امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

IMG_6713.jpeg

🟡 bazicenter 6/10

🟠 EDGE 5

Famitsu review score - 9/9/9/8 [35/40]

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

​

آخرین ویرایش:
چه مهندسی باشه یا نباشه این متا برای فرست پارتی سونی که بازی قبلیش ۹۰ گرفته بود فاجعس! اونم برای بازیای اکشن سینمایی محوری که استودیوهای سونی توشون استاد بودن! از منبر فن بازی بیاید پایین حقیقت رو ببینید! بازی رسما در مرز متای زرد شدن چه ماله ای دارین براش میکشین؟
خودم یکی دو هفته دیگه میرم سراغ ولورین و قطعا سرگرمم میکنه ولی این متا یعنی بازی بلاخره مشکل داره و آبروی اینسامنیاک دوست داشتنی داره میره! امیدوارم وقت بذارن بازی بعدیشونو درست و حسابی بسازن بلکه اینو بشوره ببره. این نسل به قدر کافی فایو رو ساپورت کردن نهایت ای کاش همون ونوم رو منتشر کنن و تا چندسال خبری ازشون نشه و بعدش با دست پر برگردن.
امیدوارم بازی بعدی سونی که لافی باشه به قدر کافی خوب از اب دربیاد. برای خود من به شخصه بشدت مورد انتظاره!

خوبه حداقل مهندسی نکردن که فقط به ۲۰-۳۰ تا سایت کد بدن و ملت مجبور باشن یکی دو هفته برای دیدن متای واقعی صبر کنن

۱۴۳ تا نمره:
View attachment 424351
اشتب می زنی،اون بازی که میگی مهندسی شده جز معدود فرنچایزهای باقیمونده ی صنعت گیمینگِ که پکیج کامل محسوب میشه و بخش کمپین و مولتی رو همزمان میده دست گیمر،خیلی از منتقدین هر دو رو بررسی میکنن بعد نمره میدن که متاسفانه شما با مهندسی نمرات اشتباه گرفتی

بازی تقریبا یک افتضاح به بار آورد
اما من خودم به شخصه ترجیحم اینه که این رو یک اتفاق بدونم تا یک مسئله نگران کننده
چون با استودیویی طرفیم که سه نسخه از اسپایدرمن ارائه داد که هر کدومش فوق العاده بوده و اسپایدرمن ۲ برای من با ارکام نایت تو یک لول قرار میگیره
به نظرم بهتره به اینسامنیاک اعتماد کنیم .
فقط کاش اینقدر سعی نکنن رگباری بازی بسازن و رو یک محصول تمرکز داشته باشن

اما من خودم به شخصه ترجیحم اینه که این رو یک اتفاق بدونم تا یک مسئله نگران کننده
اتفاقا مسئله نگران کننده ایه به نظرم. چون این نسل تو فرست پارتی های سونی تبدیل به الگو شده. در بهترین حالت استدیوهاش یه سیکوئل کاملا محافظه کارانه از نسل قبلشون دادن. اینائم چون نسخه قبلی ازش نداشتن رفتن سراغ بازی های خطی نسل هفتمشون :D
خوبه حداقل مهندسی نکردن که فقط به ۲۰-۳۰ تا سایت کد بدن و ملت مجبور باشن یکی دو هفته برای دیدن متای واقعی صبر کنن

۱۴۳ تا نمره:
View attachment 424351
وولورین بازی ناامید کننده و بدیه، geow بازی سرگرم کننده و خوبی دراومده. این قضیه هم با دوتا نمره بالا پایین تغییر نمیکنه.

جای توجیه نداره خراب کرده دیگه.اصن یاد اون هایپ ۵ سال پیش موقع معرفیش میوفتم فکرشم نمیکردیم این طوری بشه هایپ این بازی از اسپایدرمن بیشتر بود.بعدم قضیه لیک ها پیش اومد و کلا توسعه بازی رفت تو حاشیه.حیف شد واقعا چی فکر میکردیم و چی شد

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or