.

Gamezebo 90
The remaster basically makes everything better – particularly the visuals, which have been lovingly brought up to modern standards. While the gameplay didn’t really need such sweeping changes, the dual-stick controls are an incredibly welcome addition. It’s just a shame that a few other modern touches couldn’t have made it into the final experience, including auto-saves, fast travel, and a more useful map.

Forbes 100
Overall, Metroid Prime Remastered is an astonishingly accurate remake of a definitive gaming classic. Not only in terms of its excellent visuals but also how it plays nearly identically to the original. Even for a game that’s now over two decades old, Metroid Prime still feels as fresh and as functionally relevant as ever. If only more modern first-person games had level design as good as this.

Video Chums 90
Metroid Prime Remastered is an awesome remaster of an awesome game that remains one of Samus' most iconic adventures so anyone who loves Metroid or first-person games in general should definitely play it. She has certainly come a long way since her NES debut.

متا از 42 نقد اومد روی 94

اتفاقا جدیدا یک وی خریدم برای کلکسیونم کمی هم باهاش بازی کردم دسته شم برداشتم که باهاش 3 گانه متروید تموم کنم چون با دسته وی حالش خیلی بیشتره شماره 3 قبلا تموم کرده بودم
حالا که یک بازسازی شده دو دل شدم با دسته وی برم یا نسخه با گرافیک بالاش با دسته معمولی

• Like
کنترل این بازی عوض شده؟ چون من شماره اصلی رو به خاطر اینکه کنترلرش با wiimote بود و من با شبیه ساز و دسته نمیتونستم درست بازی کنم کنار گذاشتم :-"

• Like
کنترل این بازی عوض شده؟ چون من شماره اصلی رو به خاطر اینکه کنترلرش با wiimote بود و من با شبیه ساز و دسته نمیتونستم درست بازی کنم کنار گذاشتم :-"
الان 3 مدل انتخاب کنترل داره بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or