امتیازات Medal Of Honor Warfighter

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
امتیازات این بازی!!
Golden4games: 8
NowGamer: 6.5
Eurogamer: 5
Games Thirst: 6
Destructoid: 5
polygon: 4.5
Eurogamer sweden: 5
Cheat Code Central 2.7/5
Gamereactor Swedish: 5
Gameblog.fr: 5
Cheat Code Central 54/100
InsideGamer.nl 65/100
Eurogamer Germany 70/100
G4 TV 2.5/5
GamingTrend 70/100
4Players.de 69/100
Game Informer 50/100
Official Xbox Magazine 50/100

Click Online 2/5
Games.on 7/10
Game Zone 6.5/10
Game Revolution 2.5/5
Polygon 4.5/10
Digitaltrends 6.5/10

Game Informer 50/100
PSX Extreme:6/10
8.75/10 short and sweet reviews
games cave 8/10
just push start 6.5/10

eurogamer.es - 7/10
eurogamer.de - 7/10
videogamer - 5/10
Metro.co.uk - 4/10
Gamesradar- 6/10
Polygon: 4.5/10
GameThirst: 6/10
HardGame2 – 7/10
OPM - 6/10
Metro UK :4/10
business.financialpost 5.5/10
vgutopia 7/10

Eurogamer sweden: 5
CVG 6.9/10
Vandal Online 7.4/10
4Players.de 6.9/10
GameStar 7.3/10

Stuff 3/5
OXM- 5/10
The Sun 6/10
Gamespot - 6/10
IGN 4/10
GameSpy:5/10
All Things Xbox 7.5/100
Eurogamer.de 7/10

GameTrailers 60/100
4Players.de 69/100
The Globe and Mail (Toronto) 60/100
Everyeye.it 75/100
Vandal Online 74/100

Giant Bomb:3/5
edge - 3/10
The Hdroom 7.8/10
It News Africa 5.5/10
mp1st 3.5/5
Atomicgamer 6/10
Gamesradar 3/5
destructoid 5/10
Metro Uk 4/10
polygon 4.5/10

Escapist magazine 2.5/5

آخرین ویرایش:
جالبه XCOM که یک بازی ... هست 9.5 میگیره !!!!
کلا منتقد ها شاد شدن!!!
اگه اینا با FPS لج کردن پس black Ops 2 هم نباید امتیازه بالایی بگیره! اگر نه قضیه بووو داره!

جالبه XCOM که یک بازی ... هست 9.5 میگیره !!!!
کلا منتقد ها شاد شدن!!!
اگه اینا با FPS لج کردن پس black Ops 2 هم نباید امتیازه بالایی بگیره! اگر نه قضیه بووو داره!

یه بازی چی هست؟! این سه نقطه رو دقیقا توضیح بده ببینیم چه خبره، به شخصه از تریلرایی که از XCOM دیدم خیلی خوشم اومده ولی حیف که حجمش زیاده نمیتونم دان کنم این رفیقمونم که نیورده برم بخرم

لج چیه؟! چرا نمیخواید قبول کنید گند زدن؟! خوده من EAفنم در هر شرایطی ولی دیگه نمیشه یه چیزایی رو قبول نکرد ...

یه بازی چی هست؟! این سه نقطه رو دقیقا توضیح بده ببینیم چه خبره، به شخصه از تریلرایی که از XCOM دیدم خیلی خوشم اومده ولی حیف که حجمش زیاده نمیتونم دان کنم این رفیقمونم که نیورده برم بخرم

لج چیه؟! چرا نمیخواید قبول کنید گند زدن؟! خوده من EAفنم در هر شرایطی ولی دیگه نمیشه یه چیزایی رو قبول نکرد ...

شما جای نقطه هر چی دوست داری بزار من که بازیش کردم میدونم چه آشغالیه!! بازیش کنید میفهمید. منم تریلرشو دیدم خوب بود ولی بازی!!!
نظر من اینه از BF3 خیلی یهتر بود! یعنی این بازی در حد 007 هم نبوده از نظر منتقد ها!!!! BF3 داستان که کلا تعطیل بود! این لاقل یکم داستان داشت! داستانشم واقعی بود دیگه واقعیت فیلم هندی نیست که هر طوری دوست دارن آب و تابش بدن!

شما جای نقطه هر چی دوست داری بزار من که بازیش کردم میدونم چه آشغالیه!! بازیش کنید میفهمید. منم تریلرشو دیدم خوب بود ولی بازی!!!
نظر من اینه از BF3 خیلی یهتر بود! یعنی این بازی در حد 007 هم نبوده از نظر منتقد ها!!!! BF3 داستان که کلا تعطیل بود! این لاقل یکم داستان داشت! داستانشم واقعی بود دیگه واقعیت فیلم هندی نیست که هر طوری دوست دارن آب و تابش بدن!

دوست عزیز من الان یه هفتست درگیر بازی XCom هستم و به نظرم یکی از بهترین بازیهای امسال هست و خیلیا به بازیهای شوتر نظامی ترجیحش میدن!!
شما اگه حوصله فکر کردن تو بازی نداری و میخوای همینجوری همه رو بکشی بری جلو دیگه مشکل از بازی نیست!!

