امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1791043180531.png

🟡 bazicenter 6/10

🟠 EDGE 5

Famitsu review score - 9/9/9/8 [35/40]

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

​

آخرین ویرایش:
بنده کل حرفم بر سر این بود که چرا متای بازی از78 تا 75 رسید.یکی از دلایلش شکستن ابهت سونی که همه بهش نمرات بالایی میدادن.حرف‌من هم در مورد رد دد و لست 2 و کلا پلی استیشن و‌نینتندو‌ راکستار این بود منتقدا سوگیری دارن بهشون و معمولا نمرات بالایی میدن نه این که لایق نباشن ولی متای ردد2ایا حتما باید 96 بود نمیشد 93 باشه.پلی استبشن هم ابهتش تو این بازی شکسته شد.و‌ یادم رفت بگم کل حرفم رو 30تا40تا نقدی بود که بعداً میاد. و یکی از دلایل احتمالی بوددلیل حتمی نیست
اصلا چرا ۹۳؟ نمیشد ۷۳ باشه؟ :-?
من از طرف راکستار عذر میخوام که بازی ای ساختم که انقدر عالی بوده، متاش شده ۹۷ :((
یعنی چیزایی آدم میشنوه که حیرون میمونه :|

من از طرف راکستار عذر میخوام که بازی ای ساختم که انقدر عالی بوده، متاش شده ۹۷ :((
بله من هم باشما هم نظرم نباید به بازی های بزرگان ایراد گرفت ایراد از ماست

انقدر امتیازا به رد دد تحت تاثیر جوگیری بوده که هنوز بعد ۸ سال پکیج گیمی رو‌ دستش نیومده و هنوز از گیم سینگل پلیر تو‌ یوتیوب کلیپ ساخته میشه و بحث میشه اونم بدون آپدیت 4k یا ۶۰ فریم روی کنسول :D

بدونِ در نظر گرفتن اینکه سونی و اینسامنیاک پشتشه و این سطح پروداكشن پشت بازیه ، حتی اگه یه استودیو بازی اولی و ایندی هم این رو می‌ساخت ، بازی تحسین میشد بخاطر یه سری نقاط قوتش ولی بازم ۹ و ۱۰ نمی‌گرفت (که اون نقاط مثبت هم از امکانات پیشرفته ای هست که سونی و استودیو هاش دارن نه کاردرستی و دلسوزی شون واسه ساخت این بازی)
،
عزیزانی که حتی بازی رو تجربه کردند ، بازی رو لایق ۱۰ که هیچی لایق ۹ و حتی کمتر هم نمیدونن
بعد چطوری میگن که متای ۸۰ ۸۲ واسش معقوله؟ چرا این رو در نظر نمیگیرن که کیلویی یه تعداد زیادی منتقد(؟ /:) ) به بازی ۱۰‌/۱۰‌ یا ۱۰۰ داده؟!
این بازی چطوری اصلا حتی یک نمره کامل تونسته بگیره با این حجم از کم و کاستی و عیب و ایرادی که داره؟!
یعنی‌ اون منتقد مثلا به عناوینی مثل لست۱ یا رد دد۲ یا شاهکارهای دیگه ۱۰ داده ، به اینم ۱۰ داده؟
بنظرتون واسه این بازی همین میانگین نقدها هم "زیادی زیادش" نیست؟

البته متا اولش ۸۰ بود که زیاد دووم نیاورد تا اومد رسید به ۷۵

هر چند هنوزم نظرم اینه که حق این بازی قطعا بالای ۸۰ هست اما ندیده بودم متای یه بازی تا رسیدن به اخرین نقدها ۵ نمره افت کنه. اگه این مهندسی نمرات نیست پس چیه؟
الان سونی و اینسامنیاک فقط باید دعا کنن متای بازی به ۷۴ نرسه و زرد نشه
حقیقت خودم بازیش کردم تا اینجاش که خوشم اومده از بازیش اما به نظر می رسه تنوعش خیلی کمه یعنی تا اخرش همینه بازی
حالا فعلا که 30 درصدش رفتم حس تکراری بودن بهم نداده اما چیز خاصیم خیلی رو نکرده که به گیم پلی تنوع بده اما حس فایتش به مراتب لذت بخش تر از اسپادرمنه باید باس فایت هایشم خیلی بیشتر می کردن خیلی بهتر می شد
اصلا هم بازی راحتی نیست برعکس چیزی که می گفتن یک لحظه غفلت در صنحه های حساس باعث مرگت می شه
در مورد مهندسی اما مخالفم کلا انحصاری های سونی بیشتر از حقشونم همیشه نمره می گیرن چون فن بیس قوی داره اما اینکه این بازی نمراتش کم شده بیشترش به خاطر اپن ورد نبودن و نبود ماموریت های حوصله سر بر جانبی هست که منتقدا عاشقش هستن البته با کارهای اخیرش داره اسیب زیادی به فن بیسش می زنه که تاثیرش توی این بازی هم شاید گذاشته باشه
من مطمئنم همین بازی انحصاری ماکروسافت می شد متاش 65 هم نمی شد
با این حال می گم تا اینجاش من از بازی خوشم اومده اکشن و خشونش واقعا لذت بخشه

• Smile
Reactions: MyJinx
مگه بازی خودش تاپیک نداره؟
نمرات بازی هم که اومدن کامل
برای چی بحث حول بازی رو بین چند تا بازی تیکه تیکه می کنید.
به نظر من بعد انتشار، تاپیک بازی واسه کسایی بمونه که یا دارن بازیش میکنن یا بازیش کردن یا میخوان بکنن.

بحثای جانبی و اینا تو همین تاپیک امتیازات باشه بهتره.

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or