دوست عزیز من الان یه هفتست درگیر بازی XCom هستم و به نظرم یکی از بهترین بازیهای امسال هست و خیلیا به بازیهای شوتر نظامی ترجیحش میدن!!
شما اگه حوصله فکر کردن تو بازی نداری و میخوای همینجوری همه رو بکشی بری جلو دیگه مشکل از بازی نیست!!
پس دیدیت سلیقه ای هست !!!
از نظر اون منتقد که بازی را نقد کرده از مدال خوشش نمیاومده یا با بازی حال نکرده!یا هر دلیلی !.
اتفاقا دوست عزیز من عاشق این سبک بازی ها هستم این مثالو زدم که خودتون به حرف من برسید!!
یک نفر یک بازیو ازش خوشش نمیآد میکوبش یک نفرم جزب باده میگه بده ! یک نفرم خوشش میاد نظر مثبت داره!
ولی برای وقت پر کنی خوبه ! نه بیشتر!
تاپیکم منحرف نشه بهتره !
موفق باشید.

پس دیدیت سلیقه ای هست !!!
از نظر اون منتقد که بازی را نقد کرده از مدال خوشش نمیاومده یا با بازی حال نکرده!یا هر دلیلی !.
اتفاقا دوست عزیز من عاشق این سبک بازی ها هستم این مثالو زدم که خودتون به حرف من برسید!!
یک نفر یک بازیو ازش خوشش نمیآد میکوبش یک نفرم جزب باده میگه بده ! یک نفرم خوشش میاد نظر مثبت داره!
ولی برای وقت پر کنی خوبه ! نه بیشتر!
تاپیکم منحرف نشه بهتره !
موفق باشید.
به نظرت عجیب نیست بر حسب اتفاق همه سایتا دارن نمره پایین میدن؟ سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن. بازی حتما مشکلات متعدد داره که باعث شده نمراتش تا این حد پایین باشه.

عجیب گند زده !! نمیدونم چی بگم چون من خیلی واسه بعضی از نمرات اعتبار قائل نیستم ولی دیگه این شورشو دراورده
بعد جناب مور میاد میگه باید با google مقایسه شیم اخه واسه چی؟!! واسه انتشار عنوانی که اصلا در خور سری نیست , واقعا واسشون متاسفم یه کم CD Projekt یاد بگیرن که باید به مصرف کننده احترام گذاشت

به نظرت عجیب نیست بر حسب اتفاق همه سایتا دارن نمره پایین میدن؟ سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن. بازی حتما مشکلات متعدد داره که باعث شده نمراتش تا این حد پایین باشه.

همین که به صداگذاری و موزیک و گرافیک عالیه بازی 5 دادند معلومه چی به چیه!!! کلا مولتی پلیر و داستان بازی هیچ!! ولی اینارو دیگه هر آدمه کر و کوری هم میتونه ببینه و بشنوه!!! به ابنا هم امتیاز ندادن!!!

آقا من خودم طرفدار ea و بتل 3 هستم اما رسما گند ردن من اصلا نمیفهمم Ea چرا مدال رو ادامه داد یعنی واقعا نمیشد رو همون battlefild کار کنن با دایس .
واقعا قبول کنید مدال همون جنگ جهانی 2 بود این EA فقط برای رقابت با COD اومد این نسخه قبلی رو داد که متاسفانه رسما باخت دیگه نمیدونم هدفشون از این warfighter چی بود

همین که به صداگذاری و موزیک و گرافیک عالیه بازی 5 دادند معلومه چی به چیه!!! کلا مولتی پلیر و داستان بازی هیچ!! ولی اینارو دیگه هر آدمه کر و کوری هم میتونه ببینه و بشنوه!!! به ابنا هم امتیاز ندادن!!!
هیچ منتقدی نمیگه Xcom بازی بدیه!!
همه ی منتقد ها میگن medal بازی بدیه!!
سلیقه این وسط چه معنی ای میده؟!!!

هیچ منتقدی نمیگه Xcom بازی بدیه!!
همه ی منتقد ها میگن medal بازی بدیه!!
سلیقه این وسط چه معنی ای میده؟!!!
شما یه دور از صفحه 8 به اینور بخونی میگیری جریان چیه!!!!

---------- نوشته در 02:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 AM ارسال شده بود ----------

مث که به سهام دارا EA تو این سایت خیلی بر خورده ...
شما از کجا میدونی من سهامدار EA نیستم!!!!
بحث در مورد بازیه!! در ضمن این قسمت مربوط به همین چیزاست ! همه دارن در مورد بازی بحث میکنن.

کاملا تاییید میشه
من خودم فن هیچی نیستم ولی هرچی نگاه میکنم میبینم گرافیک و صداگذاری بازی خیلی خوبن و میتونن نمره میانگین بازی رو تا 7 یا 8 بالا بیارن کلا نمیدونم چرا اینطوری شده!!
ولی من خودم با بخش سینگل بازی حال کردم مخصوصا اون بخش رانندگی که چیز تازه ای بود ولی بعضی جا ها روند بازی کند و یک نواخت میشه و دوباره اوج میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or